Ivana Trump nettoværdi

Hvor meget er Ivana Trump værd?

Ivana Trump nettoværdi: $ 100 millioner

Ivana Trump nettoværdi: Ivana Trump er en tidligere olympisk atlet, socialite og modemodel, der har en nettoværdi på $ 100 millioner dollars. Ivana Trump er sandsynligvis mest berømt for at være gift med Donald Trump . De blev gift fra 1977 til 1992, og de har tre børn sammen Donald Trump, Jr. , Ivanka Trump og Eric Trump .

Tidligt liv og forhold: Hun blev født Ivana Marie Zelníčková den 20. februar 1949 i Gottwaldov, Tjekkoslovakiet (nu Zlín, Tjekkiet). Hendes far Miloš Zelníček plejede sit naturlige skiløb talent og opmuntrede hende til at tage en uddannelse. Hun deltog i Charles University i Prag, hvor hun studerede tysk og engelsk og var på skiholdet. Som studerende ved Charles University var hun vidne til begyndelsen af ​​Prags forår 1968 såvel som begyndelsen på den Sovjetunionens ledede invasion af Tjekkoslovakiet. Hun fortsatte sin uddannelse i begyndelsen af ​​1970'erne og fik til sidst en kandidatgrad i fysisk uddannelse.

I 1971 giftede Ivana sig med den østrigske skiinstruktør Alfred Winklmayr. Gennem ham opnåede hun østrigsk statsborgerskab og var i stand til at forlade det kommunistiske Tjekkoslovakiet uden at tage fejl, og dermed minimere konsekvenserne af hendes afgang på sin familie. Hun blev skilt fra Winklmayr i 1973 og flyttede til Canada. Hendes første professionelle engagement var professionel coaching af ski-racere i Montréal, Canada. Hun tilbragte et antal år som træner, inden hun skiftede gear og gik ind i modellering. I løbet af 1970'erne arbejdede hun for Audrey Morris-bureauet, som bragte hende til New York City. Det var i løbet af denne tid, at hun mødte Donald Trump.

Ivana og Donald mødtes første gang i 1976 og blev gift i 1977. Sammen blev de fremtrædende personer i samfundet i New York i 1980'erne. De deler tre børn sammen: Donald Trump Jr. (født i december 1977), Ivanka Trump (født i oktober 1981) og Eric Trump (født i januar 1984). Ivana overtog også en vigtig rolle i sin mands virksomhed, Trump Organisation, som vicepræsident for indretningsdesign. Hun blev også udnævnt til præsident for Trump Castle Hotel and Casino. Hun blev naturaliseret amerikansk statsborger i 1988. I sidste ende blev parret skilt i 1990.

Siden hendes forhold til Donald Trump har Ivana haft en række andre forhold. Hun giftede sig med sin tredje mand Riccardo Mazzucchelli i 1995, selvom de skiltes kort tid efter. Hun daterede derefter Roffredo Gaetani fra 1997 til sin død i 2005. I 2008 blev Ivana gift med Rossano Rubicondi og skilt ham i 2009, skønt de fortsat ses sammen i 2018.

Grant Lamos IV / Getty Images

Skilsmisse med Donald Trump: I løbet af deres ægteskab havde Ivana og Donald FYRE ægteskabsaftaler, da hans imperium voksede. Under den endelige aftale fik Ivana 25 millioner dollars kontant plus deres palæ i Greenwich, Connecticut. Hun fik også mulighed for en kontant betaling på $ 22 millioner for et nyt hus, hvis Greenwich-huset blev solgt inden deres skilsmisse blev afsluttet. Endelig blev hun tildelt $ 650.000 i årlig børnebidrag, indtil alle tre børn nåede en alder af 18. Efter at have justeret for inflationen var Ivanas samlede betaling det samme værd som omkring $ 100 millioner i nutidens dollars. Donald var angiveligt i dyb gæld på tidspunktet for skilsmissen og blev tvunget til at betale for forliget med banklån.

Karriere: Efter hendes skilsmisse fra Donald Trump i 1990 etablerede Ivana to af sine egne virksomheder, Ivana, Inc. og Ivana Haute Couture. Disse involverede hovedsageligt linjer med tøj, smykker og skønhedsprodukter, der blev solgt gennem tv-shoppingkanaler. I 2005 var hun også involveret i flere mislykkede ejendomsprojekter, såsom den planlagte højhus i Ivana Las Vegas, der aldrig blev bygget. I 1998 købte hun 33% af Kroatiens næststørste avis.

Ivana har haft en beskeden skrivekarriere. Hun skrev selvhjælpsbogen 'Det bedste, der endnu skal komme: At klare skilsmisse og nyde livet igen' (1995), hvor hun rådede skilsmisse til at 'tage hans tegnebog til rengøringsassistenterne'. Hun udgav også en selvbiografi med titlen 'Raising Trump' (2017), der krøniker hendes egen barndom og hendes børns opdragelse. Andre af hendes skriveforhold inkluderer en rådgivningskolonne for Globe med titlen 'Ask Ivana' (1995-2010) og hendes eget livsstilsmagasin 'Ivana's Living in Style', der blev lanceret i februar 1999. Derudover lavede hun også noget kamera arbejde. Hun var genstand for sin egen Lifetime-netværksbiografi-special, 'Intimate Portrait: Ivana Trump' (2001), samt vært for sin egen reality-tv-special, 'Ivana Young Man' (2006) på Oxygen Channel.

Ivana Trump nettoværdi

Ivana Trump

Nettoværdi: $ 100 millioner
Fødselsdato: 20. feb. 1949 (72 år)
Køn: Kvinde
Højde: 1,82 m (5 fod 11 tommer)
Erhverv: Designer, Fashion Model, Socialite, Actor, Athlete
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion