James Corden Netværdi

Hvor meget er James Corden værd?

James Corden Netværdi: $ 70 millioner

James Cordens løn

$ 9 millioner

James Corden nettoværdi og løn: James Corden er en engelsk skuespiller, komiker, forfatter, producent og præsentator, der har en nettoværdi på $ 70 millioner. Stjernen har et af de mest genkendelige ansigter i underholdningsindustrien. Efter at have vundet berømmelse og succes i Det Forenede Kongerige nød James Corden mere udbredt, international berømmelse efter at være vært for The Late Late Show . James Corden har vist bemærkelsesværdig fleksibilitet som skuespiller og udmærker sig i en række både teater-, film- og tv-roller.

James Corden's årsløn er $ 9 millioner.

Tidligt liv: James Corden blev født den 22. august i 1978. Selvom han blev født i Hillingdon, London, voksede Corden op i landsbyen Hazelmere. Hans mor var socialrådgiver, og hans far var en musiker, der senere solgte bibler. James Cordens kunstneriske talenter blev hurtigt anerkendt, og i en alder af 18 bestilte han one-liners i film som Martin Guerre . I sine tidlige 20'ere udforskede Corden muligheder som tv-reporter, mens han optrådte i tv-serier som f.eks Boyz Ubegrænset , Lærere, Hollyoaks, Little Britain, og mere. Da Corden begyndte at blive mere etableret i den skuespillende verden, bookede han højt profilerede reklamer. Da branchen begyndte at tage ham mere seriøst, bookede Corden roller i film som Hvad skete der med Harold Smith? , Alt eller intet , Heartlands og Gods krydstogt .

Mainstream succes: Selvom Corden støt forfulgte en imponerende skuespilkarriere, begyndte han først virkelig at komme frem i 2000'erne. Showet Fat Friends repræsenterede et stort skridt fremad for ham, og hans rolle vandt ham en nominering til en Royal Television Society Award. 2004's sceneproduktion af The History Boys bidrog også til at styrke Cordens omdømme, og denne teaterrolle førte til en optræden i filmtilpasningen af ​​stykket.

James Corden tog sin karriere i egne hænder, da han co-skrev og medvirkede i sin egen originale serie, Gavin & Stacey . Sitcom var en massiv succes med høje ratings fra kritikere. Corden blev igen nomineret til priser, men denne gang vandt han dem. Skuespilleren blev tildelt en BAFTA for bedste mandlige komedie performer og vandt en lignende pris under British Comedy Awards. Selve showet vandt adskillige priser gennem hele løbet. I 2010 Gavin & Stacey sluttede.

Karriere efter Gavin & Stacey: Forud for 2010 havde James Corden ikke været i stand til at udnytte sin nyfundne berømmelse i arbejde uden for Gavin & Stacey . Selvom skuespilleren forsøgte at forgrene sig og prøve nye ting, mens showet kørte, blev de fleste af disse bestræbelser dårligt modtaget og helt mislykkede. Efter Gavin & Stacey sluttede, var James Corden i stand til at fokusere mere på andre projekter, og disse var mere omfattende.

James Corden blandede komedie og sportsjournalistik i showet En egen liga . Serien fokuserede på britisk fodbold. James Corden har samarbejdet med det engelske fodboldlandshold i en række skits. Doctor Who fans vil huske hans rolle som Craig Owens i en række episoder. I 2010 fik han en hovedrolle i filmen Gullivers rejser . I 2011 fastlåste han en anden rolle i en større film - denne gang i De tre muskatører . Samme år bookede James Corden hovedrollen i et hit-play kaldet En mand, to Guvnors . Stykket blev utroligt godt modtaget af kritikere og var utvivlsomt et af højdepunkterne i Cordens karriere.

The Late Late Show : Corden blev bedre bekendt med et internationalt publikum efter at være blevet den nye vært for The Late Late Show , erstatter Craig Ferguson. Skuespillerens rolle som vært har givet ham flere Emmy-nomineringer og udbredt medie ros. Selv om det blev rapporteret, at Corden var blevet utilfreds med den 'daglige trussel' om at være vært for talkshow, forlængede han sin kontrakt i 2019. Skuespillerens kontrakt indeholdt angiveligt en løn til et sted mellem $ 4 og $ 5 millioner. I dag tjener han omkring 9 millioner dollars om året fra sine forskellige bestræbelser.

Theo Wargo / Getty Images

Carpool Karaoke: James Corden har været involveret i en serie kaldet Carpool Karaoke siden 2011, selvom det oprindeligt begyndte som en komediskitse relateret til Gavin & Stacey . Serien involverer Corden og berømthedsmusikere, der spiller karaoke, mens de kører en bil i trafikken. Efter at være blevet vært for The Late Late Show , Corden genoplivede skitsen og brugte den som et tilbagevendende segment. En af de mest populære iterationer af Carpool Karaoke fremhævede sangerinden Adele. Fra og med 2020 har segmentet over 200 millioner visninger på YouTube. Det var også den mest populære virale video på YouTube i 2016. Forskellige andre berømtheder har dukket op i Carpool Karaoke igennem The Late Late Show , inklusive Mariah Carey, Elton John, Britney Spears, Justin Bieber, Stevie Wonder og utallige andre.

I 2016 nåede Apple Music en aftale, der licenserede rettighederne til en tilpasning af Carpool Karaoke til distribution under deres banner. Corden krediteres som skaberen af ​​tilpasningen, og han fungerer også som den udøvende producent. I modsætning til segmentet af The Late Late Show , Apple Carpool Karaoke har en anden vært for hver episode - selvom forudsætningen er identisk.

James Corden stod over for en vis kontrovers, da visse oplysninger blev afsløret om Carpool Karaoke . Bag kulisserne afslørede billeder, at Corden faktisk ikke kører bilen, når han filmer segmentet, selvom han foregiver at gøre det under scenerne. Corden samkører heller ikke for at arbejde i det virkelige liv, og der er ingen carpoolbaner på de veje, hvor segmentet er filmet. Corden forklarede senere, at han af sikkerhedsmæssige årsager ikke er i stand til at køre bilen for hele segmentet, og bilen blev trukket gennem størstedelen af ​​showet.

Personlige liv: James Corden har været gift med Julia Carey siden 2012. Parret mødtes gennem deres fælles ven medskuespiller Dominic Cooper. I 2011 havde parret deres første barn og søn. De har også to døtre, født i 2014 og 2017. Efter at være blevet vært for The Late Late Show flyttede familien til Los Angeles.

Ejendom : I oktober 2017 betalte James $ 10 millioner for et palæ i Brentwood-kvarteret i Los Angeles. Sælgeren var skaberen af ​​'Modern Family' Steve Levitan .

James Corden Netværdi

James Corden

Nettoværdi: $ 70 millioner
Løn: $ 9 millioner
Fødselsdato: 22. august 1978 (42 år)
Køn: Han
Højde: 1,73 m (5 fod 8 tommer)
Erhverv: Skuespiller, præsentator, tv-producent, manuskriptforfatter, komiker, sanger, sangskriver, stemmeskuespiller
Nationalitet: Det Forenede Kongerige
Sidst opdateret: 2021
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion