Jimmy Carter nettoværdi

Hvor meget er Jimmy Carter værd?

Jimmy Carter Netværdi: $ 10 millioner

Jimmy Carters løn

$ 207 tusind

Jimmy Carter nettoværdi : Jimmy Carter er en amerikansk politiker og filantrop, der har en nettoværdi på 10 millioner dollars. Jimmy Carter er en tidligere flådemedarbejder, tidligere guvernør i Georgien og tidligere præsident for De Forenede Stater, og han havde tjent som den 39. præsident fra 1977 til 1981. Før Jimmy kom ind i politik, ledte han en vellykket jordnødefarm.

Tidligt liv : James Earl Carter Jr. blev født i Plains, Georgia den 1. oktober 1924. Familien flyttede rundt flere gange, da Carter var et spædbarn. Hans far var en investor i landbrugsjord, og hans mor var en registreret sygeplejerske. Familien til sidst bosatte sig i Bueskydning og fik yderligere tre børn: Gloria, Ruth og Billy. Jimmy blev uddannet i det offentlige skolesystem, deltog i Plains High School i højdepunktet af den store depression og dimitterede i 1941. Han deltog i Georgia Southwestern College i et år og overgik derefter til Georgia Institute of Technology. Derefter flyttede han til Naval Academy, hvor han dimitterede med en Bachelor of Science grad i 1946. I løbet af sin tid på Academy mødtes Jimmy og blev forelsket i sin søsters bedste ven Rosalynn Smith. Jimmy og Rosalynn blev gift hurtigt efter hans eksamen.

Naval Karriere: Mellem 1946 og 1953 boede Jimmy og Rosalynn i Hawaii, Virginia, New York, Californien og Connecticut som en del af hans søværn. I sin tid i flåden arbejdede Jimmy i atomubådsprogrammet. Han begyndte officereruddannelse for ubådsvagt i 1948 og tjente ombord på USS Pomfret og blev derefter forfremmet til løjtnant junior i 1949. I 1952 forårsagede en ulykke med den eksperimentelle NRX-reaktor ved Atomic Energy of Canadas Chalk River Laboratories millioner af liter radioaktivt vand for at oversvømme reaktorens bygningskælder. Carter blev beordret til Chalk River for at lede et vedligeholdelsespersonale til at hjælpe med nedlukningen af ​​reaktoren. Processen var omhyggelig og kedelig og krævede, at hvert medlem tog beskyttelsesudstyr for at forhindre udsættelse for radioaktivitet. Carter har sagt, at hans oplevelse ved Chalk River formede hans synspunkter som præsident om atomenergi og førte ham til at stoppe udviklingen af ​​en neutronbombe. Da hans far døde i 1953, fratrådte han sin flådekommission og flyttede tilbage til Georgien for at være sammen med sin familie. Carter blev tildelt mange hædersbevisninger for sin tid i flåden, idet han modtog den amerikanske kampagnemedalje, 2. verdenskrigs sejrmedalje, Kinas servicemedalje og National Defense Service Medal.

Tidlig politisk karriere : Tilbage i Georgien havde Rosalynn svært ved at slå sig ned i mindre byliv efter at have nydt at slå sig ned i New York. Jimmy overtog Carter-gårdene og drev Carters Warehouse, et generelt frø- og gårdforsyningsfirma i Plains. Han blev hurtigt en leder i samfundet og fangede den politiske bug. I 1962 blev valgt til Georgia Senatet. Carter blev derefter valgt som guvernør i Georgien, en stilling han havde fra 1971 til 1975. I sin indledende tale erklærede han: 'tiden for racediskrimination er forbi. ... Ingen fattig, landdistrikter, svag eller sort person skal nogensinde bære den ekstra byrde ved at blive frataget muligheden for en uddannelse, et job eller en simpel retfærdighed. ' Meddelelsen på baggrund af en sydlig stat, der stadig var tykt racistisk, var uventet og chokerede publikum. Carter fortsatte ivrigt med at prioritere borgerrettigheder i hele sin periode som guvernør.

