Jack Nicklaus Netværdi

Hvor meget er Jack Nicklaus værd?

Jack Nicklaus Netværdi: $ 400 millioner

Jack Nicklaus Netværdi: Jack Nicklaus er en pensioneret amerikansk professionel golfspiller, der har en nettoværdi på 400 millioner dollars. Også kendt som 'Den gyldne bjørn' i golfkredse etablerede Nicklaus et godt ry under sin spillekarriere. Med 18 store mesterskaber til sit navn har han vundet flere store titler end nogen anden golfspiller. Jack var kendt for at være meget selektiv med hensyn til hvilke turneringer han deltog i, og han fokuserede stærkt på de store mesterskaber. På grund af denne tilgang har han konkurreret i flere større turneringer end nogen anden. Han er også ranket tredje med hensyn til samlede PGA Tour sejre med 73 til sit navn.

Efter at være blevet professionel i en alder af 21 blev han derefter den yngste spiller til at vinde alle fire golfmajor i en alder af 26. I 1986 blev Jack den ældste spiller til at vinde Masters i en alder af 46. Dette var hans sidste store mesterskabssejr. . Derefter sluttede han sig til PGA Tour Champions (tidligere kendt som Senior PGA Tour) og gjorde sit sidste optræden i 2005. Uden for sine aktiviteter på golfbanen er Nicklaus en dygtig iværksætter, der driver en af ​​verdens største golfbanedesignfirmaer. Han har også udgivet en række instruktionsgolfbøger og -videoer.

Der er et museum til ære for Jacks præstationer, både på og uden for golfbanen, ved Ohio State University (hans alma mater). Skotland har endda sat Jack på en fem-punds mindeseddel. Han er den eneste ikke-kongelige levende person i historien, der vises på en britisk pengeseddel.

Karriereindtjening : Jack Nicklaus er den fjerde bedst optjente atlet gennem tidene. I skrivende stund ligger hans karriereindtjening på $ 1,15 mia. Kun Michael Jordan, Tiger Woods og hans gamle rival Arnold Palmer har tjent flere penge i løbet af deres respektive karriere. Det siger sig selv, at langt størstedelen af ​​Jacks $ 1,15 milliarder i indtjening ikke kommer fra præmiepenge. Han grundlagde Nicklaus Design for 50 år siden og til dato har han designet mere end 380 golfbaner i 36 lande. Men kursusdesign er kun en del af Nicklaus imperium. Han har en række golfbolde og har ligesom sin tidligere rival Arnold Palmer licenseret sit navn til AriZona Beverage-firmaet til en limonade med mærkevarer. Han har også godkendelses- og marketingaftaler med en række virksomheder, herunder Perry Ellis og Rolex.

Filantropi : Mellem pengeindsamling og direkte donationer har Jack doneret hundreder af millioner af dollars til velgørenhed. Hans største donation til dato fandt sted i februar 2015, da Jack og hans kone Barbara donerede $ 60 millioner til Miami Children's Health System. De gav deres donation gennem Nicklaus Children's Health Care Foundation. Som anerkendelse af denne utroligt generøse donation vil både hovedhospitalet og dets otte satellit-ambulante centre officielt blive omdøbt til Nicklaus Children's Hospital.

Tidligt liv: Jack William Nicklaus blev født den 21. januar 1940 i Columbus, Ohio. Opvokst i forstaden Upper Arlington af en familie med tyske rødder viste Jack et stort atletisk løfte som et tidligt barn. Dette var måske ikke overraskende i betragtning af det faktum, at hans far Charlie engang spillede fodbold for Ohio State Buckeyes, der fortsatte med at spille semi-professionelt. Selvom Jack senere ville blive golfmester, udmærkede han sig oprindeligt i basketball.

Når det er sagt, var golf altid en stor lidenskab for Jack, der først spillede sporten i en alder af 10. Som barn blev han coachet af Jack Grout. Før han overvandt et mildt tilfælde af polio i en alder af 13, vandt Nicklaus sin første Ohio State Junior Golf-titel i en alder af 12. Han ville vinde fem mere i de kommende år. Klokken 14 vandt han Tri-State High School Championship. Før han var 18, havde Jack vundet 27 store begivenheder i hele Ohio.

(Foto af Scott Halleran / Getty Images)

Karriere: I en alder af 18 deltog Nicklaus i sin første PGA Tour-begivenhed med Rubber City Open. I løbet af dette år fortsatte han med at score positive resultater. Efter eksamen på gymnasiet gik han i Ohio State og vandt den amerikanske amatør to gange i løbet af hans collegeår. I 1960 sluttede han to slag efter vinderen ved US Open og blev en af ​​de laveste scoringer nogensinde opnået af en amatør. I denne periode blev han betragtet som verdens bedste amatør golfspiller.

