James Harden Netværdi

Hvor meget er James Harden værd?

James Harden nettoværdi: $ 165 millioner

James Hardens løn

$ 40 millioner

James Harden Netværdi, karriereindtjening og løn: James Harden er en amerikansk professionel basketballspiller, der har en nettoværdi på 165 millioner dollars. Harden gjorde sig et navn efter at have flyttet fra Oklahoma City Thunder til Houston Rockets. Siden han kom til dette hold, har han ført ligaen i at score tre gange. Han er også en MVP-vinder, og han er en otte gange NBA All-Star.

I dag betragtes James som en af ​​de bedste spillere i NBA, og han betragtes også som den bedste skydevagt i ligaen. Før han spillede i NBA, spillede Harden college-basketball for Arizona Sun Devils. James vandt også en olympisk guldmedalje i 2012 ved sommer-OL sammen med USAs nationale basketballhold.

Tidligt liv: James Edward Harden Jr. blev født den 26. august 1989 i Los Angeles, Californien. Harden blev opvokset i en kristen husstand, og han er kristen den dag i dag. Før sin fødsel havde hans mor et antal aborter. Harden har en ældre søster. Snart nok blev James 'basketballtalenter indlysende. Han strålte som gymnasieatlet, og han blev udnævnt til McDonald's All-American. Han spillede også for et AAU-hold, der vandt Las Vegas Adidas Super 64 mesterskab i 2006.

Efter eksamen fra gymnasiet deltog Harden i Arizona State og spillede for deres basketballhold. I denne periode begyndte James at modtage betydelig eksponering og optrådte endda på forsiden af ​​magasinet 'Sports Illustrated'. Efter at have afsluttet sin andenårs sæson erklærede Harden sig berettiget til NBA-udkastet i 2009.

NBA Karriere: James begyndte sin karriere hos Oklahoma City Thunder. I løbet af sin første sæson indspillede han en meget høj tre-pointer succesrate på trods af at han var en ung spiller. Han vandt til sidst NBA Sixth Man of the Year Award efter sæsonen 2011-2012. Den sæson hjalp han Thunder med at nå NBA-finalen, selvom de tabte mod Miami Heat. Harden blev derefter tilbudt en lukrativ forlængelse af kontrakten, men han afviste og underskrev i stedet Houston Rockets.

Houston gjorde det klart, at de så Harden som en 'grundlæggende spiller', og han spillede ikke en reserverolle, som han havde gjort med Thunder. Næsten øjeblikkeligt blev han tilbudt en kontraktforlængelse. Deres tro på ham viste sig velbegrundet, da Harden registrerede nogle af de mest imponerende statistikker i historien i løbet af denne første sæson med holdet. I denne periode vandt han også udvælgelse til All-Star-holdet for første gang.

I løbet af de næste par sæsoner var James i tæt strid om MVP-prisen - en pris, som han til sidst ville vinde i 2018. I denne periode blev Harden tilbudt en række ekstra kontraktforlængelser, og han var helt klart en integreret del af Houston. Raketter. Han førte ligaen i at score et antal gange.

(Foto af Elsa / Getty Images)

Løn og kontrakter: Oprindeligt tjente Harden omkring 14,7 millioner dollars om året som NBA-spiller. Senere steg dette beløb til omkring $ 40 millioner, da han blev en mere central spiller for Rockets. I 2017 blev det afsløret, at Harden havde underskrevet en ny kontrakt, hvilket gjorde ham til den rigeste spiller i NBA-historien. Den fireårige forlængelse med Rockets var 228 millioner dollars værd og betalte James i gennemsnit 47 millioner dollars om året.

I det fjerde år af sin kontrakt (2021) ville Harden have tjent mere end $ 530.000 pr. Spil. Ved udgangen af ​​hans kontrakt vil hans samlede karriereindtjening (løn og påtegninger tilsammen) være nord for $ 560 millioner. Mellem juni 2016 og juni 2017 tjente James Harden 47 millioner dollars fra løn og påtegninger. Mellem juni 2017 og juni 2018 tjente James Harden 47 millioner dollars. Mellem juni 2018 og juni 2019 tjente James $ 45 millioner fra sine forskellige bestræbelser.

I 2020 var Hardens kontrakt næsten op. Houston forsøgte at holde ham med holdet og tilbød ham en to-årig forlængelse på 103 millioner dollars. Harden afviste oprindeligt, men udvidelsen ville have gjort Harden til den første spiller, der nogensinde modtog mindst $ 50 millioner i en sæson. Med tre år og 132,9 millioner dollars tilbage på sin nuværende aftale tjener Harden stadig masser af penge. Men som ESPNs Adrian Wojnarowski rapporterer, ser det ud til, at Harden sandsynligvis afviste udvidelsen for at tilskynde til en handel til et andet hold - nemlig Brooklyn Nets.

Mærkepåtegninger: 2015 blev det afsløret, at James Harden havde underskrevet en aftale på 200 millioner dollars om at forlade Nike til det konkurrerende sportsbeklædningsfirma Adidas. Den 13-årige aftale betaler James i gennemsnit 15 millioner dollars om året oven på hans basketballløn, som nu er højere end 40 millioner dollars om året. Harden er også kendt for at optræde i State Farm Insurance-reklamer.

Ejendom: I 2015 købte Harden et hjem i Houston for $ 2 millioner. Ejendommen tilhørte oprindeligt Cuttino Mobley, en anden spiller i NBA. Opført i 2002 med middelhavsdesignpåvirkninger, ligger boligen i et lukket samfund inden for Royal Oaks Country Club nær en golfbane. Med 7.100 kvadratmeter boligareal og fire soveværelser er ejendommen ret luksuriøs. Bemærkelsesværdige funktioner inkluderer en fejende trappe, en stenpejs og et teaterværelse. Hjemmet sidder også på en tomt på en halv hektar stor jord, der inkluderer en infinity-pool og en spa.

I 2019 sprang Harden på en meget mere omfattende ejendom. Han betalte angiveligt 10 millioner dollars for boligen, der ligger på 3,5 hektar jord i Rivercrest - et velhavende kvarter i Houstons forstæder. Spænder over hele 26.000 kvadratmeter og har selve hjemmet et vinrum, en fuld bar og et fitnessrum. Boligen har stål, moderne inspireret konstruktion.

James Harden Netværdi

James Harden

Nettoværdi: $ 165 millioner
Løn: $ 40 millioner
Fødselsdato: 26. august 1989 (31 år)
Køn: Han
Højde: 1,96 m (6 fod 5 tommer)
Erhverv: Basketballspiller
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2021

James Harden indtjening

Klik for at udvide
  • Houston Rockets (2012-13) $ 5.820.417
  • Oklahoma City Thunder (2011-12) $ 4.604.760
  • Oklahoma City Thunder (2010-11) $ 4.304.520
  • Oklahoma City Thunder (2009-10) $ 4.054.160
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion