Indgående Strip -headliner Joe Rogan jabbede over vaccinationskommentarer

Daniel Cormier, til venstre, med UFC -kommentator Joe Rogan, fejrer sin knockout -sejr mod Stipe ...Daniel Cormier, til venstre, med UFC-kommentator Joe Rogan, fejrer sin knockout-sejr mod Stipe Miocic i sværvægtsmesterskabet under UFC 226 på T-Mobile Arena i Las Vegas, lørdag den 7. juli 2018. (Erik Verduzco/Las VegasJournal) @ Erik_Verduzco Reklamebillede af Dave Chappelle-Joe Rogan headlining show planlagt til MGM Grand Garden Arena den 9. juli 2021. (MGM Resorts International) Joe Rogan optræder på Gotham Comedy Club, New York (Brian Friedman)

Joe Rogans jab om jabs har vakt opsigt.

Ligesom Rogan blev annonceret som Dave Chappelle overskrift på MGM Grand Garden den 9. juli lavede stjernetegneserien og UFC -annoncøren medicinske nyheder på sin podcast. I fredagens afsnit af hans vildt populære og indflydelsesrige Spotify -podcast, The Joe Rogan Experience, sagde Rogan, at yngre mennesker ikke behøver at modtage COVID -vaccinationer.

I en samtale med tegneserie Dave Smith , Startede Rogan med, jeg synes, du skal vaccineres, hvis du er sårbar. Jeg synes, du skal vaccineres, hvis du har lyst - mine forældre er vaccineret. Jeg har opmuntret mange mennesker til at blive - og folk siger, tror du, det er sikkert at blive vaccineret? Jeg har sagt, ja, jeg tror for det meste, at det er sikkert at blive vaccineret. Jeg gør. Jeg gør.

r kelly nettoværdi i 2018

Derefter ændrede Rogan demografien. Forskellige opfattelser.

Men hvis du er som 21 år, og du siger til mig, skal jeg vaccineres? Jeg går nej. Er du sund? Er du en sund person? Ligesom, se, gør ikke noget dumt, men du skal passe på dig selv. Du bør - hvis du er en sund person, og du dyrker motion hele tiden, og du er ung, og du spiser godt, synes jeg ikke, du skal bekymre dig om dette.

Talsmand for MGM Resorts International, Brian Ahern, sagde i en meddelelse, der blev sendt onsdag aften: Intet er vigtigere for os end sundhed og sikkerhed for vores gæster, medarbejdere og lokalsamfund, og vaccination er et vigtigt redskab til at hjælpe med at afslutte pandemien og øge vores økonomiske genopretning . Vi opfordrer kraftigt alle til at blive vaccineret og har gjort vaccination af vores arbejdsstyrke og samfund til en af ​​vores topprioriteter.

Det Hvide Hus angreb Rogan onsdag.

Jeg gætter på, at mit første spørgsmål ville være, blev Joe Rogan læge, mens vi ikke kiggede? Det Hvide Hus kommunikationsdirektør Kate Bedingfield fortalte CNN. Jeg er ikke sikker på, at det at tage videnskabelig og medicinsk rådgivning fra Joe Rogan måske er den mest produktive måde for folk at få deres oplysninger.

Dr. Anthony Fauci , landets førende ekspert i infektionssygdomme, dukkede op på NBC Today-showet onsdag for at imødegå Rogans kommentarer.

Fauci omtalte Rogans udsagn som ukorrekte og sigende Savannah Guthrie , Du taler om dig selv i et vakuum. Du er bekymret for dig selv at blive smittet og sandsynligheden for, at du ikke får symptomer, men du kan blive smittet - og blive smittet - hvis du sætter dig selv i fare.

Fauci tilføjede: Selvom du ikke har nogen symptomer, formerer du udbruddet, fordi det er sandsynligt, at du - selvom du ikke har symptomer - at du utilsigtet og uskyldigt kan inficere en anden, der kan inficere en, der virkelig kunne have et problem med et alvorligt resultat.

Rogans optræden med Chappelle er blot den anden begivenhed med fuld kapacitet på MGM Grand Garden siden pandemilukningen i marts 2020. Chappelles første show, Dave Chappelle & Friends den 2. juli, er udsolgt til 13.000 sæder. Det forventes også, at hans præstation med Rogan fylder stedet.

Opdatering: Torsdag kalibrerede Rogan sine kommentarer på sin podcast igen. Jeg er ikke en anti-vaxx person. Faktisk sagde jeg, at jeg tror, ​​de er sikre, og jeg opfordrer mange mennesker til at tage dem. Han tilføjede også, jeg er ikke læge. Jeg er en (eksplosiv) idiot. Og jeg er en burbekæmpende kommentator, der er en beskidt standup-komiker ... jeg er ikke en respekteret informationskilde, selv for mig ... Men jeg prøver i det mindste at være ærlig om, hvad jeg siger.

Første feriesteder

Vi er overbeviste om at rapportere to af de tidligste lejede kanoner på Resorts World Las Vegas Onkel Kracker og Darius Rucker . De er blandt overskrifterne, der er planlagt til feriestedets gallaåbning den 4. juli, med Kracker hos Dawg House Saloon (som vi oprindeligt har noteret) og Rucker i hotellets balsal.

Kracker har er den tidligere pladespiller til Kid Rock’er Twisted Brown Trucker. Countryrockeren spillede senest Vegas i januar 2020 på The Railhead på Boulder Station

Rucker blev berømt som frontmand af Hootie & The Blowfish, og er en tilbagevendende Vegas headliner med bandet og som solist. Han fremførte den private koncert kl Tiger woods' Tiger Jam velgørenhedsbegivenhed på MGM Grand i 2017. Resorts World President Scott Sibella var leder af MGM Grand i den tid.

Vi forventer ikke, at nogen af ​​de halvt dusin annoncerede Resorts World-overskrifter vil være på scenen, eller at Theatre at Resorts World bliver aktiveret tidligere end efteråret. Men der burde være nogle overraskelser, da hotellet åbner. Og også, pyro.

hvornår åbner buffeterne i las vegas

Bunkhouse til Virgin

Virgin Hotels Las Vegas går med et skud af JMSN i det nye feriestedets første show, der blev sat til salg. Lyd disse bogstaver ud, og du får referencen: Jameson.

R & B-multiinstrumentalisten, vokalisten og producenten skal spille den 24. november (det tidligere vinylsted på Hard Rock Hotel) den 6. november som en del af hans Heals Me U.S.-turné. JMSN, hvis fødselsnavn er kristen Berishaj , er ikke et velkendt navn i Las Vegas. Hans eneste dato, i dag, i byen var i januar 2019 i downtown Las Vegas -musikken, der hjemsøger Bunkhouse.

Men en, der er et stort navn i Vegas og alle andre steder, er fan. Usher, sat til at overskriften Colosseum på Caesars Palace, fortalte musikmagasinet NME i april 2012, at JMSN var hans yndlings nye akt. Billetterne sælges fredag.

Jeg vil se ham

hvor meget er jeff bezos værd

Ord fra flere kontakter i feltet får mig til at tro, at en attraktion i Liberace er på vej til Westgate Las Vegas til efteråret. Skuespillermesteren overskriftede i årevis på ejendommen, da det var Las Vegas Hilton. Showroomet var også stedet for hans Leapin 'Lizards It's Liberace 1978-tv-special. Debbie Reynolds var gæstestjernen. Den spejlede Rolls Royce var det fremhævede køretøj. Og, Phyllis Diller kom med i en optræden. Du kan finde denne perle for fem dollars på Amazon.com.

Ikke Muppets

Et show, der har overlevet COVID: Puppetry Of The Penis. Det karakteristiske sceneshow vender tilbage den 14. maj med co-stars Jamie Morris og Robert Ryan vender tilbage til deres hovedroller. Showet vendte tilbage til et enkelt show i juni, inden det meget hurtigt indså, at det ikke kunne trække en skare i COVID. Selv tilbuddet om gratis hotdogs mislykkedes.