Jeff Dunham

31353653135365

Græd ikke over Jeff Dunham. Tjek bare hans turnéplan.

Las Vegans har meget underholdning at følge med. Tilgiv os for at tænke Terry Fators sejr 'America's Got Talent' og efterfølgende aftale med The Mirage kan have trukket tæppet ud under Dunham.

Dunham er trods alt buktaleren, der arbejdede i 20 år med at skære plads på The Strip, der overførte mellemstore showrooms i Sands og Sahara. Han husker endda, at han blev tygget af Steve Schirripa, der ledede Riviera Comedy Club før 'Sopranos', for at gå tre minutter over sin tildelte tid.Men da Dunham sidst spillede Las Vegas - under en Lance Burton -ferie på Monte Carlo i 2000 - havde han ikke opfundet Achmed the Dead Terrorist.

Nu, 72 millioner YouTube-hits senere, spiller Dunham på lørdag Colosseum med 4.200 pladser på Caesars Palace, med hovedrollen i The Comedy Festival sammen med Ellen DeGeneres, Jerry Seinfeld og Dane Cook.

er en bronx-fortælling baseret på en sand historie

'Jeg elsker Vegas, men lige nu skal du danse med, hvem der bragte dig,' siger han om turneringssportsarenaer som Joe Lewis i Detroit og Agganis i Boston.

'Der vil være en fremtid, når jeg glæder mig til at komme til Vegas og lave nogle sjove ting,' forudser han.

Søndag bragte også 'Jeff Dunham's Very Special Christmas Special' til Comedy Central, kabelkanalen, der hjalp med at katapulere populariteten af ​​Dunham og marionet sidekicks Peanut, Walter, Bubba og Melvin the Superhero.

Dunhams popkulturgennembrud kom cirka et år efter angrebene den 11. september, da han så et skelet på væggen i en butik i Los Angeles og besluttede, at det lignede en terrorist.

Hjulene begyndte at dreje. Dunham skyndte sig over en rutine med en død Osama bin Laden, inden han besluttede sig for den mere universelle idé om en terrorist, der ikke var særlig god til sit job.

Ringetoner til Achmeds slagord 'Stilhed! Jeg dræber dig!' sælger nu rundt om i verden, og USA er kun nummer ni i Google -søgninger efter Achmed sorteret efter land.

'Jeg vidste, at Achmed ville blive stor og populær, men jeg havde ingen jordisk idé om, at det ville være uden for vores grænser,' siger han.

toy story land florida åbningsdato

Men han mener, at psykologien er temmelig universel. »Jeg synes, det er lidt som at fløjte i mørket. Du kan lide at grine af det, der skræmmer dig. '

Han siger, at julespecialet, der inkluderer Achmeds gengivelse af 'Jingle Bombs', gør den vrede dukke til en sympatisk karakter. 'Når du hører et helt publikum gå' Ahh ', efter at en terrorist siger noget, har jeg snoet nogen.' Men det er noget, Dunham, 48, har arbejdet for siden han var en ung, der transkriberede kassetteoptagelser af Edgar Bergen og Charlie McCarthy.

'Som barn indså jeg, at den sjove del er den vigtigste del,' siger han. 'Jeg besluttede mig for at blive en stand-up-tegneserie, der tilfældigvis bruger buktaleri som et middel til komedien.

'Du kan forbløffe et publikum en eller to gange med et par færdigheder og få en whiffle -ball -snak. Hvem bekymrer sig efter et par sekunder? Hvis det ikke er sjovt, hvad så? '

Kontakt reporter Mike Weatherford på mweatherford@ reviewjournal.com eller 702-383-0288.

Jeff Dunham kl. Lørdag Colosseum på Caesars Palace, 3570 Las Vegas Blvd. Syd $ 45- $ 75 (877-823-3378)