Jim Belushi har mange gode Vegas -minder

Emily Stofle, skaber/udøvende producent David Lynch og Jim Belushi på billedet på ShowtimeEmily Stofle, skaber/udøvende producent David Lynch og Jim Belushi på billedet ved Showtimes TWIN PEAKS -premiere fredag ​​den 19. maj 2017 i Los Angeles. (Foto af Eric Charbonneau/Invision for Showtime/AP Images) The Blues Brothers, John Goodman, Dan Aykroyd og Jim Belushi åbner House Of Blues på $ 950 millioner $ Mandalay Bay Resort & Casino i Las Vegas for et fyldt publikum af inviterede gæster den 2. marts 1999. (AP Photo/Darrin Bush) Jim Belushi, et rollebesat medlem i 'Twin Peaks', stiller op ved premieren på Showtime -serien på The Theatre på Ace Hotel fredag ​​den 19. maj 2017 i Los Angeles. (Foto af Chris Pizzello/Invision/AP) Fra venstre udgør Trey Stone, Larry Joe Campbell, Jim Belushi, Joshua Funk og Megan Grano The Board of Comedy. (Comedy Board) Robert Knepper, Amy Shiels, Kyle MacLachlan og Jim Belushi i et stillbillede fra Twin Peaks. Foto: Suzanne Tenner/SHOWTIME Steve Schirripa, Tony Sirico og James Belushi i Woody Allens WONDER WHEEL, en Amazon Studios -udgivelse. Kredit: Jessica Miglio / Amazon Studios. James Belushi i Woody Allens WONDER WHEEL, en Amazon Studios -udgivelse. Kredit: Jessica Miglio / Amazon Studios. Robert Knepper, Amy Shiels, Kyle MacLachlan og Jim Belushi i et stillbillede fra Twin Peaks. Foto: Suzanne Tenner/SHOWTIME

Jim Belushis netværks -tv -karriere er blevet booket af serier i Las Vegas. Deltidsmusikeren føler en åndelig forbindelse til House of Blues i Mandalay Bay. Og weekendens shows på Tropicana's Laugh Factory med sin improvisationsgruppe, The Board of Comedy, kan blive starten på, at han blev fast inventar på The Strip.

Det ville jeg elske, siger han om tanken om et begrænset ophold. Det ville være så sjovt.

Forbedre rødderBelushi tjente sin første lønseddel som entertainer den 6. juni 1976 og optrådte scener skrevet af hans bror John, Bill Murray og SCTVs Joe Flaherty som medlem af Chicagos improvisationsgruppe Second City.

To år senere kom Garry Marshall og ringede og kastede Belushi som Bert Gunkel, en klodset tv -kameramand og nabo til to Las Vegas showgirls, på NBC sitcom Who's Watching the Kids? Tre af de fire topserier i sæsonen 1978-79-Happy Days, Laverne & Shirley og Mork & Mindy-blev skabt af Marshall. Hvem ser børnene? debuterede i 1978, men nåede aldrig frem til 1979.

Åh gud! Belushi udbryder og griner dybt, da han bliver spurgt om serien.

Jeg har aldrig været i Hollywood. Jeg havde aldrig været nogen steder. Han husker Bob Seger -sangen Hollywood Nights og siger: Det var mig. Jeg mener, jeg kom fra Midtvesten, og pludselig er jeg i Californien. Og disse Hollywood -nætter. … Jeg mener, det var vildt.

Under showets korte løbetur boede Belushi på Sunset Strip ved Sunset Marquis, et hotel som var så legendarisk for sit rock 'n' roll klientel, som forfalskningen og skaden, der var tilbage i deres kølvandet. Jeg mener, Hunter Thompson var på vej derud. Roger Ebert. Jaco Pastorius var der. Skuespilleren tilbragte mange en nat med jazzbassisten og lyttede til bånd af hans seneste optagelser. Fra at spise cheeseburgere i Chicago til at sidde sammen med Jaco. Det var en hovedtur, mand.

I 2010 var Belushi tilbage i en tv-version af Las Vegas, med hovedrollen i Jerry O'Connell i The Defenders, et CBS-drama baseret på de lokale advokater Michael Cristallis og Marc Saggeses liv.

Åh Gud, det var et godt show, siger han, på trods af at det også kun varede en sæson. På spørgsmålet om, hvad der gik galt, afslører Belushi, at CBS -formand Les Moonves fortalte sin manager, at aflysning af serien var en fejl.

Går fra script

hvor meget er wiz khalifa værd 2016

Ind imellem tilbragte Belushi to år på Saturday Night Live og kom aldrig langt fra sine improviserede rødder, som vil blive vist fuldt ud fredag ​​til søndag.

Du skal forstå, Board of Comedy, der er ikke masser af penge i det, indrømmer Belushi. Det handler virkelig om den glæde, jeg oplever med disse fyre. Jeg mener, jeg har den samme følelse, når jeg laver Blues Brothers med Danny (Aykroyd) og Sacred Hearts, mit band. Jamming er alt.

Truppen inkluderer Belushi’s Ifølge Jim-medstjernen Larry Joe Campbell, som han kalder den sjoveste mand, jeg kender, samt Second City Chicago-alummerne Megan Grano, Joshua Funk og Trey Stone.

Jeg jammer foran mennesker med mennesker, jeg elsker. Vi går til et andet bevidsthedsniveau og fniser hele vejen. Så pengene er det sekundære, siger han. Min agent tænker ikke sådan, men du ved det.

Så spændt som Belushi bliver, når man taler om improv, er det ikke alle, der sætter pris på det, når skuespilleren går fra manuskriptet.

Mens han filmede sit velmodtagne arbejde om Showtime-genoplivningen af ​​forfatter-instruktøren David Lynchs Twin Peaks, siger Belushi, at han annullerede en linje eller to under en festscene. Til sidst siger Lynch med sin megafon, 'Mr. Belushi? ’Jeg sagde:’ Ja sir. ’Han siger:‘ Skal jeg have dig med på forstanderens kontor? ’Jeg sagde:’ Nej, sir. ’‘ Okay. ’Han var skat. Jeg elskede at arbejde med ham.

Arbejder med Woody Allen

hvor meget tjener carson daly på stemmen

Så var der den intime scene med hans kone på skærmen, Kate Winslet, i Woody Allens kommende Wonder Wheel.

Belushi siger, at forfatteren fortalte duoen: Uanset hvad du føler, skal du bare gå videre. Jeg filmer det bare.

Så vi laver denne scene, og Kate og jeg agerer røv, siger han. Jeg mener, det var så smukt at handle med hende. Og vi handler, og vi handler, og vi handler. Og så kommer (Allen), og han siger: 'Wow, det var et smukt eksempel på det mest apatiske skuespil, jeg nogensinde har set. Hvis jeg lægger dette i filmen, vil publikum være i lobbyen tre minutter inde i filmen. '

Den joviale Belushi griner hysterisk, mens han fortæller historien, bare endnu et vidunderligt minde i en karriere fuld af dem.

Vegas minder

Så hvad er hans yndlingsminde om Las Vegas?

Gud, der er så mange. Jeg tror, ​​da Danny og jeg åbnede House of Blues i 1999, beslutter han. Danny og jeg, jeg vil ikke sige, at vi var ejerne, men vi var en del af House of Blues. Så jeg har altid været forankret i Vegas med House of Blues.

Den åbning var fantastisk, for vi havde ligesom 900 cykler ned ad (Interstate) 15. Og kobberne på motorcyklerne trak trafikken ud. Vi havde hele motorvejen. Jeg havde en smuk pige på ryggen, der holdt mig. At køre op og spille for alle cyklisterne, det kunne sikkert have været et af de bedste.