Oprindeligt planlagde Jack at være den første amatør i historien, der vandt mestrene. Imidlertid valgte han senere at blive professionel i en alder af 21 for at forsørge sin familie. Derefter begyndte han sin karriere på PGA-turneringen og scorede et antal imponerende sejre gennem årene. Han førte PGA Tour-pengelisten for første gang i 1964. I 1965 og 1966 vandt han Masters back to back. Efter at hans karriere begyndte at falde mod slutningen af ​​60'erne, oplevede Jack en genopblussen i 70'erne. I denne periode vandt han PGA-mesterskabet i 1971 og førte pengelisten igen. Han blev også den første spiller til at samle over $ 3 millioner i PGA Tour-indtjening.

I 1978 opnåede Jack en tredje karriere grand slam. Han fortsatte med at spille godt gennem 80'erne, og i en alder af 46 vandt han sin sjette mestre. I 1998 spillede han stadig på Masters på trods af hofteproblemer. Det år opnåede han den laveste score for enhver spiller på Masters over en alder af 50. Ved afslutningen af ​​sin karriere blev han fejret ikke kun for sine præstationer, men også for sin utrolige lang levetid.

Relationer: I 1960 giftede Nicklaus sig med Barbara Bash, som var sygeplejestudent i Ohio State, da hun mødte Jack. I løbet af deres forhold har de haft fem børn sammen.

Golfbanedesign: Jack Nicklaus har været involveret i golfbanedesign siden midten af ​​1960'erne, da Pete Dye spurgte sin mening, da han oprettede The Golf Club i Columbus, Ohio. I slutningen af ​​60'erne hjalp han med at designe Harbor Town Golf Links i South Carolina. I 1974 designede han Muirfield Village Golf Club i Dublin, Ohio. Denne bane har været vært for Memorial Tournament og en række andre golfbegivenheder i fortiden.

Den første gang, han designede en golfbane alene, var i midten af ​​70'erne, da han designede Glen Abbey Golf Course i Oakville, Ontario. Efter en række yderligere designprojekter oprettede Jack og hans sønner et firma ved navn Nicklaus Design. I 299 havde virksomheden designet 299 golfbaner over hele verden.

Bøger, videoer og videospil: Jack Nicklaus er også berømt for sine guldinstruktionsbøger og videoer. Hans mest berømte bog, 'Golf My Way', blev første gang udgivet i 1974. Lige siden da er den blevet genudgivet og tilpasset til en instruktionsvideo. Nicklaus bidrager også regelmæssigt til forskellige golfmagasiner som forfatter, herunder 'Golf Magazine'. Derudover lånte Nicklaus også sit navn ud til et vellykket golfvideospil kaldet 'Jack Nicklaus.'

Mærkepåtegninger: Jack Nicklaus har gennem en årrække engageret sig i en række brand-godkendelsestilbud. En af de mest bemærkelsesværdige var hos Arizona Beverage Company, og Jack lånte sit navn og lignelse til en særlig smag af limonade / iste drikkevarer, der blev solgt af virksomheden (Arnold Palmer havde allerede sin egen smag på dette tidspunkt).

I 2010 samarbejdede Jack med Terlato Wines for at skabe en særlig samling af tre vine fra Napa Valley-regionen. Disse omfattede en rød blanding, en Cabernet Sauvignon og en hvid blanding. I 2012 udgav virksomheden en anden 'Golden Bear Reserve' rød blanding for at fejre 50-årsdagen for Jacks første store mesterskab.

Ejendom: I 2020 blev det rapporteret, at Jack Nicklaus og hans kone solgte en ejendom i Aldie, Virginia. Selvom de specialbyggede hjemmet efter at have købt det mange år tidligere, boede Jack og Barbara aldrig i det på fuld tid. Faktisk er det almindeligt antaget, at Jack kun købte hjemmet, så der var et godt sted at bo under Creighton Farms Invitational. De opførte det 5.500 kvadratmeter store hjem til $ 2,69 millioner.

Jack Nicklaus Netværdi

Jack Nicklaus

Nettoværdi: $ 400 millioner
Fødselsdato: 21. jan 1940 (81 år)
Køn: Han
Højde: 1,78 m (5 fod 10 tommer)
Erhverv: Golfspiller, arkitekt, atlet
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion