Uforklarlig genforeningstur bringer misforholdene til Las Vegas

Den amerikanske sanger og bassist Jerry Only optræder med sit gyserpunkband The Misfits, ved Azkena Rock Festival, i Vitoria, 1. september 2006. REUTERS/Vincent West (SPANIEN) - GM1DTKEFETAADen amerikanske sanger og bassist Jerry Only optræder med sit gyserpunkband The Misfits, ved Azkena Rock Festival, i Vitoria, 1. september 2006. REUTERS/Vincent West (SPANIEN) - GM1DTKEFETAA Glenn Danzig fra heavy metal -bandet Danzig optræder ved den femte årlige Golden Gods -pris på Club Nokia i Los Angeles, Californien 2. maj 2013. REUTERS/Mario Anzuoni (USA - Tags: ENTERTAINMENT) - GM1E9531BWW01 Den amerikanske sanger og bassist Jerry Only optræder med sit gyserpunkband The Misfits på Azkena Rock Festival i Vitoria, 1. september 2006. REUTERS/Vincent West (SPANIEN) - GM1DTKEEYYAA

Øl og Misfits.

I disse splittende tider føles det som om der er mindre og mindre, som vi alle kan blive enige om.

Men rig eller fattig, hvid eller sort, blå djævel eller tjærehæl, mand eller astro-mand, i det mindste er der to ting, der er i stand til at forene os alle i deres uovervindelige storhed.Nu er Budweiser der for os at nyde hver eneste dag, som de fleste sundhedspersonale anbefaler.

Men Misfits?

Få troede nogensinde, at vi ville se den dag, hvor bandets originale sanger, Glenn Danzig, ville genforenes med sin kreative folie, medstifter/bassist Jerry Only, efter de to bittert skiltes veje for 3½ årtier siden.

Men i september sidste år fik de bandet tilbage til et par gensynskoncerter, der var blandt de mest ventede shows i punkrockens historie.

De har ikke spillet sammen siden.

restauranter i wynn las vegas

Indtil nu. Ja, Misfits kommer til Vegas.

Hvis du kalder dig selv fan af punk, metal, hardcore eller goth, ved du, hvor monumentalt det er for Misfits at være sammen igen, om end kun i to nætter mere. (Bandet har også en koncert på L.A. Forum den 30. december. Og det er det.)

Hvis du ikke gør det, er her de tre vigtigste grunde til, at Misfits er et af de største punkbands nogensinde:

De lavede de mest fængende sange nogensinde om ansigtssmeltende udenjordiske zombier, der var villige til at udrydde menneskeheden

En B-film Beach Boys?

En hjernespisende Ramones?

En dæmonisk Dion?

Tag de mest fængslende handlinger nogensinde. Klem deres øjenlåg op A Clockwatch Orange-stil. Tving dem til at binge-watch sent-nat væsen funktioner fra 60'erne. Smør dem i eyeliner. Forsegl det hele med sort læder.

Og der har du den mest grundlæggende blueprint til Misfits, en sammenbrud lige så sci-fi-forgældet som bandets E.T.-tunge sangbog.

The Misfits ’repertoire er intet andet end singalongs, poppunk før poppunk var en ting.

Strukturelt blev deres sange arrangeret som fedtfrie, 60’erne A.M. radio nuggets, drevet af skyhøje, hvor ørne-tør melodier, der er præget af Danzigs varemærke, fuld hals, whoa-oa-oa-s, alle leveret med hastigheden på artilleri-skaller, der eksploderer fra en tankes næse.

Misfits er også lyrisk stemningsfulde i den æra og henviser til Marilyn Monroes mistænkelige død, Kennedy -attentatet, Flower Power -års mørke underliv.

Kulturelt set sluttede 60’erne med uskyldens død - og misfitternes fødsel.

De bragte punkere og metalhoveder sammen

Punks og metalhoveder plejede at blande som olie og vand, Alf og katte, Nick Nolte og krusskud.

hvor meget er alicia keys værd 2016

Misfits broede ikke kun denne skel. De kom først ind i billedet i slutningen af ​​70'erne, der dukkede op som brystkammeret fra Alien, og blev oprindeligt opløst i '83, dengang da de to parter var krigsførende fraktioner.

Men Misfits satte scenen for den detente, der ville følge et par år senere, deres nådesløst hurtige sange og gru-tunge tekster genlød metal-fans lige så stærkt som punk-partisaner.

Prøv at finde et skud af Metallica tilbage i 80'erne, da et af dets medlemmer ikke havde noget Misfits -udstyr. Metallica har ikke kun indspillet Misfits melodier adskillige gange (Last Caress, Green Hell, Die, Die My Darling), det arbejdede også ofte med kunstneren Pushead, der lavede masser af ikonisk Misfits -kunst.

Metallica er næppe alene blandt langhår, der elsker Misfits. De har været dækket af metal- og hardrockbands (herunder Entombed, Guns N ’Roses, Cradle of Filth, Behemoth, Prong, The Hellacopters og Hatebreed) lige så meget som punk -handlinger.

Hvad mere er, tidligere Slayer trommeslager Dave Lombardo - blandt de største metaltrommeslagere nogensinde - spiller med bandet under dets genforeningsshows.

Åh, hvor tingene er kommet i fuld cirkel.

De gav os den onde Elvis, den ondsindede Morrison, mesterens meme

Glenn Danzig er mange ting: Nemlig den menneskelige legemliggørelse af den grinede kattememe og den stolte ejer af universets dybeste samling af gennemsigtige meshskjorter.

Han er også en af ​​de største punk- og hardrock -frontmænd, der nogensinde har bøjet sin biceps i dit ufortjente ansigt.

Med sin reklame-foto perma-scowl og mucho-macho opførsel, Danzig moden til parodi, som han anerkendte med en temmelig sjov cameo på Portlandia sidste år .

hvor meget tjener juan williams

Hvis det gæstespot viste, at Danzig kunne grine af sig selv, ja, han er ikke alene.

Et billede af Danzig forlader en købmand med en kasse kattegrus praktisk talt brød internettet. Fortællinger om Danzig er en dårlig nabo, der er vredt tvunget til at rydde op i sin gård, mens han smider mursten og obscentier brændte på samme måde nettet.

Og alligevel, som musiker-lette grin til side-er fyren en total all-timer med en utrolig mængde arbejde.

Danzigs Misfits -katalog alene ville være nok til at få sit gennemsnitlige krus mejslet på punkrocken Mount Rushmore, du ved, hvis hans ansigt ikke allerede var lavet af sten. Han fortsatte med at undervurdere punk-metal hybrid Samhain, inden han startede en solokarriere med bandet, der bærer hans efternavn.

Begyndende med gruppens selvbetegnede debut satte Danzig sin kærlighed til Elvis, Roy Orbison og Jim Morrison imod en bluesy bombast, en mørk sensualitet og trillebør-masser af kranier, hvilket resulterede i en lang række klassiske albums, blandt dem blandt andet 1990'ernes Lucifuge og 1992's Hvordan guderne dræber.

Som Danzig hjælpsomt påpeger, rundt omkring os, er det en voldelig verden.

Danzigs verden. Og vi er bare heldige at leve i det.

Forhåndsvisning

Hvem: De originale fejl

Hvornår: 20.00 torsdag

Hvor: MGM Grand Garden, 3799 Las Vegas Blvd. Syd

hvad laver jonathan cheban for at leve

Billetter: $ 49,75-$ 160 (702-891-1111)

Forhåndsvisning

WHO: De originale fejl

Hvornår: 20.00 torsdag

Hvor: MGM Grand Garden, 3799 Las Vegas Blvd. Syd

Billetter: $ 49,75-$ 160 (702-891-1111)