Jennifer Lawrence Netværdi

Hvor meget er Jennifer Lawrence værd?

Jennifer Lawrence Netværdi: $ 160 millioner

Jennifer Lawrence nettoværdi og løn: Jennifer Lawrence er en prisvindende amerikansk skuespillerinde, der har en nettoværdi på $ 160 millioner. I 2013 vandt hun Oscar for bedste skuespillerinde for sin præstation i 2012'erne Silver Linings Playbook. Fra og med 2019 har filmene, som Lawrence har optrådt i, tjent mere end $ 6 milliarder på verdensplan. Hun var den bedst betalte skuespillerinde i verden i 2015 og 2016. I 2013 var hun på Tiden er liste over de 100 mest indflydelsesrige mennesker i verden.

Lawrence er en åbenlyst feminist og forkæmper for Planned Parenthood. Hun grundlagde Jennifer Lawrence-stiftelsen i 2015 med missionen at fortaler for Boys & Girls Clubs of America og Special Olympics. I 2018 dannede hun produktionsfirmaet Excellent Cadaver.

Tidligt liv: Jennifer Lawrence blev født i Louisville, Kentucky den 15. august 1990. Jennifer har to ældre brødre ved navn Ben og Blaine. Lawrence led af hyperaktivitet og social angst i sin barndom. Da hun begyndte at handle, hjalp det hende med disse bekymringer. Mens hun stadig boede i Kentucky, spillede hun i flere lokale teaterproduktioner gennem sin skole og sin kirke.

Hun havde sin første skuespil, der spillede en prostitueret i et kirkespil, der var baseret på Jonas Bog, da hun var ni år gammel. I løbet af de næste mange år fortsatte hun med at spille i kirkestykker og skolemusicaler.

I gymnasiet var Lawrence cheerleader, medlem af fieldhockeyholdet og spillede på drengens basketballhold, som blev coachet af hendes far. Da Lawrence var 14 og på familieferie i New York City, så en talentspejder hende på gaden og arrangerede en audition for talentagenter. Efter hendes første audition sagde agenterne, at hun var den bedste, de havde set fra en så ung. Lawrence's mor var ikke begejstret for datterens skuespilambitioner. Hun underskrev CESD Talent Agency og begyndte audition til roller i Los Angeles. Lawrence droppede fra gymnasiet klokken 14. Hun tog aldrig eksamen eller modtog sin GED.

Filmkarriere: I 2006 bookede Lawrence sit første betalte skuespiljob med en rolle i tv-filmen Virksomhedsby. Det blev fulgt op med gæstroller i en række tv-shows inklusive Munk og Medium . I 2007 blev hun kastet som den oprørske datter Lauren på TBS-showet Bill Engvall Show. Serien løb i tre sæsoner og vandt hende mange anerkendelser. Washington Post skrev, at hun var en scene-stjæler. New York Daily News skrev, at Lawrence var enestående i 'at levere den evige irritation af teenagepiger.' Hun vandt en Young Artist Award for Outstanding Young Performer i en tv-serie for sin rolle i 2009.

Lawrence's gennembrudsrolle kom i 2010-filmen Vinterben. Jennifer blev nomineret til en Oscar for sin præstation i filmen. Efter hendes dramatiske tilbagevenden Vinterben , Lawrence ledte efter noget lettere. Hun fandt det i 2011 X-Men: Første klasse hvor hun spillede den formskiftende mutant Mystique.

Derfra landede Jennifer, hvad der uden tvivl er hendes største og mest berømte rolle til dato som heltinden Katniss Everdeen i Suzane Collins ' Hunger Games trilogi i 2012. Samme år optrådte hun overfor Bradley Cooper i David O. Russell-filmen Silver Linings Playbook. I filmen har hendes karakter et forhold til en mand med bipolar lidelse. Hun vandt Oscar og Golden Globe for bedste skuespillerinde for sit arbejde med Silver Linings Playbook . Efterfølgere til Hunger Games og x men film fulgte.

(Foto af Kevork Djansezian / Getty Images)

I 2013 arbejdede Lawrence igen med instruktør David O. Russell på ensemblets krimidrama Amerikansk trængsel. Hun spillede Rosalyn Rosenfeld, den neurotiske kone til svindler Irving Rosenfeld, spillet af Christian Bale. Lawrence's præstation vandt hende Golden Globe og BAFTA Award for bedste kvindelige birolle, ud over en tredje Oscar-nominering, hendes første i kategorien birolle.

Hun arbejdede sammen med Russell en tredje gang i 2015 Glæde , baseret på den virkelige historie om en enlig mor ned på hendes held, der opfinder Miracle Mop. Filmen klarede sig ikke så godt som de tidligere Lawrence-Russell-film, men hendes præstation blev rost. Hun vandt en tredje Golden Globe Award og blev nomineret til en anden Oscar for bedste skuespillerinde og blev den yngste person til at optjene fire Oscar-nomineringer.

Lawrence er bestemt til at spille Theranos-grundlægger Elizabeth Holmes i Adam McKays Dårligt blod. Hun indpakket et projekt kendt som Untitled Lila Neugebauer Project, der handler om en amerikansk soldat, der lider af en traumatisk hjerneskade, mens han kæmper i Afghanistan og kæmper for at tilpasse sig livet derhjemme.

Hun bliver ofte rost for sine skuespiltalenter og sammenlignes ofte med en ung Meryl Streep både hvad angår hendes skuespilevner og personlighed. I dag er Jennifer en af ​​de mest efterspurgte skuespillerinder, der arbejder i Hollywood og vil sandsynligvis have en utrolig succesrig karriere i de kommende år.

Personlige liv: Under optagelserne X Mænd: Første klasse i 2010 begyndte hun et forhold med sin co-star Nicholas Hoult. De to daterede indtil omkring det tidspunkt, hvor de pakket produktionen videre X-Men: Days of Future Past i 2014. Samme år var Lawrence offer for iCloud-hacket af berømthedsbilleder, og snesevis af hendes nøgne selfies blev lækket online. I efteråret 2016 begyndte hun at danse instruktør Darren Aronofsky, som hun mødte under optagelsen af mor! . De spildte lidt over et år senere. Hun startede med kunstgalleridirektør Cooke Maroney i 2018. De forlovede sig i februar 2019 og blev gift i oktober 2019 i Rhode Island.

Lønets højdepunkter : Lawrence's løn for Vinterben var $ 3.000 pr. uge. I 2012 lønnede Jennifer Lawrence for den første Hunger Games filmen var kun $ 500.000, men efter den massive kommercielle succes steg hendes løn i luften til de næste to film. Hun tjente $ 10 millioner for den anden og $ 30-40 millioner for den fjerde i grundløn og bonusser. Til filmen fra 2016 Passagerer , Tjente Jennifer $ 20 millioner, hvilket var $ 8 millioner mere end hendes co-star Chris Pratt. Til filmen fra 2018 Rød spurv , hun tjente $ 15 millioner. I dag kommanderer Jennifer typisk mindst 15 millioner dollars i grundløn for en film. Dette antal kan vokse markant med bonusmilepæle. Mellem august 2017 og august 2018 tjente Jennifer 20 millioner dollars mellem løn og påtegninger, hvilket gjorde hende til en af ​​de 5 bedst betalte skuespillerinder på planeten.

Ejendom: I 2014 betalte Lawrence $ 8.225 millioner for et 5.500 kvadratmeter hus i Beverly Hills. Tidligere ejere inkluderer Ellen DeGeneres og Jessica Simpson.

I 2016 betalte hun hele 15,6 millioner dollars for en penthouse-lejlighed i NYCs Upper West Side. Hun noterede enheden til salg i 2019 for $ 15,45 millioner. Desværre tog hun i sidste ende et tab på $ 5 + millioner på enheden, da hun aflæssede det i 2020 for $ 9,9 millioner.

I 2017 betalte hun 9 millioner dollars for en anden NYC-lejlighed, denne i Tribeca. Hun lejer angiveligt denne enhed for $ 25- $ 30.000 pr. Måned.

I oktober 2020 styrtede Jennifer ned på hele 22 millioner dollars for en 5.000 kvadratmeter lejlighed i New York Citys West Village.

Jennifer Lawrence Netværdi

Jennifer Lawrence

Nettoværdi: $ 160 millioner
Fødselsdato: 15. august 1990 (30 år)
Køn: Kvinde
Højde: 1,75 m (5 fod 8 tommer)
Erhverv: Skuespiller, model, filmproducent
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020

Jennifer Lawrence indtjening

  • The Hunger Games: Catching Fire $ 10.000.000 kombination af løn, bonusser og rulletrapper
  • The Hunger Games $ 500.000 plus rulletrapper, der svarer til $ 1 million
  • Winter's Bone $ 3.000 / uge Betalt i skala
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion