Il Chianti -kokken hilser på diners, mens han serverer smagfuld italiensk mad

Gæsterne spiser på Il Chianti lørdag den 25. februar 2017 i Henderson. (Bridget Bennett/Las VegasJournal) @bridgetkbennettGæsterne spiser på Il Chianti lørdag den 25. februar 2017 i Henderson. (Bridget Bennett/Las VegasJournal) @bridgetkbennett En server tager entrees hot ud af køkkenet på Il Chianti lørdag den 25. februar 2017 i Henderson. (Bridget Bennett/Las VegasJournal) @bridgetkbennett Kokken Rudy Janeo tilbereder retter på Il Chianti lørdag den 25. februar 2017 i Henderson. (Bridget Bennett/Las VegasJournal) @bridgetkbennett Et vinudvalg vises på Il Chianti lørdag den 25. februar 2017 i Henderson. (Bridget Bennett/Las VegasJournal) @bridgetkbennett Gæsterne spiser på Il Chianti lørdag den 25. februar 2017 i Henderson. (Bridget Bennett/Las VegasJournal) @bridgetkbennett Der dækkes borde til lånere på Il Chianti lørdag den 25. februar 2017 i Henderson. (Bridget Bennett/Las VegasJournal) @bridgetkbennett Gæsterne spiser på Il Chianti lørdag den 25. februar 2017 i Henderson. (Bridget Bennett/Las VegasJournal) @bridgetkbennett Kokken Rudy Janeo tilbereder retter på Il Chianti lørdag den 25. februar 2017 i Henderson. (Bridget Bennett/Las VegasJournal) @bridgetkbennett Kokken Rudy Janeo tilbereder retter på Il Chianti lørdag den 25. februar 2017 i Henderson. (Bridget Bennett/Las VegasJournal) @bridgetkbennett Hovedretter ud af køkkenet er klar til at blive serveret til spisende gæster på Il Chianti lørdag den 25. februar 2017 i Henderson. (Bridget Bennett/Las VegasJournal) @bridgetkbennett

Jeg har brug for en Nonna, sagde serveren på Il Chianti italiensk restaurant i Henderson. Hun henviste til Carbonara della Nonna på menuen - en rig, rustik ret af linguine, pancetta og parmesan. Men det billede, der øjeblikkeligt dukkede op i mit sind, var af en ældre italiensk dame op til albuerne i marinara. Ville det ikke være vidunderligt, hvis vi alle kunne få en nonna til at tilberede os trøstende tallerkener med pasta hver dag?

Takket være Rodolfo Janeo Jr., en tidligere chef på den populære Ventano Italian Grille, kan enhver nyde meget lækker retter, uanset om deres bedstemor stammer fra bella Italia eller ej.

mysteriet cirque du soleil las vegas

Lynn pære og ost tortellini ($ 23) er en opmærksomhedsfanger. Det er et frisk pust af efterårsluft (en behagelig overraskelse om foråret), den naturlige affinitet mellem pærer og ost, der kun fremhæves af den lette tomat-vodka-sauce og lige nok forsigtigt sauteret spinat. Der var også et generøst antal stenrejer, men selvom deres hummer-søde smag bidrog med interessante kontrastpunkter, var retten så godt udført, at den havde været fin uden dem.

Kylling Vesuvio ($ 21) er sjældent forberedt så godt som det er her. Artiskokhjerterne, der almindeligvis blev brugt i fadet, var der, men det samme var brændte peberfrugter og Kalamata -oliven. Balancen var helt i orden, smagene giftede sig for en behagelig profil, der fremkaldte Middelhavet eller provencalsk.

hvad er anita bakers nettoværdi

Men den virkelige triumf var forretter af lammekoteletter ($ 14). Kokke rapporterer, at folk nogle gange stadig anmoder om myntegelé med deres lam, og disse viste, hvilken fejl det ville være. De små koteletter var blevet grundigt marineret i en blanding, der smagte subtilt af rosmarin og oregano og grillet let, indtil de var en perfekt medium-sjælden. Kvisten frisk mynte oven på dem var et finurligt strejf, der refererede til den gelé uden dens cloying smag.

Andre menupunkter giver et nikk til Janeos indfødte filippinske baggrund, herunder forretter som Involtini di Michelle, en vegetabilsk ægrulle, der omtales på menuen som lumpia; rejer bruschetta; og hummerbisque. Andre hovedretter omfatter risottoer, talrige pastaretter og Chicken Rudy Adobo Nation, der involverer kyllingeadobo, svinemørbrad, risotto og asparges.

Det virkede underligt, at der automatisk blev føjet en drikkepenge på 20 procent til regningen, hvilket serveren endda påpegede for at sikre, at den ikke ville blive overset. Serviceniveauet skal dog bemærkes, for det var lidt af en overraskelse på et lille strip-center-sted som dette. Hilsenen var imødekommende og hurtig, teamet af servere behageligt og imødekommende. Janeo kom ud af køkkenet for at lave et par kredsløb i rummet og lagde mærke til tilflyttere og hilste på stamgæster som familie.