Forestil dig Dragons Dan Reynolds holder jul med et nyt forslag

Dan Reynolds, udøvende producent afDan Reynolds, udøvende producent af 'Believer' og Imagine Dragons frontmand, og hans kone Aja Volkman poserer før en VIP-visning af hans film på KA Theatre på MGM Grand i Las Vegas torsdag den 8. marts 2018. (Review-Journal filfoto )

Dan Reynolds og Aja Volkman lukker årtiet med en ny begyndelse.

2. juledag er frontmanden for Forestil dig Dragons genforslag til sin kone, sangeren fra Nico Vega og mor til parrets fire børn. Volkman lagde en lang, inderlig besked ud på sin Instagram-side torsdag med henvisning til parrets syv måneders adskillelse, der sluttede i november 2018.

Det var en vild historie, der bare blev ved med at blive mere vild med tiden. Vi skrev kærlighedssange, og vi blev gift. Så kom børn, skrev Volkman. Vi var både følelsesmæssige og drevne og også hårde ved os selv. Vi gennemgik en hvirvelvind af succeser og fiaskoer, og vi holdt hinanden fast, fordi det var skræmmende. Men vi har også kvalt hinanden.hvor meget er michael j fox værd

Reynolds og Volkman forsonede sig i november 2018. Den 1. oktober, to år efter Route 91 -tragedien, hilste de deres Vegas Strong tredje barn velkommen, Valentine Reynolds . Parret har tre andre døtre: 7-årig Pil og 2-årige tvillinger, Gia James og Coco rae .

Se dette indlæg på Instagram

Nå, de sidste to år har været mildest talt transformerende. Jeg har aldrig forårsaget så meget ondt eller været så såret af et andet menneske i mit liv. Det tog os lang tid at virkelig se hinanden. Vi var slet ikke hensynsløse. Faktisk var vi så forsigtige, at vi ikke gjorde, hvad vi skulle gøre. Vi lyttede ikke til, hvem vi var. Vi elskede hinanden på bekostning af alt. To forskellige baggrunde og praktisk talt to forskellige generationer. Det var en vild historie, der bare blev ved med at blive mere vild med tiden. Vi skrev kærlighedssange, og vi blev gift. Så kom børn. Vi var både følelsesmæssige og drevne og også hårde ved os selv. Vi gennemgik en hvirvelvind af succeser og fiaskoer, og vi holdt hinanden fast, fordi det var skræmmende. Men vi har også kvalt hinanden. Vi kendte ikke os selv godt nok til at fastholde styrken indefra. Og det hele begyndte at smuldre. Verden var hård. Der var så meget kærlighed, men også kritik og grimhed. Vi var ikke parate til at blive ikke lide eller misforstået. Det gjorde ondt. Vi var forvrængede spejle af hinanden. Jeg savnede scenen, og han havde for meget af det. Vi faldt fra hinanden. Vores ældste datter led. Hendes fundament faldt væk, og alt, hvad hun vidste, blev ødelagt. Vi hadede os selv. Natten var lang. 7 måneder lang. Så en aften kom han til min dør. Jeg kiggede frygtsomt på ham på grund af alt det, jeg havde været igennem. Uendelige dage med at gemme mig i mit skab og græde under mit tøj. Dyb sjælesøgning ledsaget af de mørkeste tanker, der til sidst ville blive til lys. Han stod der på min veranda, og alt jeg kunne se var min mest yndlingsperson, der stirrede tilbage på mig. Jeg forstod det hele. Vi havde ikke brug for ordene. Vi blev begge tilgivet..men ... jeg ville ikke sætte min ring på igen. Selv da vi besluttede at blive sammen. Jeg kunne bare ikke gå tilbage til det, vi var. Jeg fortalte ham, at vi skulle starte forfra. Han var enig. I aften lagde vi vores børn i seng og begyndte at rydde op i dagens rod. Jeg kunne se, at han var nervøs, men jeg vidste ikke hvorfor. Han kom på det ene knæ, og før han kunne åbne munden, begyndte jeg at græde. Belastede tårer, der holdt næsten 10 års vækst. Svaret har altid været ja. Selv før vi vidste, hvad det betød.

Et opslag delt af Aja Volkman (@ajavolkman) den 25. december 2019 kl. 22:49 PST

hvad er kylie jenners nettoværdi

Reynolds og Volkman, begge 32, mødtes i 2010 på det siden lukkede Wasted Space-musiksted på Hard Rock Hotel, da Imagine Dragons og Nico Vega var på samme regning. De giftede sig i marts 2011 og meddelte deres separation i april 2018. Den november meddelte parret, at de ikke var skilt og forsonede deres ægteskab.

Verden var hård. Der var så meget kærlighed, men også kritik og grimhed. Vi var ikke parate til at blive ikke lide eller misforstået. Det gjorde ondt, skrev Volkman. Vi var forvrængede spejle af hinanden. Jeg savnede scenen, og han havde for meget af det. Vi faldt fra hinanden.

Hun huskede, at Reynolds dukkede op på hendes dørtrin en nat.

Han stod der på min veranda, og alt jeg kunne se var min mest yndlingsperson, der stirrede tilbage på mig. Jeg forstod det hele. Vi havde ikke brug for ordene. Vi blev begge tilgivet ... men ... jeg ville ikke sætte min ring på igen. Selv da vi besluttede at blive sammen. Jeg kunne bare ikke gå tilbage til det, vi var. Jeg fortalte ham, at vi skulle starte forfra. Han var enig.

hvor meget er andrew luck værd

Parret lagde deres børn i seng for at rydde op i dagens rod.

Jeg kunne se, at han var nervøs, men jeg vidste ikke hvorfor. Han kom på det ene knæ, og før han kunne åbne munden, begyndte jeg at græde. Belastede tårer, der holdt næsten 10 års vækst, skrev Volkman. Svaret har altid været ja. Selv før vi vidste, hvad det betød.