Jada Pinkett Smith Netværdi

Hvor meget er Jada Pinkett Smith værd?

Jada Pinkett Smith Netværdi: $ 50 millioner

Jada Pinkett Smith nettoværdi og løn: Jada Pinkett Smith er en amerikansk skuespillerinde, producent, instruktør, sanger, forfatter og forretningskvinde, der har en nettoværdi på 50 millioner dollars. Selvom det skal bemærkes, at en stor del af Jadas nettoværdi kommer takket være hendes ægteskab med Will Smith, der har været en af ​​de højest betalte skuespillere i de sidste to årtier. Jada Pinkett Smith tjente sin nettoværdi gennem en række karrierer inden for film, tv, musik, mode og som forfatter af børnebøger.

Tidligt liv: Hun blev født i Baltimore, Maryland den 18. september 1971, til Adrienne Bandfield-Jones, en sygeplejerske og Rosbol Pinkett Jr, der ledte et byggefirma. Adrienne havde Jada, da hun stadig var i gymnasiet, og parret blev gift, men hurtigt efter, og efterlod Adrienne for at opdrage Jada med netop hjælp fra sin mor, Marion Martin Banfield. Jadas bedstemor bemærkede hurtigt Jadas evne til at optræde og indskrev hende i klaver og danselektioner. Hun deltog i Baltimore School for the Arts, hvor hun studerede dans og teater. Jada tog eksamen i 1989. Mens han var på denne skole, var en af ​​Jadas klassekammerater den fremtidige rapstjerne Tupac Shakur. De to ville blive livslange venner indtil hans tragiske død.

Karriere: Efter at have flyttet til Los Angeles i begyndelsen af ​​90'erne begyndte Jada at lande en række små dele af tv-shows som 'True Colors', 'Doogie Howser MD' og '21 Jump Street '. Hun fik snart en mere tilbagevendende rolle over 36 episoder af sitcom 'A Different World'. Hendes store film pause kom i 1993s 'Menace II Society'. Hun handlede med Keenen Ivory Wayans i 'A Low Down Dirty Shame' i 1994, og hendes optræden fik hende en masse opmærksomhed og positive anmeldelser. Samme år medvirkede hun i det romantiske drama 'Jason's Lyrics', og i 1995 spillede hun en fange i Demon Knight. Roger Ebert roste kemien mellem Pinkett Smith og hendes co-star Allen Payne.

Jadas store gennembrud kom i 1996, da hun stjernede sammen med Eddie Murphy i 1996-genindspilningen af ​​'The Nutty Professor', hvor hun skildrede hans kærlighedsinteresse. Filmen tjente $ 25 millioner i sin første weekend og til sidst raked i mere end $ 274 millioner på verdensplan, hvilket gjorde det til en komplet kommerciel succes. 'The Nutty Professor' udløste, hvad der til sidst blev en meget succesrig og lukrativ karriere for Jada med hovedrollen i film som 'Kingdom Come', en cameo i 'Scream 2' og to rater af ekstremt succesrige og populære 'The Matrix' -serien .

I 2010 vandt hun en Image Award for fremragende skuespillerinde i en dramaserie for 'Hawthorne', som hun medvirkede i som Christina Hawthorne fra 2009 til 2011. Begyndende i 2014 medvirkede hun som Fish Mooney i tv-serien 'Gotham'. Jada Pinkett Smith gav udtryk for rollen som Gloria i den animerede filmserie 'Madagaskar'. Fra og med 2018 har Jada medvirket i Facebook Watch-serien 'Red Table Talk'.

Hvad var Jada Pinkett Smiths løn pr. Episode af 'HawthoRNe' ? $ 150.000

(Foto af Amy Sussman / Getty Images)

Andre ventures: Pinkett Smith, under scenenavnet Jada Koren, har også været sanger og sangskriver for metalbandet Wicked Wisdom. De udgav et selvtituleret debutalbum i 2006. Wicked Wisdom fik en plads som en åbner for Britney Spears '2004 Onyx Hotel. De åbnede for Spears i otte datoer i foråret 2004 under turnéens europæiske del. Bandet spillede også på Ozzfest i 2005. Hun ejer også et musikproduktionsselskab, 100% kvinder og en tøjlinje, Maja. Jada udgav en børnebog, 'Girls Hold Up This World', i 2004. Pinkett Smith arbejder også som talsmand for skønhedslinjen Carol's Daughter.

Personlige liv: Jada mødte sin fremtidige mand, superstjerne skuespiller Will Smith , mens han besøgte sættet af sit 90'ers sitcom 'The Fresh Prince of Bel-Air'. Jada auditionerede for rollen som karakterens kæreste, Lisa Wilkes. Rollen gik i stedet til Nia Long, da Jada blev betragtet som 'for kort' til at spille den. Will og Jada begyndte at gå sammen i 1995 (efter at han skiltes fra Sheree Fletcher - Will havde tilsyneladende tiltrukket sig Jada før dette, men handlede aldrig efter det) og blev gift i 1997. I dag har Will og Jada to børn, Jaden Smith og Willow Smith , som begge har udviklet succesrige karrierer i underholdningsindustrien. Jada er også stedmor til Trey Smith, som er Wils søn fra et tidligere ægteskab.

I juli 2019 indrømmede Jada at have været i et romantisk forhold med sanger August Alsina, mens hun og Will blev adskilt i 2016.

Filantropi: Pinkett Smiths skabte velgørenhedsorganisation Will og Jada Smith Family Foundation i 2005, som fokuserer på at støtte unge og deres familier i byer. Velgørenhedsorganisationen blev tildelt David Angell Humanitarian Award i 2006. Familien og fonden har støttet adskillige velgørenhedsorganisationer og formål i løbet af de sidste mange år. Selvom de ikke var involveret i kirken, donerede Smiths $ 2.000 til Hollywoods uddannelses- og læsefærdighedsprogram, som er Scientologys grundlag for hjemmeundervisning.

Ejendom : I 1999 brugte Will og Jada 7,5 millioner dollars på at erhverve en fantastisk 100 hektar stor ejendom i bakkerne mellem Malibu og Calabasas, Californien. I løbet af det næste år købte de flere nærliggende pakker for at samle 150 hektar sammenhængende jord. Ejendommen har et hovedhus på 20.000 kvadratmeter, flere gæstehuse, en privat sø, en ridning, hestestier, stalde, tennisbaner og meget mere. De designede ejendommen i Santa Fe-stil efter at være forelsket i skuespilleren Gene Hackmans hjem i Santa Fe. De hyrede faktisk Hackmans Santa Fe-arkitekt til projektet, som det tog år at starte på grund af miljøhensyn og tilladelsesrestriktioner. I 2013 noterede de stille ejendommen for $ 42 millioner, men fandt ikke en køber. I dag er denne ejendom sandsynligvis værd $ 50 - $ 70 millioner.

I 2017 solgte Will og Jada deres 7 hektar store havforbindelse i Kauai for 12 millioner dollars. De købte ejendommen med flere hjem i 2015 for 10 millioner dollars. I 2011 solgte de en anden hawaiisk ejendom ved havet på 7 acres for $ 20 millioner til Ekaterina Rybolovlev, datter af milliardær russisk oligark Dmitry Rybolovlev for $ 20 millioner.

De ejer også et 9.000 kvadratmeter stort hjem beliggende i et lukket samfund Hidden Hills, Californien og en 9.200 kvadratmeter skihytte i Park City, Utah.

Jada Pinkett Smith Netværdi

Jada Pinkett Smith

Nettoværdi: $ 50 millioner
Fødselsdato: 18. september 1971 (49 år)
Køn: Kvinde
Højde: 1,52 m (4 fod 11 tommer)
Erhverv: Skuespiller, sanger-sangskriver, forfatter, forretningsperson, filmproducent, tv-producent, manuskriptforfatter, stemmeskuespiller
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion