Jen Kramer forstyrrer herligt-magisk matrix i Las Vegas

Tryllekunstner Jen Kramer udfører kl. 17.00. viser på Westgate Cabaret. (Richard Faverty)Tryllekunstner Jen Kramer udfører kl. 17.00. viser på Westgate Cabaret. (Richard Faverty) Melody Sweets vises optræde på Sugar Factory i Fashion Show indkøbscenter tirsdag den 27. august 2019. (Bettina May) Frank Sinatra genforener Jerry Lewis og Dean Martin under Jerry Lewis MDA Labor Day Telethon, 5. september 1976 i Sahara i Las Vegas. (Las Vegas News Bureau) Set bagfra på det tidligere hus af Jerry Lewis i Las Vegas, onsdag den 15. maj 2019. Jane Popple købte ejendommen af ​​sin enke og auktionerer de ting tilbage, herunder bøger og billeder, og sælger huset senere på måneden . (Rachel Aston/Las VegasJournal) @rookie__rae Jerry Lewis danser under den 28. årlige Jerry Lewis Telethon til fordel for Muscular Dystrophy Association på Sahara hotel-casino i 1993. (Las VegasJournal File Photo)

Jen Kramers status som en banebrydende entertainer i Las Vegas blev krystalliseret på nationalt tv i denne weekend. Westgate -tryllekunstneren optrådte søndag formiddag på NBC's Today show, den centrale figur i en historie om kvinder, der gør indhug i magi.

NBC’er Joe Fryer interviewede Kramer på Westgate Cabaret i maj. Interessen for Kramer, en kandidat i Yale, var klar: Hun er den eneste kvindelige headliner blandt mere end 20 magiske/mentalistiske/hypnotistiske produktioner, der i øjeblikket kører i Las Vegas.Today-segmentet gør det ofte accepterede punkt, at magi historisk set har været domineret af mandlige kunstnere. Kvinder er typisk de assistenter, der halveres, svæves og får til at forsvinde.

Når du er barn og ser mænd på tv, for mange unge piger går det ikke engang op for dem, at magi overhovedet er en mulighed, siger Kramer i løbet af segmentet på fem minutter.

Under et interview på PodKats !, sagde hun, er der ofte skrevet magiske bøger med mænd i tankerne. De siger: 'Nå ind i din højre bukselomme', eller, 'Nå ind i din venstre jakkelomme', og jeg har ikke en højre bukse eller venstre jakkelomme!

døde gammel mand på bondestjerner
Se dette indlæg på Instagram

Så spændt på at blive præsenteret på formiddagens søndag TODAY -show på NBC! @todayshow #sundaytoday #NBC #todayshow #femalemagician #jenkramermagic #womeninmagic #westgatelasvegas

Et opslag delt af Jen Kramer | Tryllekunstner (@jenkramermagic) den 1. september 2019 kl. 16:04 PDT

Ikke desto mindre fortsætter Kramer med at dreje magien i 17 -tiden. slot på Westgate Cabaret, og hun underskrev en forlængelse på to år i maj. Ved udgangen af ​​dette udtryk er det måske ikke sådan noget at være kvindelig tryllekunstner i Las Vegas.

Husk 'Rhoda'

Las Vegas vokalist og skuespiller Michael DeLano har arbejdet som karakterskuespiller i årtier, herunder roller i Ocean’s Eleven, Ocean’s Twelve og Commando. Men det job, han kalder sit livs rolle, var som Johnny Venture på sitcom'en Rhoda i 1970'erne med Valerie Harper i hovedrollen, der døde fredag ​​efter en langvarig kamp mod kræft. Hun var 80.

DeLano havde læst for rollen som Rhodas mand, som gik til David Groh.

Når du er skuespiller, vænner du dig til ’nej’ hele tiden; 90 procent af tiden hører man ’nej’, så man ikke ser negativt på det, sagde DeLano under en telefonchat søndag. Men da de castede efter Venture -karakteren, sagde Valerie til producenterne: 'Hvad med den fyr Romero eller Romano? Få ham. ’Jeg kom på audition, og resten er historie.

DeLano, der fortsætter med at optræde sammen med veteranen Vegas pianist Joe Darro på Dispensary Lounge (den næste koncert er 6-9 p.m. 29. september), afviklet i 11 Rhoda-afsnit.

Jeg er taknemmelig for Vals generøsitet, for enhver af 20 skuespillere kunne udføre den rolle, og hun tænkte på mig, sagde DeLano. Hun var en fantastisk dame, altid meget venlig og lod sine medstjerner få grinet, selvom hun måske kom på scenen.

DeLano havde ikke haft meget kommunikation med Harper efter hendes kræftdiagnose i 2009.

Det havde været så længe, ​​at det var lidt chokerende at høre om det, sagde DeLano. Jeg tager det faktisk meget hårdere, end jeg troede, jeg ville. Hun var en fantastisk dame.

Sweets ’scene

Melodi Søde sager , et originalt medlem af Absinthe -casten i Las Vegas og skaberen af ​​showets Green Fairy -rolle, afslørede sin nye single og video Månedens smag med en forestilling tirsdag på Sugar Factory i Fashion Show mall.

Karakteristisk undervurderet, slik rullede ind med et kæmpe champagneglas, et 8 fod højt, slikstribet halm, seks overdimensionerede, oppustelige isboller og et kirsebær på størrelse med en basketball.

Dunk!

Denne rekvisit var så overbevisende og mærket, at Sugar Factory har indgået en aftale med Sweets om at vise den på spisestedets Chocolate Lounge.

Underholdere i blandingen omfattede Rose. Kanin. Ligge. hos Cosmopolitan (og æresmedlem af Kats -familien) Skye Dee Tusinder ; nuværende Absinthe Green Fairy Hazel Kaprifolium ; burleske standouts Smørblomst og Kalani Kokonuts ; Mandays Dark producer og fab Vegas vokalist jakker Alle ; og Miss Behave Game Show hos Ballys skaber og stjerne Amy Saunders .

Interessant var også Stabile Productions power tandem Angela og Matt Stabil , sammen med den altid rockende guitarist Frankie Sidoris . Stabilerne producerer X Burlesque og Piff den magiske drage på Flamingo, X Rocks at Bally's og X Country hos Harrah's. Jeg har en fornemmelse af, at deres interesse for Sweets ’præstationer er hinsides godartet.

Lewis og Labor Day

Vi husker stadig Jerry Lewis ’sidste MDA Labor Day Telethon i 2010, da underholdningslegenden afsluttede Rodgers & Hammerstein -klassikeren Never Never Walk Alone med tårer strømmende ned ad ansigtet og publikum gav en stående applaus.

Lige efter at være blevet ført uden for scenen tog Lewis ilt ind for at undgå at falde ud.

Selvom ingen på stedet indså det, var øjeblikket afsendelsen af ​​Lewis ’sidste MDA-teleton.

I årenes løb indsamlede Lewis mere end 1 milliard dollar til MDA med en liste over superstjernegæster, der dækkede alle facetter af underholdningskulturen. John Lennon, Jerry Seinfeld, Rolling Stones , Johnny Cash, Kære , Jackson 5 og Celine Dion var blandt dem, der besvarede Lewis 'opkald. Medlemmer af Cirque du Soleil, Gulerodstop og den sene tegneserie Ralphie May (en Lewis-favorit) var i den sidste telethon, der indsamlede næsten $ 60 millioner i sin 21 1/2-timers telecast.

Afslutningen af ​​endnu en Labor Day uden Lewis minder om et dvælende monument over hans dage i Las Vegas: Hans ejendom i den historiske Scotch 80'erne. Den er stadig til salg, damer og herrer. Prisen er faldet endnu en gang til $ 1.375 millioner, ned fra $ 1.6 millioner i juni og $ 1.8 millioner i maj. Der er en mulighed for, at sælger, Jane Popple, vil selv flytte ind i hjemmet.

Men i øjeblikket sidder hjemmet ledigt og efterlader muligheden for, at hvem der flytter ind, knyttet til et stykke Las Vegas - og Labor Day - historie.

Cool hængevarsel

Arbejder dette sted tilbage i HKR (Heavy Kats Rotation): Ravello Lounge på M Resort. Det er et mordersted, mere som et åbent showroom end en lounge. Scenen gennemsyrer fra 7 pm-midnat fredage og lørdage med så populære Vegas-handlinger som HighRise, Spazmatics, Wonder Boogie, Latin Breeze og Claudine castro . Partiforkæmper Zowie Bowie er headlining en engang 28. september.

Tjek det fulde skema på themresort.com ; ingen dækningsgebyr, men støtte økonomisk (og endda åndeligt) i baren.