Jamie Lee Curtis Netværdi

Hvor meget er Jamie Lee Curtis værd?

Jamie Lee Curtis Netværdi: $ 60 millioner

Jamie Lee Curtis Netværdi: Jamie Lee Curtis er en amerikansk skuespillerinde, producent og forfatter, der har en nettoværdi på $ 60 millioner. Hun blev fremtrædende i slutningen af ​​70'erne med en forestilling i gyserfilmen 'Halloween'. Hun blev derefter berømt for at optræde i en bred vifte af gyserfilm i løbet af de næste par år.

Uden for sine roller inden for horrorgenren er hun kendt for sine forestillinger i en række komiske film. Ud over sit filmarbejde har Jamie optrådt i mange bemærkelsesværdige tv-serier. Hun er også en dygtig forfatter og blogger for Huffington Post. I 1998 fik Jamie Lee Curtis en stjerne på Hollywood Walk of Fame.

Tidligt liv: Jamie Lee Curtis blev født den 22. november 1958 i Santa Monica, Californien. Hendes far var den afdøde skuespiller Tony Curtis , og hendes mor var den afdøde skuespillerinde Janet Leigh . Opdraget sammen med en ældre søster skiltes Jamies forældre, da hun var fire. Efter eksamen fra gymnasiet studerede Jamie Lee Curtis ved University of the Pacific. Selvom hun oprindeligt studerede jura, faldt hun senere ud for at forfølge en karriere som skuespillerinde.

Karriere: Curtis 'første filmrolle var i horrorfilmen' Halloween 'fra 1978. Denne rolle blev ret ikonisk, og 'Halloween' blev den uafhængige film med mest indtjening, da den blev frigivet. Dette var begyndelsen på hendes karriere som en såkaldt 'skrigedronning', som er et navn for skuespillerinder, der er berømte for roller i gyserfilm. Hun fulgte op med hovedroller i rædsler som 'The Fog', 'Prom Night', 'Terror Train' og mange efterfølgere og spin-offs til 'Halloween'. Mange af disse film klarede sig godt i billetkontoret.

I 1983 slap Curtis med succes fra skrigdronningens typecast med en forestilling i komedien 'Trading Places'. Hun fik en BAFTA-pris for bedste skuespillerinde i en birolle for sin præstation. Efter at have bevist sine komiske talenter fulgte hun op med en rolle i en anden 80'ers komedie kaldet 'A Fish Called Wanda', som senere blev en kultklassiker. Curtis fortsatte med at forgrene sig i forskellige genrer i løbet af 90'erne og tog en rolle i action-thrilleren 'Blue Steel'.

I 1994 modtog Curtis en Golden Globe-pris som et resultat af sin rolle i filmen 'True Lies'. I løbet af 90'erne optrådte hun også i en række andre bemærkelsesværdige film, såsom 'My Girl', 'My Girl 2' og 'Freaky Friday', hvor sidstnævnte medvirkede i Lindsay Lohan. I 2004 optrådte Curtis i filmen 'Christmas with the Kranks', som også blev en kultklassiker. Dette viste sig at være et vendepunkt for Jamie Lee, da hun meddelte i 2006, at hun tog en ubestemt pause fra at handle for at fokusere på sin familie.

Denne pause varede dog kun i et år. I 2007 optrådte Curtis i den live-action-animerede film 'Beverly Hills Chihuahua' sammen med Piper Perabo. Tre år senere fulgte hun op med en rolle i komedien 'You Again' sammen med Kristen Bell og Sigourney Weaver. Yderligere stemmeskuespil fulgte med film som 'The Little Engine That Could' og 'From Up on Poppy Hill', før Curtis blev medlem af rollen som 'Veronica Mars' og 'Spare Parts'.

(Foto af Larry Busacca / Getty Images)

Et bemærkelsesværdigt øjeblik i Curtis 'karriere kom i 2018, da hun gentog sin rolle som Laurie Strode i genstart af' Halloween '. Filmen viste sig at være en massiv billetkontorsucces, idet han samlede over 76 millioner dollars ved sin debut og blev den næstbedste åbningsweekend i oktober. Når alt var sagt og gjort, tjente filmen over 255 millioner dollars i billetkontoret. Filmens debut på billetkontoret var også den mest indtjenende for enhver film med en hovedskuespillerinde over 55 år. Derudover viste 2018's 'Halloween' sig at være den mest kommercielt succesrige film i hele franchisen.

2018 var et travlt år for Jamie Lee, da hun også medvirkede i film som 'An Acceptable Loss' og 'Knives Out', hvor sidstnævnte modtog udbredt kritik og raked ind over 300 millioner dollars i billetkontoret.

Uden for sine filmroller har Curtis optrådt i serier som 'Quincy, ME', 'Columbo', 'Charlie's Angels', 'Anything But Love', 'The Drew Carey Show', 'NCIS,' 'New Girl,' og rædselsserien 'Scream Queens' fra Fox komedie. Sidstnævnte optræden gav Curtis en nominering til en Golden Globe.

I 2020 blev det meddelt, at Curtis igen vil gengive sin ikoniske rolle i yderligere to Halloween-efterfølgere: 'Halloween Kills' og 'Halloween Ends.' I denne periode sluttede Curtis sig også til rollebesætningen af ​​sci-fi-filmen 'Everything Everywhere At Once.'

Relationer: I 1984 blev Jamie Lee Curtis gift Christopher Guest , en velkendt manuskriptforfatter, komponist, musiker, skuespiller, instruktør og komiker. Curtis forbandt med gæst efter at have set 'This Is Spinal Tap', hvor han medvirkede. I løbet af de næste par år adopterede Curtis og Guest to børn.

Stofmisbrug: Jame Lee Curtis har kæmpet med alkoholisme i løbet af sit liv og var engang afhængig af smertestillende medicin på et tidspunkt. I 1999 blev hun inspireret til at forfølge en sober livsstil og med succes genvundet efter hendes stofmisbrugsproblemer.

Ejendom: I 2016 blev det rapporteret, at Jamie Lee Curtis og Christopher Guest købte et hjem i Santa Monica for $ 2,2 millioner. Ejendommen støder op til deres nuværende hjem, og antagelsen er, at de vil udvide sig til dette nye parti for at skabe et større hjem. Selve landet har allerede et hjem med 1900 kvadratmeter boligareal og en swimmingpool. Santa Monica-ejendommen, som de allerede ejer, har været i deres besiddelse i mere end to årtier.

Jamie Lee Curtis Netværdi

Jamie Lee Curtis

Nettoværdi: $ 60 millioner
Fødselsdato: 22. november 1958 (62 år)
Køn: Kvinde
Højde: 5 fod 6 tommer (1,7 m)
Erhverv: Skuespiller, forfatter, forfatter, stemmeskuespiller
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020

Jamie Lee Curtis indtjening

  • Halloween: Opstandelse $ 3.000.000
  • Halloween II $ 100.000
  • Halloween $ 8.000
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion