Ikonisk Vegas sedan tilbage, klareret til levende musik

Ejer Bobby Kingston, til højre, synger og spiller med sit band sidste aften før Saddle N S ...Ejer Bobby Kingston, til højre, synger og spiller med sit band den sidste aften, før Saddle N Spurs Saloon lukker igen på grund af COVID-19-restriktioner fredag ​​den 10. juli 2020 i Las Vegas. (L.E. Baskow/Las VegasJournal) @Left_Eye_Images Raiders ejer Mark Davis fyrer mængden op under et arrangement for officielt at annoncere Las Vegas som Raiders nye hjem onsdag den 22. januar 2020 på Allegiant Stadium, Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Holly Madison og Zak Bagans vises ved premieren på 'Mob Town' på Mob Museum lørdag den 30. november 2019. (Jeff Scheid/The Mob Museum) Den dansende 'Shining Star' vises på Lake of Dreams i Wynn Las Vegas torsdag den 10. september 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats 'I Got You Babe' nummeret fra Lake of Dreams i Wynn Las Vegas vises torsdag den 10. september 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Den gigantiske frø, der synger 'Somewhere Over The Rainbow' vises i Lake of Dreams i Wynn Las Vegas torsdag den 10. september 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats

Bobby Kingston, indehaveren af ​​Spurs N Saddles Saloon og byens knirkende Conestoga -hjul under genåbning af COVID, er blevet godkendt til at returnere levende musik til sin forretning.

hvor meget er sarah palin værd

Det skete torsdag. Det er gode nyheder. Men Kingston havde allerede ringet tilbage til musikerne på Labor Day weekend.

Småvirksomhedsejeren, aktivisten og musikken havde ventet utålmodigt på svar på flere spørgsmål, der blev sendt til statslige embedsmænd for flere dage siden. Mens han ventede på svar, nulstillede han sin scene for omgivende musik.Kingston fik endelig sit ønske om et formelt svar torsdag, da en embedsmand fra Occupational Safety and Health Administration ringede til ham og fortalte ham, at det var OK at iscenesætte sin omgivende musik. Eller fortsæt med at iscenesætte det i dette tilfælde.

De droppede undersøgelsen, sagde Kingston. De svarede ikke skriftligt for at gøre det, og de besvarede aldrig de spørgsmål, jeg stillede.

Den 31. august var Kingston blevet beordret af en OSHA -embedsmand til at standse levende musik. Agenturet handlede med det statslige forbud mod levende musikbegivenheder og havde beordret Kingston til at stoppe sine live-musikhandlinger, fordi de ikke var omgivende. Kingston blev også advaret om at promovere disse musikere på sociale medier.

Men Kingston modsatte sig, at han ikke opførte sig anderledes end spillesteder, der fik lov til at præsentere levende musik, og fortsatte med sin natlige programmering. Dansegulvet er helt åbent, men Kingstons loyale, grooving kunder er ikke tilladt i to trin. En menu med traditionel barmad (grillede vinger, nachos og sådan) tilbydes.

Se dette indlæg på Instagram

Nogle af mine aftener: @saddlenspurs, @wynnlasvegas ... indhenter også m/ #raiders #MarkDavis, #HollyMadison og mere ...

Et opslag delt af John Katsilometes (@johnnykats1) den 12. september 2020 kl. 13:18 PDT

Jeg tror, ​​de kiggede på, hvad vi laver, og efter en mindre 'korrektion' fra byen med os, der ikke længere identificerede, hvem artisten (headliner) er og lavede et Facebook -arrangement (reklame), blev de nuttin ', sagde Kingston i en tekst.

Så sad op. Vi skal i denne weekend se Kingston i aktion, og hvad alt det røre ved handler om.

Air Davis

Tidligt i denne uge ejer Las Vegas Raiders Mark Davis var ikke sikker på, at han ville tage langrendsflyvningen til sit holds sæsonåbning mod Carolina Panthers. Davis var tilbageholdende med at flyve hele den afstand til spillet, men blev efter sigende overbevist af cheftræner Jon Gruden at være sammen med teamet på denne skelsættende road trip.

Davis har ingen planer om at deltage i kampen på Bank of America Stadium. Stadionet er lukket for fans, men vigtigt personale er tilladt inde. Davis, som ejer, anses for væsentlig, og kunne godt ændre mening efter ankomsten. Ring til en hørbar, hvis du vil.

I denne uge satte Davis også rekorden lige om hans Wikipedia -bio. Han var blevet spurgt af spaltist Gene Sapakoff af The Post and Courier of Charleston, S.C. om at blive født i Charleston. Davis ’Wikipedia -indlæg havde angivet Charleston som hans fødested, men Davis blev ikke født i South Carolina.

Davis blev faktisk født i Brooklyn, men tilbragte noget af sit tidlige liv i Charleston, da hans far, Al Davis, var assistenttræner i The Citadel fra 1955-’56.

Davis ’Wiki -post havde også opført hans navn som Mark Clark Davis. Heller ikke rigtigt. Han er Mark M Davis, initialen kun som hans mellemnavn (ligner Harry S Truman).

Wikipedia, sagde Davis til Sapakoff. Jeg er så glad for, at du nåede ud. Jeg vil have, at du ændrer alt det, der er i Wikipedia, hvilket fører til, at alle andre tror, ​​at jeg er Mark Clark Davis født i Charleston.

Helt forkert. Jeg ved ikke, hvordan jeg ændrer disse ting. Vær venlig, kan du gøre noget ved det? Det ville være fantastisk.

Det er. Posten er blevet opdateret præcist til Mark M Davis ’specifikationer.

Madison Show

Holly Madison er vendt tilbage til offentligheden, noget efter at have boet privat i de sidste to år eller deromkring. Hun var vært for sin første Q&A på sit nye selvnavngede YouTube-kanalprogram fredag ​​eftermiddag.

hvad er joel osteen nettoværdi

Madison besvarede udvalgte spørgsmål, mens hun sminkede sig. Madison talte live fra sit hjem fra Los Angeles. Hun deler sin tid mellem L.A. og Vegas og daterer Ghost Adventures -stjernen Zak Bagans, og har en håndfuld projekter, hun næsten har klar til at gå, men ikke helt. Hun har et tv -show, podcast og et par bøger i horisonten.

Noget, jeg ikke vidste om Madison, som jeg mødte i 2009, da hun skulle starte sin rolle i Peepshow på Planet Hollywood. Hendes yndlingsfilm er Casino, som hun siger er den typiske Vegas -film.

En fan spurgte, hvad Madisons foretrukne minde om Playboy Mansion var. God en. Hun er ikke ligefrem nostalgisk over sine dage som Hugh Hefners kæreste nr. 1 i The Girl Next Door. Madison svarede: De gange, hvor jeg kom til at hænge ud med de andre kvinder, og vi bare var ubekymrede og ikke bekymrede for: 'Åh gud, skal jeg bryde en regel? Bliver jeg smidt ud i morgen? Vil nogen stikke mig i ryggen? ’Fordi det var angsten, der plagede mig, mens jeg var der.

Madison minder også med glæde om de 4. juli fester, da hun var i stand til at socialisere på egen hånd, mens Hef var ude at spille backgammon. Nu er det en fest.

Drømme ved søen

hvor meget tjener nick saban

Mens han stævnede en gruppe slagsmål, der blev fanget på sociale medier i sidste uge, har Wynn Las Vegas stille og roligt premiere en langt smukkere scene. Opdateringen af ​​multimedieshowet i Lake of Dreams er næsten færdig eller synes at være det. Jeg tjekkede showet torsdag, nathotellets embedsmænd havde afsat til en formel premiere på det nye show, inden de trak de planer uden forklaring.

Se dette indlæg på Instagram

@Wynnlasvegas opgraderer sit #lakeofdreams multimedieshow. Nyd noget af denne scene under middagen ved søen på #Lakeside. . . . . #Vegas #Middag #Sangere #Sanger #Underholdning #Strip #tourisme #maskupnv #covid19 #Kats #KatsVegas #vegasville #journalist #Medier

Et opslag delt af John Katsilometes (@johnnykats1) den 10. september 2020 kl. 22:31 PDT

Uanset hvad, da jeg ikke har set showet i et par år, kan jeg ikke helt skelne mellem, hvad der er og ikke er nyt. Men scenen for den gigantiske frø, der synger Somewhere Over The Rainbow, og den forventede gengivelse af I Got You Babe af Sonny & Kære er strålende. Der er en morder Kenny Ortega -designet dansesegment også. Alt sammen socialt fjernt.

Bor på Westgate

Westgate Las Vegas returnerer levende musik til sin internationale bar (eller IBar) lige ved resortets hovedindgang. En ny fase var afsluttet på den bar lige før COVID -lukningen. Musik er iscenesat fra 7-11. Fredage og lørdage. Næste weekend Sean Stewart og Brandon Godfrey af Soul of Motown udføre begge nætter.

Westgate står også over for en udfordring søndag, som er at beholde Superbook på 50 procent kapacitet ved åbningen af ​​NFL -weekenden. Mere end tusinde pakker typisk det berømte spilbilag. Hotellet åbner også Westgate Cabaret, IBar og Sid's Cafe med plads til 50 gæster. Og International Theatre, hjemsted for Football Central, er begrænset til 50 personer. Typisk har det to-etagers teater plads til cirka 1.600.