'Jeff McBride: Magic at the Edge' og 'Scarlett - Princess of Magic'

29547412954741 2955213

Criss Angel er en travl fyr, hvad med et multimillion-dollar show i Luxor lige rundt om hjørnet.

Men han havde ikke for travlt med at løbe over til detailcentret på Planet Hollywood for et par uger siden og tjekke 'Scarlett-Princess of Magic', en nederste del af underholdningsstigen i Las Vegas på V Theatre.

Jeg tror, ​​at dette fortæller os to ting. For det første, at tryllekunstnere, ligesom andre meget specifikke erhverv, på én gang er en støttende og jaloux race. For det andet var de fleste af de mandlige nørder, da de var unge, og tanken om enhver kvindelig udøver i fiskenet driver dem stadig vildt.Og måske er det ikke kun tryllekunstnere. Dem, der husker den dejlige, men begrænsede Melinda, 'The First Lady of Magic', ved, at fascinationen kan smitte over på den større offentlighed. Det er derfor, at den nyindgjorte Scarlett har en lige så god chance for at sælge billetter, som den smarte veteran Jeff McBride gør på Palace Station, selvom deres to shows er så langt fra hinanden i det magiske spektrum som en femteklassering og en doktorand.

De laver begge sammenbindingsringene, et gammelt hæfteklammer af magi, men McBride pisker dem rundt som en kung fu -mester. Og han kalder dem ikke forbindelsesringe. De er blevet til 'hellige bøjler af Black Elk', en indiansk shaman.

Den kosmiske tone i hele affæren-alt hvad han har brug for er et Ja-album-er enten den centrale charme eller deal-breaker for 'Magic at the Edge', McBrides tre måneders udstillingsvindue.

Tryllekunstneren - som fylder 49 på torsdag - klæder sig som en ekstra fra sættet med 'Ringenes Herre' og indrammer sine illusioner med elementer fra japansk Kabuki -teater og mimik. Ingen løgn, han gør virkelig den ting 'fanget i kassen'. Men det fremstår som oprigtigt og indbydende, meget på den måde, at Siegfried & Roy til sidst optøede selv de iseste hjerter med dyrekærligheden.

Det var sandsynligvis ikke McBrides første valg at oprette en butik i et lokalorienteret sted. Men det er ikke dårligt for beboere i Las Vegas, der har set masser af standard-magiske shows som Scarletts. McBride vender hyggen i Sound Trax-klubben til sin fordel med nærbilleder og iscenesætter dem med stemningsfuld teaterbelysning og musik.

Meget af det er charmerende eller forfriskende originalt. Som de fleste tryllekunstnere trækker McBride en ung fra publikum. Men i stedet for at forsøge at få ungen til at sige de frygteligste ting, spiller han sekvensen som en stumfilm. På et andet tidspunkt begiver han sig ud i mængden og ser ud til at sluge julelys centimeter fra folks ansigter.

Uanset hvad du ender med at tænke på ham, vil du respektere McBride for den måde, han absolut marcherede til sin egen (taiko) trommeslager i alle disse år, frem for at tage den konventionelle vej.

Og Miss Scarlett? I det mindste kan du sige dette: Jeg tror ikke, jeg nogensinde har set et andet show i Las Vegas, hvor tryllekunstneren virkelig gør trække en kanin ud af en hat.

hvad er nettoværdien af ​​katy perry

Det er et af de familievenlige træk ved en farbar matinee, men en med en tvivlsom fremtid frem til feriesæsonen, nu hvor skolerne er tilbage i session.

Magi på dette lagerniveau handler ikke om tricks. Det er en folkeafstemning om, hvorvidt du kan lide tryllekunstneren. Denne 22-årige UNLV-elev fandt sit publikum for det meste klar til at tilgive hende for at være meget ny på dette, hvis hun kan slappe af den tvungne, frosne smillevering af stylet patter, der driver en afstand mellem dem.

Den kollektive indsats mangler den samlende stil eller kunstneriske tone i McBrides show, men giver i det mindste ungerne et grundkursus om de klassiske illusioner. Men lektionerne går begge veje, at dømme fra den dag Scarlett blev mindet om, at dette er Las Vegas, ikke Branson, Mo. (hvor hun måske passer bedre).

Hun trak en 8-årig dreng til scenen og spurgte, om han havde set et magisk show før. Som en lokal dreng viser det sig, at han havde.

'Det er virkelig fedt,' svarede hun. Når hun har et bedre comeback, er dette show måske mere end et udviklingslaboratorium. Vær sikker på, at McBride ville have fundet på noget smart eller endda trippy.

ANMELDELSER hvad: 'Jeff McBride: Magic at the Edge' når: 19:30 Onsdage-mandage hvor: Sound Trax Showroom på Palace Station, billetter 2411 W. Sahara Ave.: $ 55 (547-5300) rating: B+ hvad: 'Scarlett-Princess of Magic' når: 14:30 Fredage-tirsdage, 16:00 Onsdage hvor: V Theatre at Miracle Mile Shops på Planet Hollywood, 3663 Las Vegas Blvd. Sydbilletter: $ 35- $ 45, $ 15 for børn (932-1818) rating: C