Formandskab: Den 12. december 1974 annoncerede han sit kandidatur til præsident. Han vandt sit partis nominering ved 1976 Democratic National Convention. Da han gik ind i primærvalget, blev han anset for ikke at have nogen chance for at vinde mod bedre kendte politikere. Hans navngivning var kun to procent. Da Watergate-skandalen med præsident Nixon var ved at varme op, blev Carters position som en fjern outsider fra Washington D.C. imidlertid hans førende aktiv. Carter blev tidligt førende ved at vinde Iowa-stævnerne og New Hampshire-primæren. Hans strategi var todelt: I syd blev Carter set som en af ​​deres egne - en moderat yndlingssøn - og i nord appellerede han til konservative kristne og landdistriktsvalgere. Carter valgte Walter Mondale som sin kammerat og stod overfor modstanderen Gerald Ford i tre tv-debatter.

Jimmy Carter blev valgt til præsident den 2. november 1976. Han vandt den populære stemme med 2 procentpoint og modtog 297 valgstemmer til Fords 240. Carter blev edsført som præsident den 20. januar 1977. På sin anden dag i kontoret, Carter udstedte proklamation 4483, der benådede alle Vietnam-krigens svigere.

(Foto af Arne Knudsen / Getty Images)

Væsentlige udenrigspolitiske resultater under hans administration inkluderer Panamakanaltraktaterne, Camp David-aftalerne, fredstraktaten mellem Egypten og Israel, SALT II-traktaten med Sovjetunionen og etablering af amerikanske diplomatiske forbindelser med Kina. Carter oprettede også Department of Energy og Department of Education i løbet af sin periode. Han kæmpede for menneskerettigheder over hele verden og var en stærk tilhænger af et omfattende energiprogram og større miljøbeskyttelseslovgivning. Afslutningen på hans præsidentperiode blev rystet af gidenskrisen 1979-1981, energikrydstogterne i 1979, atomulykken på Three Mile Island og den sovjetiske invasion af Afghanistan. Carter omfavnede ideen om et universelt sundhedsvæsen til alle i landet, men blev i sidste ende forpurret ved hvert forsøg.

Senere liv : Efter at have mistet sin genvalgskampagne i jordskred til Ronald Regan, i 1982, blev han University Distinguished Professor ved Emory University i Atlanta. Han grundlagde også Carter Center, en organisation, der arbejder for at løse konflikter, fremme demokrati, beskytte menneskerettigheder og forebygge sygdomme over hele kloden. Carter fungerer som æresformand for World Justice Project fra og med 2019.

Carter er blevet kendt for sin dedikation til velgørenhedshabitat for menneskeheden. Han har også skrevet mere end 30 bøger i løbet af sit liv om en række emner.

Carters præsidentskab blev i historien ikke husket af de fleste som værende særlig succesrig, men han blev kendt for sin aktivisme, filantropi og langvarige undervisningskarriere efter præsidentskabet.

Løn : Da han var præsident, tjente Jimmy den daværende standard $ 200.000 pr. År i løn. Takket være inflationen er dette det samme som $ 1,4 millioner i nutidens dollars. Nuværende præsidenter tjener $ 400.000. Som tidligere præsident tjener han en årlig pension på $ 207.800. Han har også et fuldt personale med beskyttelse af hemmelige tjenester og betales $ 150.000 om året for personale.

Personlige liv : Jimmy og Rosalynn har tre sønner og en datter. I skrivende stund har deres børn produceret otte børnebørn, tre barnebørn og to oldebørnebørn. Den 1. oktober 2019 blev Carter den første levende præsident, der nåede en alder af 95 år.

Jimmy Carter nettoværdi

Jimmy Carter

Nettoværdi: $ 10 millioner
Løn: $ 207 tusind
Fødselsdato: 1. oktober 1924 (96 år)
Køn: Han
Højde: 1,75 m (5 fod 8 tommer)
Erhverv: Forfatter, politiker, romanforfatter, forfatter, landmand, statsmand, militær officer
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion