Jimmy Donaldson aka MrBeast Net Worth

Hvor meget er MrBeast værd?

MrBeast nettoværdi: $ 16 millioner

MrBeast Net Worth: Også kendt som Jimmy Donaldson, MrBeast er en amerikansk YouTube-stjerne, der har en nettoværdi på $ 16 millioner. Han er kendt for sine YouTube-stunts, der giver store summer til venner eller velgørenhed. Han betragtes som pioneren inden for filantropiske YouTube-stuntvideoer. Han er også en af ​​de mest betalte YouTubere på planeten. I 2020 tjente han 24 millioner dollars fra sin YouTube-kanal, salg af varer og sponsorater med mærker som Microsoft og Electric Arts.

Jimmy investerer angiveligt størstedelen af ​​sin videoindtjening tilbage i videoproduktion. Han bruger nu så meget som $ 300.000 på at producere en video, sammenlignet med $ 10.000 for et par år siden. Hans stunts har tendens til at have en filantropisk vinkel, som at give penge til fremmede eller vedtage et helt husly med redningshunde.

Begyndelser fra det tidlige liv og karriere : Jimmy Donaldson blev født den 7. maj 1998 i Greenville, North Carolina, hvor han deltog i Greenville Christian Academy med eksamen i 2016.

Han begyndte at sende videoer til YouTube, da han var 12 år under brugernavnet 'MrBeast6000'. Han gik kort på college, men faldt ud for at forfølge en YouTube-karriere på fuld tid.

Succes : Jimmy fik først stor popularitet efter frigivelsen af ​​videoen 'tæller til 100.000' i 2017. I videoen tilbragte han dagen med at tælle til 100.000. Videoen blev fortsat set mere end 21 millioner gange.

Han fulgte op med en video, hvor han tællede til 200.000. Andre populære bedrifter inkluderer læsning af ordbogen, læsning af 'Bee Movie' scriptet, ubering over hele Amerika, siger 'Logan Paul' 100.000 gange og ser den forfærdelige Jake Paul-musikvideo 'It's Every Day Bro' gentages i 10 timer i træk.

I dag har hans YouTube-konti mere end 60 millioner kombinerede abonnenter og har genereret mere end 9 milliarder videovisninger. De fleste gennemsnitlige videoer ses mere end 20 millioner gange. Han har 12 millioner tilhængere på Instagram, 9 millioner tilhængere på Twitter og 13 millioner tilhængere på TikTok.

Han er forbundet med PewDiePie og købte reklametavler og radioannoncer for at hjælpe ham med at få flere abonnenter end T-serien. Han blev nomineret til årets Vlogger ved 2019 Shorty Awards. Han vandt Breakout Creator-prisen. Han blev nomineret til en 2020 Kids 'Choice Award for favorit mandlige sociale stjerne. Han vandt prisen for årets YouTuber i 2020. Han var også årets skaber i 2020 ved Streamy Awards.

Alene på en uge i juli 2020 fik MrBeast 400.000 nye abonnenter og havde mere end 80 millioner videovisninger. Succesen gjorde ham til den 20. mest populære personlighed på YouTube i denne periode.

Beast Burger : I december 2020 lancerede Jimmy 'Beast Burger' i partnerskab med over 300 restauranter rundt omkring i USA. Dagen efter udgivelsen af ​​MrBeast Burger-appen i Apple Store steg den hurtigt til at være den # 1 mest populære gratis app på platformen.

Velgørenhed : I løbet af årene har MrBeast doneret eller skaffet titusindvis af dollars til forskellige velgørenhedsorganisationer. Hans stuntvideoer har doneret genstande til hjemløse husly, Veterans Army Wounded Warrior Program, Saint Jude Children's Research Hospital og et lokalt dyrehjem i Los Angeles. For eksempel donerede en video fra december 2018 $ 100.000 i tøj og andre genstande til hjemløse krisecentre.

I oktober 2019 samarbejdede Jimmy med NASA-ingeniør og YouTuber Mark Rober for at skabe et fundament kaldet #TeamTrees. Målet var at rejse 20 millioner dollars i løbet af de næste tre måneder til fordel for Arbor Day Foundation. Organisationen ville plante et træ for hver indsamlet dollar. Snesevis af YouTubere slog sig sammen for at fremme sagen. Inden for 24 timer efter lanceringen havde #TeamTrees samlet $ 4 millioner. I december havde de samlet over 20 millioner dollars. I skrivende stund har de rejst nord for $ 22 millioner.

Jimmy Donaldson aka MrBeast Net Worth
Nettoværdi: $ 16 millioner
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion