Jerry Springer Net Worth

Hvor meget er Jerry Springer værd?

Jerry Springer Netværdi: $ 60 millioner

Jerry Springers løn

$ 8 millioner

Jerry Springer Netværdi og løn: Jerry Springer er en engelskfødt amerikansk tv-præsentant, der har en nettoværdi på $ 60 millioner. Uden tvivl er Jerry Springer mest anerkendt som vært for tabloid-talkshowet 'The Jerry Springer Show', der startede som et politisk kommentarprogram i 1991, men flyttede sit fokus til tabloidnyheder i midten af ​​90'erne for at få bedre vurderinger.

Tidligt liv: Han blev født Gerald Norman Springer den 13. februar 1944 i Highgate, London, England. Han blev faktisk født i London Underground Station i Highgate, da folk gemte sig fra tysk bombning under Anden Verdenskrig. Hans forældre var fra Tyskland og undslap nazisterne. Tragisk nok døde flere af Jerrys familiemedlemmer til sidst i koncentrationslejre, herunder hans bedstemor fra moderen. Hans familie emigrerede til New York i januar 1949 og bosatte sig i Queens. Jerry deltog i Forest Hills High School. Han fik sin bachelorgrad fra Tulane University, derefter en J.D. fra Northwestern University i henholdsvis 1965 og 1968. Mens Springer var studerende ved Tulane University, arbejdede han for WTUL New Orleans FM, en college radiostation, som tv-station.

Karriere: Efter college fik Springer et job på et advokatfirma i Ohio. Derefter startede han en karriere inden for politik. Han tilbragte et stykke tid som kampagnerådgiver for Robert Kennedy. Efter Kennedys mord fortsatte Jerry med at udøve advokatvirksomhed i Cincinnati, hvor han blev valgt til byrådet i 1973. I mellemtiden startede han sin transmission i hovedsagen som en politisk kommentator og nyhedsanker. Jerry løb med succes til at være den 56. borgmester i Cincinnati og tjente i sidste ende fra 1977-1978. I 1982 løb han til guvernør i Ohio, men vandt ikke partiets nominering.

Mens han var borgmester i Cincinnati, havde han præsenteret kommentarer kaldet 'The Springer Memorandum' på radiostationen WEBN-FM. Populariteten af ​​disse kommentarer lancerede Springers tv-karriere. NBC-datterselskabet i Cincinnati, WLWT, hyrede Springer som en politisk reporter. Da Springer kom ombord, var det det lavest vurderede nyhedsprogram i Cincinnati. To år senere var Springer det mest populære nyhedsanker i byen. Han fortsatte med at være det mest populære anker i fem år. Han vandt 10 lokale Emmys for sit arbejde.

(Foto af Kevin Winter / Getty Images)

Den 30. september 1991 havde 'The Jerry Springer Show' premiere. Showet blev udviklet til at ligne 'The Phil Donahue Show'. Showet startede som et politisk talkshow med gæster som Jesse Jackson og Oliver North. Derefter, i 1994, ændrede Springer og hans nye producent showets format til mere salige tabloidemner på jagt efter bedre ratings. Gæsterne blev normalt konfronteret med en ægtefælle eller et familiemedlem med en tilståelse, der førte til vold i skriften og råb på scenen. Denne formel fungerede, og inden 1998 slog 'The Jerry Springer Show' 'Oprah Winfrey Show' i en række byer.

Springer erstattede Regis Philbin som vært for 'America's Got Talent' for anden og tredje sæson af det populære show. Da han gik, blev Nick Cannon vært for 'AGT' i de næste otte sæsoner.

Springer er den udøvende producent af 'The Steve Wilkos Show', som er vært for Steve Wilkos, en tidligere politibetjent i Chicago og den mangeårige sikkerhedsleder i Springers talkshow. I skrivende stund har der været 2.000 episoder af 'The Steve Wilkos Show' over 13 sæsoner.

Springers talkshow er også populært i Storbritannien, hvilket førte til, at tv-net ITV henvendte sig til Springer om at udfylde som co-vært for 'Denne morgen med Judy Finnigan' i marts 1999. Han udfyldte igen i 2000. Han lavede også 12 episoder af en britisk version af hans show, produceret af ITV. Han filmede 'Jerry Springer UK' i samme studie som hans amerikanske show. Springer havde også en ITV-serie kaldet 'Springer', der blev sendt fem episoder i maj og juni 2000 i Storbritannien. Showet blev senere hentet af Storbritanniens Chanel 5 og omdøbt til 'Late Night with Jerry Springer.' To sæsoner på i alt 16 episoder løb i 2000 og 2001.

Springer dækkede også det amerikanske præsidentvalg i 2016 for ITVs 'Good Morning Britain.'

'The Jerry Springer Show's' sidste nye episode blev sendt 26. juli 2018. Showet løb i 28 år. Det blev optaget i Chicago fra 1991 til 2009 og i Stamford, Connecticut fra 2009 til 2018. Kørsler startede straks på CW-netværket, som bevarer rettighederne til at lave nye episoder af 'The Jerry Springer Show'.

Den 9. september 2019 havde retssalen 'Judge Jerry' premiere. Det blev fornyet til en anden sæson i begyndelsen af ​​februar 2020. 'Judge Jerry' distribueres af NBC Universal og er filmet i Stamford, Connecticut.

Personlige liv: Springer giftede sig med Micki Velton i 1973 og havde en datter, Katie Springer (født 1976). De blev skilt i 1994. Springer har en tendens til at holde sit personlige liv privat.

Han er en New York Yankees-fan og deltager lejlighedsvis i deres hjemmekampe.

Hans publikum på 'The Jerry Springer Show' råbte 'Jerry, Jerry' under hans shows. Denne praksis er fortsat på 'Dommer Jerry.'

I 1995 indspillede Springer albummet 'Dr. Talk 'for Fiddle Fish Records, som for det meste bestod af countrymusikovertræk.

I 2006 dukkede Springer op på 'Dancing with the Stars'. Han blev indgået et samarbejde med Kym Johnson på den tredje sæson af det populære show. Han ville efter sigende konkurrere på showet for at lære at vals til sin datter Katies bryllup. Han blev elimineret i den syvende uge af konkurrencen.

Den 16. maj 2008 leverede Springer Northwestern University School of Law startadresse. Han modtog en stående ovation fra omkring halvdelen af ​​publikum, og anmeldelser af hans tale var generelt positive. Han sagde senere, at hans tale handlede om 'de etiske domme, som vi alle skal træffe i enhver forretning, vi går ind i.'

I 2009 forlod Jerry Springer Chicago, hvor han optog sit show siden 1991 til Stamford, Connecticut.

Springer pendlede fra sit hjem i Sarasota, Florida til Connecticut for at filme episoder af 'Judge Jerry' hver mandag og tirsdag. Han optog også en ugentlig podcast i et andet studie i Kentucky. Han rejser rundt i USA til støtte for demokratiske kandidater til politisk embede.

Lønets højdepunkter: På toppen af ​​sit show var Jerry Springers årsløn $ 8 millioner.

Ejendom: Jerry Springer ejer et hus med fire soveværelser og fem badeværelser på Bird Key, Florida nær Sarasota. Hjemmet er lidt over $ 2 millioner værd.

Jerry Springer Net Worth

Jerry Springer

Nettoværdi: $ 60 millioner
Løn: $ 8 millioner
Fødselsdato: 13. februar 1944 (77 år)
Køn: Han
Højde: 1,83 m (6 fod)
Erhverv: Talkshow vært, sanger, politiker, præsentator, skuespiller, game show vært, filmproducent, tv-personlighed, tv-producent, journalist
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020

Jerry Springer indtjening

  • Jerry Springer Show $ 3.500.000 / år
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion