J-Lo slutter med et flor på Planet Hollywood; er Park Theatre næste gang?

Jennifer Lopez optræder på Axis på Planet Hollywood i januar 2016. (Denise Truscello)Jennifer Lopez optræder på Axis på Planet Hollywood i januar 2016. (Denise Truscello) Jennifer Lopez optræder 'Dinero' ved Billboard Music Awards i MGM Grand Garden Arena søndag den 20. maj 2018 i Las Vegas. (Foto af Chris Pizzello/Invision/AP) Dave Loeb, direktør for UNLV’s jazzstudier, leder øvelse for UNLV Jazz Ensemble i Alta Ham Fine Arts -bygningen tirsdag den 12. september 2017 i UNLV i Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal @benjaminhphoto Sanger/sangskriver Elton John optræder på scenen under sin 'Farewell Yellow Brick Road' sidste turné på Capital One Arena fredag ​​den 21. september 2018 i Washington, DC (Foto af Brent N. Clarke/Invision/AP) Chippendales -danseren Okewa Garrett, til venstre, Tyson Beckford og Chippendales -danseren James David ankommer til den store åbning af Las Vegas 'nyeste underholdningsdestination,' Fear The Walking Dead Survival '. (David Becker/Las Vegas News Bureau)

Kats! Bureau ved denne skrivning er Starbucks lige ved kasinogulvet på Planet Hollywood. Jeg stod engang i kø på dette sted med den ædle skuespillerinde og 1955 Miss America Læs Meriwether . Dejlig kvinde.

Dette var i de dage, Miss America blev afholdt på det daværende Planet Hollywood Theatre for Performing Arts (nu Zappos Theatre). Jeg tror, ​​at der stadig er en version af konkurrencen, et eller andet sted.

Grunden til at jeg er vendt tilbage er at fange Jennifer Lopez en sidste gang, da hendes All of Me -løb på Zappos Theatre lukker i denne weekend. Lopez har udsolgt sine sidste 13 shows med sidste lørdags forestilling og weekendens åbning til altanen (hvilket betyder, at showet var mere end udsolgt til teatret).Jeg forventer, at J-Lo er tilbage på The Strip enten næste år eller 2020 i The Park Theatre. Et uddannet fradrag, det.

Mere fra denne scene og andre steder:

Et andet farvel

Elton John sluttede sin Million Dollar Piano -serie på Colosseum ved Caesars Palace i maj. Men Sir Elton siger farvel igen næste 6-7. September i T-Mobile Arena, blandt de tilføjede datoer på hans afskedsturné Farvel Yellow Brick Road. Billetterne sælges 10. oktober den 10. oktober.

Beckford er tilbage

Model/skuespiller/crunch king Tyson Beckford er tilbage med Chippendales i Rio i fem uger begyndende lørdag. Beckford har udløst en boomlet siden hans sidste optræden med den voksne revy, der tog efter Kim Kardashian med en snappy kommentar til et uflatterende Instagram -foto af reality -ikonet. Noget ved at hendes derriere så ubalanceret ud.

Men du har måske bemærket eller ej manglen på kommentarer fra Beckford om dette utilsigtet hændelse . Han taler simpelthen ikke om noget af det. Det er lige så godt. Hans fans er mere interesserede i, at han afslører sig selv på scenen end off. Og ved dette om Beckford: Han forbliver box-office-mester blandt Chipps gæstestjerner, han elsker at spille den rolle mere end nogen anden, og han laver mellem 400-600 crunches om dagen.

Duggies dyk

Mirage overskrift Terry Factor synes at have fundet et nyt hæng til sin gryderøgende dukke, Duggie Scott Walker. Fator tweetede en historie om det nye Cannabition-museum (hjemsted for det 24 fod høje vandrør Bongzilla) i Neonpolis.

Fator kommenterede, Et marihuana museum i Las Vegas? Nå, i det mindste ved jeg altid, hvor jeg kan finde #Duggie, hvis han ikke er her i showtime. Cross-promotion-mulighederne her ryger positivt…

Et Marijuana Museum i #Las Vegas ? Jeg ved i hvert fald altid, hvor jeg skal finde #Duggie hvis han ikke er her i showtime. https://t.co/1esuyzWeHT

- Terry Factor (@terryfactor) 26. september 2018

Vores magiske øjeblik

Atrium Showroom kl Luxor er blandt spillestederne åbne for en magisk handling. Dette er praktisk intel, hvis du sporer tryllekunstnerne i Las Vegas. Værelset har en eftermiddagsåbning og tilgængelighed for en tryllekunstner headlienr efter Criss Angel lukker Mindfreak Live den 28. oktober.

Unikt for sine meget raked siddepladser, Atrium er et hyggeligt teater med flotte sigtelinjer, der har været vært for den voksne revy Fantasy siden 2001, og Gulerodstoppe hit comedy show siden 2005.

Cool Hang Alert

Blanket CHA callout til den førnævnte Dispensary Lounge. Blues/R & B -vokalister Toscha Comeaux er ved 22 -tiden Fredag ​​og Lisa Gay værter kl. Lørdag. Det er old-school VegasVille-action med sanger/skuespiller Michael Delano (han var i Rhoda for mange år siden) og tastaturlæge Joe Darro kl. 18.00 Søndag. Rillen sker på den stramme scene ved siden af ​​vandhjulet; der er ingen dækning; Prøv cheeseburger -specialet.