Jerry Rice Netværdi

Hvor meget er Jerry Rice værd?

Jerry Rice Netværdi: $ 50 millioner

Jerry Rice Nettoværdi og karriereindtjening: Jerry Rice er en amerikansk pensioneret professionel fodboldspiller, der har en nettoværdi på $ 50 millioner. I løbet af Rices 20-årige karriere spillede han som en bred modtager og fik betydelig berømmelse med San Francisco 49ers. Efter at have startet sin karriere som college-spiller for Mississippi Valley State blev han indkaldt af 49ers i 1985. Han tilbragte 16 sæsoner med 49ers, før han afsluttede sin karriere med hold som Oakland Raiders og Seattle Seahawks.

I dag betragtes Rice som den største brede modtager nogensinde til at spille i NFL, og mange anser ham for at være en af ​​de bedste NFL-spillere nogensinde. Dette skyldes for det meste Jerrys mange rekordførende karriereopnåelser. Disse inkluderer de fleste receptioner, de fleste touchdown-receptioner og de fleste modtagende værfter. Jerry har også scoret flere point end nogen anden ikke-kicker i NFL-historien med i alt 1.256. I alt har Rice mere end 100 poster, hvilket er mere end nogen anden spiller med et langskud. Med hensyn til hans holdpræstationer vandt Rice Super Bowl tre gange med 49ers. I 2010 blev Jerry Rice optaget i Pro Football Hall of Fame.

Tidligt liv: Jerry Lee Rice Sr. blev født den 13. oktober 1962 i Starkville, Mississippi. Opvokset i byen Crawford af en mursten, gik Jerry på gymnasiet i Oktoc, men blev forbudt at spille fodbold af sin mor i hans førsteårsår. Som historien går, opdagede skolelederen Rices utrolige hastighed, da han fangede ham springe over klassen. Da han så rektor, sprintede Jerry væk i høj hastighed, og fodboldtræneren blev informeret om drengens evner. Rice blev efterfølgende tilbudt en plads på holdet. I løbet af sine high school-år udmærkede Jerry til sidst i en række andre atletiske sysler, såsom basketball og track & field.

I løbet af hans collegeår voksede Jerrys ry, mens han spillede for Mississippi Valley State University. Parret med quarterback Willie Toten blev Rice hurtigt en integreret del af holdet og satte adskillige rekorder. Det var hurtigt tydeligt, at Jerry havde en lovende fremtid foran sig i NFL.

NFL karriere: Rices rookiesæson med 49ers var lidt inkonsekvent, men han gjorde nok for at imponere adskillige observatører. Under Super Bowl XXIII i 1988 spillede Jerry et af sine bedste spil nogensinde og fangede 11 pas i 215 yards - inklusive en touchdown. 49ers slog Cincinnati Bengals for at vinde Super Bowl det år. Han fortsatte med at have fremragende sæsoner de næste par år, satte adskillige rekorder og vandt Super Bowl igen i 1989 og i 1994.

I 1997 led Jerry Rice en alvorlig venstre knæskade og rev sine forreste korsbånd og mediale sikkerhedsbånd. Det tog ham 14 uger at vende tilbage til handling, og han handlede imod råd fra læger, der rådede ham til at hvile i længere tid. Desværre knækkede Jerry knæskallen i venstre knæskål på sit første spil tilbage, hvilket førte til yderligere tid ude af handling. I 1999 kunne Rice ikke nå 1.000 modtagende værfter pr. Sæson for første gang i sin karriere.

Efter sæsonen 2000 flyttede Rice til Oakland Raiders og klarede sig godt i et par sæsoner, inden han anmodede om en handel. Derefter sluttede han sin karriere med Seattle Seahawks og Denver Broncos, der officielt trak sig tilbage i 2005.

Underholdningskarriere: Uden for fodbold har Jerry Rice optrådt i en lang række reklamer, film og tv-shows. På et tidspunkt konkurrerede han i 'Dancing with the Stars' og nåede de sidste to, inden han blev elimineret. Han har optrådt i filmen 'Without a Paddle: Nature's Calling' og i tv-showet 'Rules of Engagement'. Derudover har Rice udgivet to semi-selvbiografiske bøger gennem årene.

Kontrakter og indtjening: I løbet af sin 20-årige karriere i NFL tjente Rice et samlet beløb på $ 23,3 millioner. Dette svarer til et gennemsnit på omkring $ 1 million pr. Sæson. Hans første kontrakt var en fem-årig $ 1,855-million aftale med 49ers, underskrevet næsten umiddelbart efter, at han var blevet udarbejdet.

Jerry nåede sin højeste løn i 2000, da han tjente $ 2,5 millioner i sin sidste sæson med 49ers. Hans mest indtjenende år kom imidlertid i 1996, da han tjente en grundløn på $ 1,6 millioner plus en signaturbonus på $ 4 millioner. Sjovt nok synes Rices nettoverdi at være steget betydeligt, efter at han trak sig tilbage fra professionel fodbold.

Ejendom: I 2009 blev det meddelt, at Jerry Rice solgte sit hjem i Silicon Valley. Hjemmet spænder over næsten 14.000 kvadratfod, og det ligger i Atherton, Californien. Det er uklart, hvor meget ris oprindeligt betalte for hjemmet. Hjemmet ligger på 1,4 hektar jord, og det har fransk arkitektur i slotstil og indretning. Inde er der seks soveværelser, et bibliotek, en biograf, en garage med syv biler og en kælder på 5.000 kvadratmeter. Denne kælder kan prale af et spillerum, et vinrum, et komplet motionscenter, en sauna, et dampbad og et håndværksrum. Ifølge noteringen indeholder hjemmet mere end 2 millioner dollars elektronisk udstyr og 500.000 dollars træningsudstyr. Udenfor er der en pool komplet med et poolhus.

I årenes løb har prisen på palæet svinget betydeligt. På et tidspunkt blev det prissat til 22 millioner dollars. I 2011 blev det rapporteret, at Jerry sagsøgte potentielle købere, der forpligtede sig til købet, inden han backede ud i sidste øjeblik. Han tilstræbte at beholde deres $ 330.000 indskud, efter at de havde gået glip af deadline. På dette tidspunkt blev ejendommen prissat til 11 millioner dollars. I 2012 havde Jerry tilsyneladende ombudt ejendommen med en prisforlangende på $ 10,5 millioner. I 2013 var Rice endelig i stand til at sælge boligen og accepterede angiveligt et tilbud på $ 9 millioner.

Jerry Rice Netværdi

Jerry Rice

Nettoværdi: $ 50 millioner
Fødselsdato: 13. oktober 1962 (58 år)
Køn: Han
Højde: 1,88 m
Erhverv: Amerikansk fodboldspiller, træner, skuespiller
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2021

Jerry Rice indtjening

Klik for at udvide
  • Seattle Seahawks (2004-05) $ 873.529
  • Oakland Raiders (2004-05) $ 877.071
  • Oakland Raiders (2003-04) $ 2.250.900
  • Oakland Raiders (2002-03) $ 1.750.000
  • Oakland Raiders (2001-02) $ 1.587.740
  • San Francisco 49ers (2000-01) $ 4.530.400
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion