Værten kæmper mod kæmpe burrito, da 'Man v. Food' besøger Las Vegas

37547893754789

Kabellandskabet kan være forvirrende for selv de klogeste seere.

Det er trods alt et sted, hvor Denise Richards og Hulk Hogan stadig er relevante.

hvor meget er gordon ramsay værd

Hvor du den ene dag ser Sci Fi -kanalen og den anden Syfy, der minder mindre om Battlestar Galacticas hjem end opkaldsbrevene på en østeuropæisk Top 40 -station.Og det er her Man v. Food (22:00 onsdage), en fejring af alle spiselige ting, sendes på Travel Channel, men rejseberetningen Chefs vs. City (22:00 Fredage) er på Food Network.

Tilføjelse til forvirringen: Begge shows besøger Las Vegas i denne uge.

Men de er klart målrettet mod forskellige målgrupper. Overvej hvert shows spiseudfordring.

På Chefs vs.City skal to-personers hold-Food Network-kokke Chris Cosentino og Aaron Sanchez tage imod Seablues chefkok Stephen Hopcraft og chefkagekokken Santanna Salas-i en fart skal de spise 100 bid-versioner af Bellagio-buffetvarer lige fra syltet ingefær til røget and med St. Andre croustade og pecan karamel til genstande, der har en forbløffet Salas undrende, Hvad er alt dette?

På Man v. Food skal værten Adam Richman, rejsekanalens nye ansigt, bare læne sig tilbage og prøve at nedbringe en burrito på 6 kilo.

Og mens Chefs vs. City er fuld af fantastiske opgaver i race-stil, der sender holdene til at rive igennem minus 5? Ice Lounge, BLT Burger og Shibuya som en flok galninger, Man v. Food lader Richman tage sig tid, da han får et kig bag kulisserne på Hot N Juicy Crawfish og ser i munden ærefrygt, når de stegte kyllingæg Benedict -grillet mos, stegt pasta, kærnemælkskiks, tomater, spinat, bacon, halvt kilo stegt kyllingebryst, røræg, grillet ost og chipotlesauce-samles på Hash House A Go Go.

Jeg elsker det sted. Jeg har brug for, at du skriver det skriftligt, siger Richman telefonisk fra sit hjem i Brooklyn. jeg kærlighed Hash House A Go Go.

hvad er lil yachty nettoværdi

Men sirensangen, der lokkede ham til Las Vegas, kom fra NASCAR Cafe's Big Badass Burrito. Den er 6 pund, 2 fod lang og et sted nord for 5.000 kalorier. Og det har fået mere opmærksomhed for Sahara end noget andet, siden det blev bestjålet af rottepakken i den originale Ocean's Eleven.

Richman er ikke en konkurrencedygtig æder. Han er bare en almindelig fyr, der elsker mad og rejser rundt i landet og spiser kæmpe portioner af det. Uanset hvor der er en 12-æg chili omelet, vil han være der. Hvis du har en 32-tommer, 11-pund pizza, vil han også være der. Og hvis din menu byder på en 5-pund burger med 20 skiver ost, 20 skiver bacon, en kæmpe pickle og 5 pund fries, vil han være der, men han vil måske glemme de fleste fritter.

Så hvad gør man for at forberede sig på at spise en 6-pund burrito? Bøn hjælper, siger Richman og tilføjer, at han fungerer som en kriger natten før en udfordring. Jeg forbliver meget, meget hydreret, fordi du må antage, at der med oksekød og alle de saucer er en anstændig mængde salt.

I afsnittet forsøger den sympatiske Richman - tænk en federe Fred Savage, selvom en, der på en eller anden måde vejer mindre end han gjorde i sidste sæson - at blive den tredje person dengang til at afslutte burritoen på mindre end 90 minutter. Hvis han har succes, får han livstidsadgang til Saharas rutsjebane, som han tager til et spin. Før burritoen, altså. Showet hedder jo Man v. Food not Food v. Sidewalk.

Men mere imponerende end at spise et par dages mad i et møde er det, der skete efter. I stedet for at sove i en time eller to - eller mere realistisk hele vinteren - ramte Richman løbebåndet.

At være stillesiddende er utroligt ubehageligt. Det er utroligt skadeligt for dit helbred, siger han om sit post-gorging-ritual. Og faktisk må jeg sige, at på trods af at de første 10 minutter eller 15 minutter på løbebåndet måske suger, så lindrer det faktisk meget pres, og du føler dig bedre.

Det, der virkelig sætter manden i Richman, er dog, at i stedet for at bukke under for det stivelsesholdige vidunderlighed af det hele, som han udtrykker det, gik han ud den aften og ramte byen. Han er lidt vag på detaljerne, men du kan ikke lade være med at tro, at manden lever så stort, som han spiser.

Uanset hvad dine drømme er, bliver de manifesteret i Vegas, siger han og sælger byen som om det var en ShamWow. Og hvis din drøm er en 6-pund burrito eller en loop-to-loop rutsjebane eller en dejlig dame, kan du møde på Wasted Space at Hard Rock, uanset hvad det er, hvad end det er , bliver dine drømme manifesteret der.

ANDRE STEDER
Las Vegas-baserede latinske dansere Afroborike konkurrerer i denne sæson om Randy Jackson Presents America's Best Dance Crew (21:00 i dag, MTV).
De tre resterende familier besøger Las Vegas og ser en særlig forestilling fra Penn & Teller på Great American Road Trip (kl. 20.00 mandag, KVBC-TV, kanal 3).
Og Zeke og Luther, Disney XD teen comedy med Las Vegan Adam Hicks i hovedrollen, er blevet fornyet for en anden sæson.