Jerry Lewis enke, SanDee rørt af 'udgydelse af kærlighed'

SanDeeSanDee 'Sam' Lewis og Jerry Lewis vises på deres bryllupsdag i Key Biscayne, Fla., Den 13. februar 1983. (Lewis -familien). Jerry Lewis vises med sin datter, Danielle; og kone, SanDee på TCL Chinese Theatre den 12. april 2014 (Lewis -familien). Et midlertidigt mindesmærke dukker op for sen komiker, skuespiller og entertainer Jerry Lewis omkring hans stjerne på Hollywood Walk of Fame i Los Angeles, Californien, USA 20. august 2017. REUTERS/Kyle Grillot INGEN RESALES. INGEN ARKIV. Jerry Lewis optræder under det sidste show af sit løb på South Point, søndag den 2. oktober 2016 i Las Vegas. Sam Morris/Las Vegas News Bureau Teltet på Planet Hollywood Resort & Casino viser billeder af den legendariske komiker, entertainer og humanitære, Jerry Lewis mandag den 21. august 2017 i Las Vegas. David Becker/Las Vegas News Bureau

SanDee Sam Lewis er stadig ved at miste sin mand gennem 34 år, international underholdningslegende Jerry Lewis . Men hun sagde, at den støtte, som hun har modtaget siden hans død, har bragt trøst og opblødt hendes ånd.

Mit hjerte er knust, sagde Lewis tirsdag morgen, da familiemedlemmer lavede arrangementer til mindehøjtideligheden. Ikke kun har jeg tabt, men hele verden har tabt, en af ​​de sjoveste og mest omsorgsfulde mænd, jeg nogensinde har kendt. … Kærligheden og følelserne fra underholdningssamfundet og videre er så rørende.

Komikeren døde søndag morgen i sit hjem i Las Vegas. Han var 91.hvor meget er damon wayans værd

Familien planlægger at opfylde hans ønsker om at få hans lig kremeret, og arrangerer et privat mindesmærke, der skal afholdes på Labor Day.

Shecky og Jerry

En af de meget få tilbageværende entertainere i Lewis tid, Shecky Greene , kendte berømt for Lewis i 2010, mens han optrådte på South Point Showroom. Fortalte Lewis var i publikum, Greene introducerede ham fra scenen og kom derefter med en off-the-manchet bemærkning med henvisning til sidste gang, de to havde set hinanden personligt-næsten 20 år tidligere, mens de optrådte på MDA Labor Day Telethon. I bit, Greene, Lewis og Norm Crosby rullet af one-liners i en hyldest til Henny Ung mand .

Vi lavede alle disse jødiske accenter, og da jeg gjorde mine, vendte Jerry sig og så et ansigt på mig, som om han ikke kunne lide det, sagde Greene, der blev 91 år den 8. april.

’Jerry, jeg gjorde din Telethon, og hvis du gav Dean det samme blik, du gav mig, ville han have forladt dig før!’ Publikum krymper.

For at undskylde, bragte Greene Lewis slik, is, nødder, et fire fod højt kort og en check på 50.000 dollar til MDA til Lewis 'hjem dagen efter og reparerede sprækket.

Greene anerkendte Lewis 'tekniske filmfærdigheder, herunder opfindelsen af ​​systemet, filmskabere bruger til at se en videoversion af en optagelse umiddelbart efter optagelserne.

For en fyr, der ikke sluttede gymnasiet, var der en medfødt glans over ham, sagde Greene. Han var især et geni inden for fotografering og filmografi. Jeg er ked af, at Jerry Lewis er væk.

Minder fra Myron

Smith Center for Performing Arts President Myron Martin mindede Lewis om mange besøg på stedet for turnéshows samt hans mindeværdige headliner fra 2014 i Reynolds Hall.

Den dag, han optrådte i The Smith Center, lyste hele bygningen op, sagde Martin. Folk vidste, at de var i tilstedeværelse af showbiz -royalty.

Af smør og tyngdekraften

Pieros italienske restaurantejer Freddie Glusman har leveret måltider til Lewis -hjemmet siden entertaineren døde. Glusman leverede også mad til musikerne og besætningen under MDA Telethon, da det blev afholdt i Sahara i begyndelsen af ​​1980'erne.

De to mødtes i 1980, og Lewis var regelmæssig hos Piero, der altid satte sine spor - på restaurantens loft. Lewis ville tage smørklatterne serveret med franskbrød og vende dem mod himlen.

Til sidst ville de falde, uanset hvor de var, sagde Glusman. Selv efter at han gik, faldt der smør fra loftet. Jeg vil sige, 'Det er fra Jerry Lewis, der er hans evigt kærlige jeg.'

Marinos introduktion

Åben Marine , til Las Vegas overskrift i mere end tre årtier sagde Lewis ’optræden på Las Vegas Hilton det første show, han så på The Strip.

Han var den første person, der nogensinde introducerede mig fra publikum, sagde Marino, stjerne i Divas Las Vegas på Linq Hotel. I de dage var der kun 10 shows i Las Vegas, og det var spændende at blive kaldt en ‘Strip headliner.’ Jeg lærte Jerry at kende over 31 år og lavede Telethon mindst 20 gange.

Marino drillede engang Lewis og sagde: Vil du ikke gerne ud på vejen med mig, som du gjorde med Dean? Lewis spøgte tilbage, Nå, i hvert fald vil du altid være ædru!

RELATEREDE

Fans, der voksede op i Las Vegas, deler minder om Jerry Lewis

Jerry Lewis var magisk på og uden for scenen

Las Vegas Strip telt til ære for Jerry Lewis i aften

Jerry Lewis døde af hjertesygdomme i slutstadiet, siger coroner

Las Vegas Strip -hyldest husker Jerry Lewis