Howard Hughes nettoværdi

Hvor meget er Howard Hughes værd?

Howard Hughes nettoværdi: $ 11 milliarder

Howard Hughes nettoværdi: Howard Hughes var en amerikansk forretningsmagnat, filmregissør og producent, flyver og ingeniør, der havde en nettoværdi svarende til 11 milliarder dollars på tidspunktet for hans død (2,5 milliarder dollars i 1976). Howard Hughes brugte en formue, han arvede, da hans far døde for at starte en karriere, der instruerede og producerede hitfilm som The Outlaw, Scarface, Hells Angels og The Racket. De to første film, han nogensinde lavede, var 'Arabian Nights and' Everybody's Acting '. Begge var store hits.

Han grundlagde Hughes Aircraft Company i 1932, Hughes Helicopters Division i 1947 og Hughes Aerospace Group i 1948. Howard overtog også en kontrollerende andel i TWA-flyselskaber i 1939. Han købte flyselskabet Air West i 1970 og skiftede navn til Hughes Airwest.

Hughes satte personligt mange verdensrekorder som pilot og flyingeniør. Han byggede Hughes H-1 Racer, mens han kørte Hughes Aircraft, som blev doneret til Smithsonion i 1975 og derefter udstillet på National Air and Space Museum. Han var også en af ​​de mennesker, der hjalp med at designe og finansiere bygningen af ​​Boeing 307 Stratoliner og Lockheed L-049 Constellation.

På tidspunktet for hans død efterlod Howard en ejendom til en værdi af 2,5 milliarder dollars. Det er det samme som 11 milliarder dollars i nutidens dollars. Over 400 mennesker kom frem for at kræve en del af hans testamente. Der blev produceret flere forskellige testamenter, herunder en, der efterlod 150 millioner dollars til en tankstationsmedarbejder i Nevada, der angiveligt kørte en tabt og uklog Howard tilbage til Desert Inn en nat. Mormon kirken hævdede en stor andel i Howards testamente. Efter flere vrede retssager erklærede en dommer endelig, at Howard døde uden en gyldig testamente og derfor delte sin formue op blandt 22 fætre.

Howards navn og opfindelser lever stadig den dag i dag. Efter sin død donerede han al sin bestand i Hughes Aircraft til dannelse af The Howard Hughes Medical Institute (Chevy Chase, Maryland). I 1985 solgte HHMI al sin bestand i Hughes Aircraft til General Motors for en skattefri $ 5,2 milliarder i kontanter og aktier. Dette forvandlede øjeblikkeligt HHMI til et af de største private fonde i verden. HHMI er en af ​​de største ikke-statslige finansieringsorganisationer i verden til medicinsk og biologisk forskning. I dag er HHMI's kapital på 17 milliarder dollars.

Howard Hughes led berømt af tvangslidelse. Han var nået til et punkt, hvor han havde svært ved at træffe beslutninger og låste sig inde i dage og måneder ad gangen og levede på intet andet end chokoladesukker og mælk. Han insisterede på, at ingen talte til ham, medmindre det blev bedt om det, og ingen skulle se på ham. Han fortsatte med at lade sig gå og var slet ikke bekymret for personlig hygiejne. Alt, hvad han ønskede, var at være alene for at se film efter film, mens han sad nøgen i sin stol.

Da Howard Hughes døde, var myndighederne oprindeligt ikke engang sikre på, at det var ham. Howards konstante stofbrug og hans svækkende tilstand ødelagde hans krop og udseende. Hans fysiske tilstand var så dårlig, at han kun vejede omkring 90 pund. En obduktion bekræftede, at Howard Hughes døde af nyresvigt. Læger fandt fem injektionsnål, der var brudt af i hans arme og ben. Han blev begravet i Houston, Texas på Glenwood Cemetery.

Howard Hughes nettoværdi

Howard Hughes

Nettoværdi: 11 milliarder dollars
Fødselsdato: 24. december 1905 - 5. april 1976 (70 år)
Køn: Han
Højde: 1,92 m (6 fod 3 tommer)
Erhverv: Iværksætter, ingeniør, pilot, investor, filmproducent, filmdirektør, filantrop, opfinder
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion