Jaden Smith Netværdi

Hvor meget er Jaden Smith værd?

Jaden Smith nettoværdi: $ 8 millioner

Jaden Smith nettoværdi og løn: Jaden Smith er en amerikansk skuespiller og sanger, der har en nettoværdi på $ 8 millioner. Smith startede sin karriere i en meget ung alder og optrådte i barndele overfor sin berømte far Will Smith i jagten på lykke , men han forgrenede sig hurtigt i sit eget mærke af solo superstardom takket være hans musikalske talent og en evne til ekstremt usædvanlige indlæg på sociale medier.

Tidligt liv: Jaden Smith er søn af Will Smith og Jada Pinket Smith . Jaden blev født i Malibu, Californien den 8. juli 1998. Han er den ældre bror til sanger Willow Smith og har endnu et halvsøskende ved navn Trey Smith. Han deltog i New Village Leadership Academy i Calabasas, inden han skiftede til hjemmeundervisning, en opdragelse, som han sagde, forhindrede ham i at få konventionelle venner. I interviews har Smith tilskrevet denne isolation med sin adgang til skateboarding, en hobby han ofte kunne udøve offentligt uden at blive anerkendt som en berømthed.

Fungerende karriere : Jaden fik sin store spillefilmdebut i jagten på lykke i 2006. I filmen spillede han sønnen af ​​Will Smiths karakter. Jaden blev tildelt Breakthrough Performance ved MTV Movie Awards 2007 for denne rolle. Men et par år senere havde han sin første hovedrolle i en genindspilning af Karate Kid i 2010 sammen med kampsportstjerne Jackie Chan. Derefter få år senere fik han til at spille sin fars søn igen i 2014-filmen Efter jord, et science-fiction action-eventyr fra instruktør M. Night Shyamalan. Den skuffende box office præstation af Efter jord såvel som noget negative anmeldelser af Jadens optræden kunne have ført ham til at tage en pause fra at handle for at forfølge musik og andre projekter, men i 2017 vendte han tilbage i Netflix originale serie Kom ned . Så i 2018 tog han en rolle, der lyttede tilbage til hans dage som skateboarder i teenagedramaet Skate køkken. I 2019 afsluttede han arbejdet med dramaet for unge voksne Livet om et år , også med Cara Delevingne og Cuba Gooding Jr.

John Sciulli / Getty Images

Musikkarriere : Jaden rappede med Justin Bieber i sangen 'Never Say Never', og i 2012 udgav Smith en mixtape kaldet Den seje café . I 2014 frigav han opfølgningsbåndet CTV2 og begyndte at arbejde på sit første studiealbum, men pladen tog cirka tre år at gennemføre, og i 2017 albummet Ilt blev løsladt. Det følgende år løslad han Syre: The Electric Album , som omarbejdede musikken fra hans debutalbum i en elektrisk guitarstil påvirket af Jimi Hendrix og The Beatles. I sommeren 2019 frigav Smith Stadig, hans andet studiealbum.

Personlige liv: Jaden Smith har længe været kendt som et idiosynkratisk stilikon, og til sidst opdelte han det i en tøjlinje kaldet MSFTSrep. Han er rapporteret at være i et forhold med Vanessa Hudgens 'yngre søster Stella. Senere rapporter kom ud om, at Smith var sammen med Kylie Jenner. Mellem 2012 og 2015 daterede Smith Sarah Snyder, der blev rygtet at have været inspirationen til mange af sangene på Ilt . Sammen med sine to søskende har Jaden arbejdet som ungdomsambassadør for Project Zambia, der arbejder sammen med Hasbro for at yde hjælp til zambiske børn forældreløse af aids. På prisfronten spillede hans hovedrolle i Karate Kid tjente ham BET YoungStars Award samt nomineringer til Teen Choice Awards, Kids Choice Awards, MTV Movie Awards og NAACP Image Awards.

Ejendom : Jaden Smith ansøgte berømt for frigørelse fra sine forældre i en alder af 15 år med deres fulde godkendelse og med håb om at få sit eget hus bortset fra familiehjemmet. Men i et 2013-interview med Ellen DeGeneres sammen med sin far Will virkede Smith ambivalent med tanken om at flytte alene:

”Det, som folk ikke får, er alt i hans hus er gratis. Så jeg kan få alt og alt hjemme hos ham, så jeg vil være der i 20, 30 år mere. Han [Will Smith] siger, at så snart jeg har en film, der er større end en af ​​hans film, kan jeg få mit eget hus. '

Men i 2017 flyttede både Jaden og Willow Smith ud af deres forældres hus og flyttede ind i et hjem på 4 millioner dollars i Hollywood Hills.

Jaden Smith Netværdi

Jaden Smith

Nettoværdi: $ 8 millioner
Fødselsdato: 8. juli 1998 (22 år)
Køn: Han
Højde: 5 ft 6 in (1,7 m)
Erhverv: Skuespiller, sanger-sangskriver, danser, rapper
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2021
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion