Hugh Grant Netværdi

Hvor meget er Hugh Grant værd?

Hugh Grant nettoværdi: $ 150 millioner

Hugh Grant nettoværdi og løn: Hugh Grant er en britisk skuespiller og producent, der har en nettoværdi på $ 150 millioner. Han var en af ​​de mest populære filmstjerner i 1990'erne og har fortsat haft en succesrig karriere den dag i dag. I skrivende stund har Hugh Grant-ledede film genereret mere end 3 milliarder dollars på verdensplan. Han er kendt for sine optrædener i mange film, hvor han ofte portrætterer både den håbløse romantiker eller en luskende, men åh-så-attraktiv idiot.

Tidligt liv : Hugh Grant blev født i London den 9. september 1960. Grant dimitterede fra New College i Oxford, hvor han studerede engelsk litteratur og handlede udelukkende for fornøjelse. Han tænkte aldrig på at have en karriere i underholdningsindustrien. Imidlertid optrådte Grant snart i en turnéproduktion af 'Twelfth Night' og begyndte at deltage i Oxford University Dramatic Society.

Inden Grant blev berømt, prøvede Grant sin hånd på en række forskellige job, såsom at skrive boganmeldelser, skrive radioreklamer og vejledning. Til sidst vendte Grant tilbage til skuespil og optrådte i mange skuespil i England. I slutningen af ​​1980'erne og begyndelsen af ​​1990'erne blev Grant tilbudt roller i mindre film, såsom 'Bitter Moon', instrueret af Roman Polanski, og intellektuelle film, såsom 'The Remains of the Day'.

Succes : Hans store breakout-rolle, der gjorde ham til en kæmpe stjerne, kom i 'Fire bryllupper og en begravelse'. Det var den britiske film med den mest indtjening på det tidspunkt, og Grant blev tildelt en Golden Globe for sin rolle. Grant fortsatte med at lave film som 'Mickey Blue Eyes', 'Bridget Jones' Diary ',' Love Actually ',' Notting Hill 'og mange flere. Kritikere roser ofte Grants præstationer, men han anses undertiden for ikke at have nogen alsidighed i sin karriere og vender sig konstant til de samme vittigheder.

Personlige liv : Hugh har været knyttet til en række smukke kvinder i løbet af sit liv, især Elizabeth Hurley. Grant og Hurley tilbragte 13 år sammen, før de skiltes i 2000. Hugh har en datter og en søn med en kvinde ved navn Tinglan Hong. Hugh har tre børn med en svensk tv-producent ved navn Anna Eberstein. Han har i alt fem børn i skrivende stund. Hugh og Anna gjorde det officielt med et bryllup i maj 2018.

Bemærkelsesværdige lønninger : Hugh tjente $ 100,0000 $ for sin rolle i 1994s 'Four Weddings and a Funeral', der startede hans karriere. I slutningen af ​​1990'erne befalede han 7-10 millioner dollars pr. Film. Han tjente 12,5 millioner dollars til 2002s 'Two Weeks Notice'. Hugh tjener typisk 10 millioner dollars for en hovedrolle i dag eller 5 millioner dollars for en mindre, understøttende rolle.

Ejendom : I årenes løb har Hugh udviklet en stor ejendomsportefølje, der til tider har været snesevis af hjem. I 2000 brugte han 3 millioner dollars på et palæ i Londons velhavende Chelsea-kvarter. I 2011 brugte han $ 3 millioner på et nærliggende palæ til sin tidligere kæreste Tinglan Hong og deres to børn.

I 2006 brugte han 20 millioner dollars til et palæ med seks soveværelser på Chelsea Square. Han solgte dette hjem tre år senere for 32 millioner dollars.

I 2016 købte Hugh et hjem til sig selv og Anna Eberstein for $ 13 millioner. De ejer også $ 700.000 udvejsejendom i hendes hjemland Sverige.

I 2019 brugte ægteparret 23 millioner dollars på et hjem i Chelsea. De ejer stadig det hjem, der blev købt i 2016. De lejer efter sigende det for $ 10.000 pr. Måned.

Hugh Grant Netværdi

Hugh Grant

Nettoværdi: $ 150 millioner
Fødselsdato: 9. september 1960 (60 år)
Køn: Han
Højde: 5 fod 10 tommer (1,8 m)
Erhverv: Skuespiller, filmproducent, stemmeskuespiller
Nationalitet: Det Forenede Kongerige

Hugh Grant indtjening

Klik for at udvide
  • To uger bemærker $ 12.500.000
  • Mickey Blue Eyes $ 7.500.000
  • Notting Hill $ 7.500.000
  • Fire bryllupper og en begravelse $ 100.000
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion