Jeremy Piven vil lave Las Vegas Strip stand-up debut på T.I.

Jeremy PivenJeremy Piven Jerry Ferrara, fra venstre, Kevin Dillon, Adrian Grenier, Kevin Connolly, Emmanuelle Chriqui og Jeremy Piven ankommer til den 72. årlige Golden Globe Awards på Beverly Hilton Hotel søndag den 11. januar 2015 i Beverly Hills, Californien (foto af John Shearer/Invision/AP) Skuespiller Jeremy Piven under den røde løberbegivenhed inden starten af ​​MMA Awards 2018 tirsdag den 3. juli 2018 på Palms hotel-casino i Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal @benjaminhphoto

I karakteren af ​​Hollywood -superagenten Ari Gold i HBO's Entourage, Jeremy Piven kom med masser af kedelige kommentarer. Blandt dem: Du fyrer en fyr, du opretter en rival. Du fyrer en kvinde, du opretter en husmor.

Det var heller ikke første gang, Piven-as-Gold brugte den linje. Han testede det først på en nær fortrolig - hans mor.

Hver linje, jeg sagde som Ari Gold, sagde jeg først til min mors ansigt, siger Piven, og lavede sin debut i Las Vegas som headliner-stand-up-tegneserie kl. Fredag ​​på Treasure Island’s Mystere Theatre. Mor ville faktisk give mig noter om hvordan man skriger: 'Jeg vil kvæle dig med en rem, Yoko!'hvor mange penge tjener drømmen

For bedre at forstå denne proces hjælper det at vide, at Pivens mor er en dygtig lærer, skuespiller og instruktør Joyce Hiller Piven. Hun og hendes afdøde mand, Bryne, oprettede Piven Theatre Workshop. Deres elever inkluderet John og Joan Cusack, Adam McKay, Hope Davis, Aidan Quinn, Rosanna Arquette, og søskende Jeremy og Shira Piven.

Således sørgede Pivens mor for hans håndværk for en uvurderlig, uvurderlig retning.

Hele min baggrund er fra en teaterbaggrund, og min mor var min lærer siden jeg var 8 år, siger Piven. At være fra Chicago, være en del af Second City, tage de roller, jeg har udført og forsøgt at indlede en alternativ dialog og blande det-alle veje har ført til stand-up komedie.

Piven turnerede med den legendariske komedietruppe Second City, der sammen med skolegang på Drake University og hans forældres teaterskole udviklede hans mangfoldige skuespilfærdigheder.

For sin fremstilling af guld vandt Piven tre Primetime Emmy Awards for fremragende birolle i en komedieserie (fra 2006-2008) og også en Golden Globe for bedste birolle i en serie, miniserie eller film lavet til fjernsyn (2008) . Men at optræde foran et live publikum er en helt anden udfordring.

hvad er ejendomsbrødrenes nettoformue

Det, der er godt ved at stå stand-up, er, at du får vejarbejde og håndterer hecklers eller det uventede, siger Piven. Som skuespiller har vi ikke mange mennesker, der hakker os, mens vi laver scener (griner). Det ville ikke være det bedste.

Piven siger om sit udseende på TI -teatret: Vær forsigtig med, hvad du ønsker, for jeg har total frihed. Det er mig på scenen, publikum får en chance for at vide, hvem jeg er, hvad jeg synes er sjovt, og hvad der foregår i mit liv.

Han går ind i nogle af sine fiktive karakterer, indkalder sin Guld -persona og udfører også indtryk. Skuespilleren kan udføre spot-on karakteriseringer af Owen Wilson og Sylvester Stallone, for eksempel. Og også hans ven Mike Tyson .

Jeg er en performer, og stand-ups er kunstnere og forfattere, så som skuespiller skal du spørge: ’Hvordan navigerer jeg alene i det rum?’ Siger Piven. Men at være i omgivelser, der ligner et ordentligt teater og også et stand-up-sted, er ligesom mit hjem.

Piven har længe været en nidkær Las Vegas -turist. Entourage filmede i byen, og han var senest co-vært for MMA Awards-showet på Palms i juli, og bagefter hang tegneserien og vennen Russell Peters. Som beboer i Las Vegas (godt Henderson) introducerede Peters Piven for nogle gemte tilholdssteder. Velveteen Rabbit på Main Street i Arts District var en.

Vi er i denne total, lokale hænger, og jeg drikker mescal og elsker det bare, siger Piven. Det var sådan en god stemning.

hvor mange penge er clint eastwood værd

Piven fortsætter, jeg er en person, der voksede op med at være fan af Las Vegas, Rat Pack, de store kampe, og jeg ville aldrig have troet, at jeg ville være headlining som stand-up i Vegas. Men for mig føles det rigtigt. Jeg ved ikke, hvordan jeg ellers skal sige det. Jeg kan ikke vente med bare at komme ind på det.