Impressionisten Frank Caliendo ændrer Vegas -formlen

6876944-0-46876944-0-4

Ingen savner George W. Bush mere end Frank Caliendo, eller bekymrer sig mere om, hvad Charles Barkley og John Madden laver.

Impressionisten vælger de få i stedet for de mange og ændrer standard Vegas -formlen. Selvfølgelig kan han lave krydstogtskibsgalleri med sædvanlige mistænkte og smider nogle af de sædvanlige Al Pacino, Jay Leno og Jack Nicholson ind.

Men for det meste koger den højt profilerede impressionist, bedst kendt fra NFL Sundays on Fox, det til de få stemmer, folk forbinder ham med-dem, han virkelig ejer.Jeg vil sige, at ingen andre end Barkley selv får mere kilometertal ud af Barkleys stemme. Caliendo gør ham til en virtuel medstjerne, synger børnerim til Don't Fear the Reaper og endda giver stemme til impressionistens talende hånd sent i gang, da Caliendo af en eller anden grund befinder sig flad på ryggen.

Bush, Bill Clinton og Madden - som bare er uhyggelig i sin resonans og nuance - dukker også op igen og igen som et slags græsk omkvæd, der chimer ind hver gang de får chancen.

Det er et interessant twist på den sædvanlige røg og spejle fra en impressionist, der forsøger at bombardere dig med 50 eller 60 berømthedsstemmer i håb om, at du ikke vil bemærke, hvor få af dem der virkelig er stærke.

Den store ulempe? Spørgsmålet om, hvad du skal gøre, når dine kronjuveler begynder at falme.

Bush er gået næsten af ​​radaren siden han forlod formandskabet, og som Caliendo illustrerer i et troværdigt forsøg, er Barack Obama bare ikke så sjov. Og Madden? Han er bedre kendt af yngre mennesker som et videospil. Det efterlader Barkley til - Caliendo håber og beder hver dag - bliver ved med at sige skandaløse ting som sportsanalytiker og kommerciel pitchman.

u2 har jeg stadig ikke fundet

Så Caliendos show har ikke ændret sig meget, siden han forsøgte et fuldtidsophold på Monte Carlo i 2010. Men det er ikke en fatal fejl, takket være komikerens egen iboende likbarhed og timing.

Han har en sjov, talkshow-lignende drilleri med sit firestykkede band. Han er en mester i tilbagekaldelsesteknikken til at referere til tidligere vittigheder, selv en fra åbningsakten George Kanter. Og det er svært at analysere de falske ad libs fra de rigtige.

Selvfølgelig denne nat i hans første af to weekender fra The Venetian hjalp en kyllingdansende canadier blandt publikum dig med at udlede de virkelig spontane øjeblikke, hvoraf en efterligning af Bill Cosby, hvis han var fuld, syntes at være en. Det fik dig til at ønske, at Caliendo ofrede den oftere.

I mindre spontane øjeblikke lokker bandet sammen med Bill Clinton, der synger I'm Too Sexy eller en Flashdance med slusende vand. Lad mig ikke spytte-tage to gange i mit eget show, skælder Caliendo ud til musikerne.

Mest af alt virker han som en så rar fyr, vi ruller med ham, selv når vi ville ønske, at vittighederne var bedre. Han er så flink, han undskylder for sine for det meste upolitiske efterligninger af politiske figurer.

Han undskylder endda bare i tilfælde af at nogen synes, at han gør let for spritkørsel, i et riff på - hvem ellers? - Barkley bliver trukket i besiddelse af vinkøleskabe og bjørnekloer.

Bill Maher udtalte for nylig i en Please Stop Undskyldning -redaktion i The New York Times: Jeg vil ikke bo i et land, hvor ingen nogensinde siger noget, der krænker nogen. Derfor har vi Canada. Det er ikke os.

Fair point, især for komedie, og en komiker, der måske kunne gøre mere med sin gave til politisk mimik. Og alligevel, hvis du ser dig omkring på Caliendos menneskemængde - et udsnit af Mellemamerika, der hygger sig i Vegas og griner af nogen, de har set på tv - ligner det virkelig meget os.

Kontakt reporter Mike Weatherford på mweatherford@ reviewjournal.com eller 702-383-0288.

Anmeldelse
Frank Caliendo
21.00 i dag-søndag
The Venetian, 3355 Las Vegas Blvd. Syd
$ 59,50- $ 145,50 (424-9000)
Karakter: B