Hugh Hefner nettoværdi

Hvor meget er Hugh Hefner værd?

Hugh Hefner nettoværdi: $ 50 millioner

Hugh Hefner nettoværdi: Hugh Hefner var en amerikansk iværksætter og grundlægger af Playboy magazine, der havde en nettoværdi på $ 50 millioner på tidspunktet for hans død i september 2017.

Tidligt liv: Hugh Hefner blev født i Chicago, Illinois den 9. april 1926. Han var det første barn til Glenn Lucius Hefner og Grace Caroline Hefner. De var fra Nebraska og arbejdede henholdsvis som revisor og lærer. Han har et yngre søskende, Keith. Hefner deltog i Sayre Elementary School og Steinmetz High School. Efter gymnasiet tjente Hugh fra 1944-1946 som en amerikansk hærforfatter for en militær avis. Hefner dimitterede fra University of Illinois i Champaign-Urbana i 1949. Han fik en Bachelor of Arts i psykologi og en dobbelt minor i kreativ skrivning og kunst på kun to og et halvt år. Han lavede et semester kandidatklasser i sociologi i det nordvestlige USA, men droppede ud.

Playboy Magazine: I 1952 arbejdede Hefner som tekstforfatter for Esquire-magasinet. Han spurgte om en forhøjelse på $ 5, og da han blev nægtet, sagde han op sit job. Det følgende år tog han et realkreditlån på $ 600 og tog $ 8.000 - inklusive $ 1.000 fra sin mor - fra investorer for at lancere gentleman's magazine med den berygtede centerfold, Playboy (oprindeligt skulle han kalde magasinet Stag Party.) Den første udgaven blev offentliggjort i december 1953, næsten et år til datoen efter hans afslutning af Esquire. Den første omslag og midterfoldelse var Marilyn Monroe, taget fra hendes nøgenkalenderskud fra 1949. Udgaven solgte over 50.000 eksemplarer og solgte for 50 cent stykket. Charles Beaumonts science fiction-historie, The Crooked Man, (blev afvist fra Esquire) blev offentliggjort i det første nummer. Hefner havde produceret magasinet i sit Hyde Park Kitchen.

Hefner fungerede som Chief Creative Officer for Playboy Enterprises, som er forlagsgruppen, der driver magasinet. Hugh fremmede en livsstil af luksus i sit magasin og i tv-shows, han var vært for, Playboys Penthouse fra 1959-1960 og Playboy After Dark fra 1969-1970.

I juni 1963 blev Hefner arresteret for at fremme uanstændigt materiale efter at have offentliggjort et nummer af Playboy med nøgenbilleder af Jane Mansfield i sengen med en mand. Sagen gik for retten, og resultatet blev en hængt jury.

Hugh oprettede 'private key' klubber, der var racemæssigt forskellige under borgerrettighedsbevægelsen. I 1966 sendte Hefner Alex Haley (en afroamerikansk mand) for at interviewe George Lincoln Rockwell, der havde grundlagt det amerikanske nazistparti. Rockwell havde accepteret at blive interviewet af Haley, først efter at have opnået forsikring om, at han ikke var jødisk, og Rockwell skulle efter sigende have en pistol på skrivebordet under hele interviewet. Det historiske interview blev genopført i tv-serien Roots: The Next Generations i 1979 med James Earl Jones, der spillede Haley og Marlon Brando som Rockwell. Brando endte med at vinde en Emmy Award for sin skildring af Rockwell. Haley interviewede også Malcolm X i 1963 og Martin Luther King Junior i 1966. Mærkeligt nok var alle tre interviewpersoner blevet myrdet i 1968.

Magasinet har fortsat med at udgive noveller af berømte romanforfattere som Arthur C. Clarke, Ian Fleming, Chuck Palahniuk, Roald Dahl, Margaret Atwood, Shel Silverstein og utallige andre. I 1953 blev romanen Fahrenheit 451 af Ray Bradbury udgivet og serieudgivet i 1954 udgaver af Playboy.

Selvom bladet nåede sit højdepunkt i 70'erne og flyttede fra et månedligt magasin til et kvartalsblad i 2019, nyder det stadig popularitet og cirkulation.

HECTOR MATA / AFP via Getty Image

Playboy Mansion: Den 21.000 kvadratmeter store Playboy Mansion i Los Angeles, Californien er det sted, hvor Hugh boede fra 1974 til sin død i 2017. Palæet blev berømt i 70'erne for de overdådige fester, som Hugh ville kaste med deltagelse af berømtheder og socialt samvær. Palæet kan prale med forbløffende 29 værelser, en vinkælder, en biograf, tre zoologiske haver, tennis- og basketballbaner, et vandfald og flere pools. Interessant nok antager de fleste, at Hugh selv faktisk ejede det berømte Playboy-palæ, men faktisk gjorde han det ikke. Playboy Enterprises ejede huset, og Hefner betalte et årligt gebyr for at dække husleje og andre udgifter som mad og fester. I typiske år kom huslejen på omkring 1 million dollars. Og ja, det inkluderer også plads og bord til Hefners indbydende veninder. I januar 2016 meddelte Playboy Enterprises, at det havde sat palæet til salg for $ 200 millioner. Et sammenligneligt hus i samme kvarter ville sandsynligvis være værd $ 60 - $ 80 millioner, så det er en stor præmie ... men der er kun en Playboy Mansion i verden! Palæet blev købt i juni 2016 for 110 millioner dollars af Daren Metropoulos. Daren, som var 32 på tidspunktet for Hefners død, er søn af milliardær forretningsmand C. Dean Metropoulos. Hans far er kendt for at genoplive slappe mærker som værtinde, Bumble Bee Tuna, Pabst og Chef Boyardee. Fra april 2020 gennemgår Playboy Mansion omfattende renoveringer.

Personlige liv: Hefner giftede sig med gymnasiekæresten Mildred Williams i 1949. Før deres bryllup indrømmede Mildred over for Hefner, at hun havde haft en affære, mens han var i hæren. Han har offentligt sagt, at optagelsen var ødelæggende. Efter sigende tillod Mildred ham at sove med andre kvinder af skyld for sin egen utroskab. De to splittede i 1959. De havde to børn sammen, Christie og David. Efter skilsmissen omformede Hef sig selv som en 'mand om byen' i tråd med den livsstil, han promoverede i Playboy. Han indrømmede at have været involveret i elleve ud af tolv måneders legekammerater. Efter et mindre slagtilfælde i en alder af 58 i 1985 tonede Hefner sin livsstil og giftede sig med Kimberley Conrad, som var 36 år yngre. De havde to sønner, Marston og Cooper. De skiltes officielt i 2010, men var blevet adskilt i over et årti. Han giftede sig med en tredje kone, Crystal Harris (nu Hefner), og de var sammen fra 2012 til hans død.

Udseende: Hugh Hefner gav udtryk for sig selv i en episode af The Simpsons fra 1993, Krusty Gets Kancelled. Hefner gæst også som sig selv i 2000-episoden af ​​Sex and the City. I 2005 gik han med på Entourage and Curb Your Enthusiasm. Andre tv-gæstoptrædener inkluderer Robot Chicken, Family Guy og Miss March. Han har også lavet adskillige gæstevinduer i film. Fra 2005 til 2010 skabte og optrådte Hugh ofte i et reality-show om hans liv og hans mange veninder, der boede sammen med ham i Playboy Mansion: The Girls Next Door.

Dan Kitwood / Getty Images

Nettoværdi: Ifølge papirer, der blev indgivet i 2009 som en del af en skilsmisse, estimerede Hugh Hefner, at hans egen nettoværdi var 43 millioner dollars. På toppen af ​​Playboy var Hefners nettoværdi over 200 millioner dollars. Desværre har virksomheden ikke klaret sig godt de sidste 10-15 år, da magasinsalget er faldet hurtigt. I perioden mellem 2000 og 2010 faldt Playboy's aktiekurs med 80%. Virksomheden blev taget privat i 2011 af Hefner og private equity-firmaet Icon Acquisition Holdings. Et andet private equity-firma kaldet Rizvi Traverse købte til sidst Icon ud. På tidspunktet for hans død ejede Hefner 35% af Playboy-mærket og 100% af det aktuelle magasin.

Her er hvordan Hefner nedbrød sin egen økonomi ved en domstol, der indgav tilbage i 2009:

Månedlig indkomst:

 • Løn fra Playboy: $ 116.667
 • Social sikring: $ 1.896
 • Udbytte og renter: $ 121.099
 • Udlejningsejendom: $ 17.058
 • Indtægter fra HMH Productions: $ 15.808
 • Pensioner og pension: $ 413
 • Anden diverse indkomst: $ 17.639

Samlet månedlig indkomst: $ 290.580

Andre aktiver:

 • $ 306.548 kontant
 • $ 36.802.558 i aktier og obligationer
 • 6.122.990 $ på en fælles konto med en ikke navngivet person

Aktiver i alt (inklusive Playboy-lager og ejendom): $ 43.232.096

Og sådan bruger Hugh sine millioner om måneden:

 • Leje (inklusive dagligvarer, husholdningsartikler, forsyningsselskaber, mobiltelefon og e-mail): $ 53.593
 • Mad (ca.): $ 18.000
 • Underholdning: $ 25.000
 • Collegeudgifter for børn: $ 10.130
 • Sundhedspleje: $ 3.215

Relateret indlæg: Hvor meget tjener Playboy Playmates?

Død: Den 27. september 2017 døde Hugh i sit hjem i Holmby Hills, Los Angeles. Han var 91. Dødsårsagen var sepsis, der blev forårsaget af en E. coli-infektion. Han mødte aldrig Marilyn Monroe, men i 1992 købte han krypten ved siden af ​​hendes på Westwood Village Memorial Park Cemetery til en værdi af $ 75.000. Hefner er begravet der. Han havde fortalt Los Angeles Times i 2009: 'At tilbringe evigheden ved siden af ​​Marilyn er en mulighed, der er for sød til at gå op.'

Hugh Hefner nettoværdi

Hugh Hefner

Nettoværdi: $ 50 millioner
Fødselsdato: 9. april 1926 - 27. september 2017 (91 år)
Køn: Han
Højde: 1,75 m (5 fod 8 tommer)
Erhverv: Journalist, forretningsperson, redaktør, skuespiller, filmproducent, iværksætter, udgiver
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion