Javier's på Aria serverer mexicansk komfortmad

Folk drikker og spiser på Javier's, der ligger inde i Aria. Javier's har specialiseret sig i traditionelle mexicanske retter.Folk drikker og spiser på Javier's, der ligger inde i Aria. Javier's har specialiseret sig i traditionelle mexicanske retter. Javiers indre Aria kan prale af hulrum, hvor mæcener kan spise traditionel mexicansk mad.

Et eller andet sted er jeg sikker på, at det er skrevet, at hvert kasino i Las Vegas af enhver størrelse skal have et steakhouse, en italiensk restaurant og en mexicansk restaurant. Slots? Sikkert. Bordspil? Sandsynligvis. Keno? Måske ikke. Men de tre restauranter? De er en lås, fordi de repræsenterer de mest populære restaurantgenrer i landet.

Aria, MGM Resorts Internationals fremvisning i CityCenter, er et foodie-mekka med en række restauranter fra berømte og respekterede kokke som Michael Mina og Jean-Georges Vongerichten. Det har mere end et dusin restauranter, hvoraf mange som en selvfølge bryder nye kulinariske veje. Javiers, dens mexicanske enhed, er ikke en af ​​dem.

Ikke at der er noget galt med det. Det mexicanske køkken er blevet så populært i dette land, at de fleste af os tænker på det som komfortmat, uanset om vi har rødder under grænsen eller ej, og om den mexicanske mad ved hånden er autentisk; ikke for ingenting har Taco Bell solgt bazillioner af sin Doritos Locos Taco. Arias kulinariske løver kaster måske lange skygger, men forudsat at det er en god, er enchilada nogle gange bare en enchilada. Og når det kommer til god enchilada - og gode, solide gengivelser af de andre klassikere - leverer Javiers.Enchiladerne, der er et eksempel herpå, var skaldyrsversionen ($ 27) opført som en af ​​Especiales del Mar i det sydlige Californiens baserede Javier. Menuen bød på Dungeness krabbe, rejer eller en kombination, som lød godt for os, men det var virkelig en af ​​hver, som vi gætter på er en kilde til forvirring, fordi vores tjener gjorde sig umage med at forklare, da vi bad om kombinationsboksen.

Under alle omstændigheder var de måske lidt smålige, men meget gode, krabbekødet sødt og friskt, rejerne hele (hvilket ikke var, hvad vi havde forventet), begge krydret simpelthen i en hvidløg-vin sauce, toppet med en let tomatillo salsa og lidt ost. Der blev også lovet creme fraiche og avocado, og vi ventede lidt på en overbelastning, men begge blev brugt med tilbageholdenhed.

Tallerkenen indeholdt frijoles og ris, sidstnævnte bestemt ikke blandt de bedste, vi har haft, førstnævnte lige deroppe ved, at det samtidig var langt lettere, end vi normalt støder på og også skød igennem med ost.

Vi forventede, at Mole Poblano ($ 28) var en klassisk gengivelse, og det var med undtagelse af flyselskabets kyllingebryst et stadig mere populært snit, der er udbenet bortset fra vingen. Kyllingen var dejlig fugtig, men saucen var essensen af ​​sjælen i sig selv, så dybt aromatiseret, at den mindede de komplekse, jordiske smag, der kendetegner autentisk mexicansk køkken. Bønner og ris, og ditto.

En starter på Queso Fundido ($ 12) var bedre end de fleste, fordi Monterey Jack var perfekt smeltet (og forblev på den måde og på en eller anden måde ikke adskilte) og fordi den var besat med milde pasillapeber og svampe ud over den nødvendige chorizo ​​og løg, og havde et strejf af røg takket være lidt chipotle.

Et problem var, at vores tjener behandlede os som turister. Ja, Javier's er på the Strip (du har uden tvivl lagt mærke til Strip-priserne), så det tiltrækker en stor andel af byboerne, men de fortjener heller ikke at blive behandlet som turister. Han forsvandt i lange perioder, selvom restauranten ikke havde særlig travlt. Han gjorde også for mange antagelser, som at tage beslutningen om at bringe os mel tortillas i stedet for majs med Queso Fundido og Mole Poblano i stedet for at bede om vores valg.

I alt var Javiers oplevelse dog positiv. Stedet er huligt, og barområdet var temmelig voldsomt med MAGIC -deltagere, der festede en sidste gang, før de vendte hjem, men spisepladsen var forholdsvis rolig.

Javiers stammer muligvis ikke op til berømthedskokken med James Beard-prisvindere, der bemander køkkenerne, men det er ikke dens mission. Og ved at levere mexicansk komfortmad opfylder den sin mission, og ganske pænt.

kugle for min valentine nettoværdi

Las VegasJournal -restaurantanmeldelser foretages anonymt for Journal -regning. Kontakt Heidi Knapp Rinella på 383-0474 eller email hende på hrinella@
reviewjournal.com.


Anmeldelse

Samlet B+

Mad A-

Atmosfære A.

Service B-

Plusser: Tjenesten kunne have været bedre.

Minusser: Disse Strip -priser.