Jimmy Kimmel Netværdi

Hvor meget er Jimmy Kimmel værd?

Jimmy Kimmel Netværdi: $ 50 millioner

Jimmy Kimmels løn

$ 15 millioner

Jimmy Kimmel nettoværdi og løn: Jimmy Kimmel er en amerikansk tv-vært og komiker, der har en nettoværdi på $ 50 millioner. Jimmy Kimmel er sandsynligvis mest berømt for at være vært for det sene aften komedie talkshow 'Jimmy Kimmel Live', som han tjener en årsløn på $ 15 millioner for. Han har været vært for showet siden 2003. Tidligere var han vært for 'The Man Show' og var sidekick på 'Win Ben Steins Money'. Han startede i showbusiness på radio.

Tidligt liv: James Christian ('Jimmy') Kimmel blev født i Brooklyn, New York den 13. november 1967. Den ældste af tre børn boede han i kvarteret Mill Basin, indtil familien flyttede til Las Vegas, da Kimmel var ni. Han dimitterede fra Ed W. Clark High School og deltog i et års skole ved University of Nevada, Las Vegas og to år ved Arizona State University, hvor han senere modtog en æresgrad fra UNLV.

Radiokarriere: Kimmel, inspireret af David Lettermans start i radio, begyndte at arbejde på en radiostation, mens han stadig var i gymnasiet. Han fortsatte i løbet af college og landede sit første betalende radiojob som morgen co-vært på The Me and Him Show på KZOK-FM i Seattle. Han og hans co-vært, Kent Voss, blev fyret i 1990, hovedsageligt på grund af dyre stunts, de to ville udføre på luften. Kimmel besluttede at starte sit eget show i Palm Springs, Californien, og han rekrutterede barndomsven Carson Daly som sin praktikant. Jimmy endte til sidst på KROQ-FM i Los Angeles og tilbragte fem år på at arbejde som 'Jimmy the Sports Guy' på morgenshowet Kevin og Bean.

Comedy Central: Oprindeligt havde Kimmel ingen interesse i at arbejde i tv. Han begyndte at skrive reklamemateriale til Fox-annoncører og blev rekrutteret til selv at lave on-air-kampagner. Kimmel blev derefter tilbudt en plads på Comedy Centers Win Ben Steins Money i 1997 som den 'sjove allesmands' komiske modstykke til Ben Stein. Duoen vandt en Emmy-pris for Bedste Game Show-vært. I 1999, mens han stadig arbejdede på Win Ben Steins penge, var Kimmel vært med Adam Carolla og co-produceret The Man Show. Succesen med showet tillod Kimmel og Carolla at oprette showet Crank Yankers til Comedy Central, hvor Kimmel også udtrykte flere tegn på showet selv.

Sam Morris / Getty Images

TV-vært: Jimmy forlod permanent The Man Show i 2003 og begyndte at være vært for sit eget show, 'Jimmy Kimmel Live', som langsomt blev meget populær og succesrig. På trods af sit navn sendes showet faktisk ikke live. Jimmy er kendt for sin skæve, 'underlige' persona og interviewstil. Som de fleste talkshowsværter har han haft sin retfærdige andel af kontroverser og fejder. Han nævner sine største indflydelser for hosting som David Letterman og Howard Stern. Jimmy har også tjent som gæst vært for 'Larry King Live' og 'Live med Regis og Kelly'. For sidstnævnte pendlede han hver dag mellem New York og Los Angeles 5 dage i træk og slog Guinness verdensrekord for den længste tilbagelagte afstand i en arbejdsuge. Han er også blevet en populær vært for prisudstillinger, hvor han var vært for Academy Awards i 2017 og Primetime Emmy Awards i både 2012 og 2016. Han var vært for American Music Awards fem år i træk. Kimmel blev tildelt en stjerne på Hollywood Walk of Fame i 2013 på 6840 Hollywood Blvd.

Andre ventures: Jimmy tjente som roastmaster for New York Friars 'Club Roast of Hugh Hefner. Han har også været vært for forskellige Comedy Central-stege. Kimmel optrådte på en sæson af ABCs Dancing With the Stars. I 2007 var Jimmy Kimmel vært for et spilshow for ABC, Set for Life. Kimmel styrede National League i 2007 Taco Bell All-Star Legends og Celebrity Softball Game i San Francisco. Han spillede i spillet i 2004 og 2006. Jimmy var vært for 2007 ESPY Awards med Lebron James. Kimmel laver stemmer for mange animerede film såsom Robot Chicken, der ofte udtrykker hunde. Han udgav en børnebog, The Serious Goose, i juli 2019. Kimmel er planlagt til at være vært for en række episoder af Who Wants to Be a Millionaire i april 2020.

Personlige liv: Kimels onkel Frank Potenza og fætter Sal Iacono vises ofte på Jimmy Kimmel Live. Kimmel blev gift med Gina Maddy fra 1988-2002. De har to børn, Katherine og Kevin. Han var i et forhold med Sarah Silverman fra 2002-2009. Han blev gift med Molly McNearney i juli 2013, og parret har to børn, Jane og William John. Deres søn blev født med en sjælden medfødt hjertefejl og gennemgik en vellykket operation kun tre dage gammel. Kimmel diskuterede den skræmmende oplevelse med sit publikum, da han vendte tilbage til showet.

Kimmel er en praktiserende katolik og tilhænger af det demokratiske parti. Han har talt offentligt om at lide af narkolepsi.

Jimmy Kimmel Løn

Hvor meget tjener Jimmy Kimmel om året som vært for Jimmy Kimmel Live? 15 millioner dollars.

Ejendom : Jimmy ejer et antal hjem i LA-området. I 2004 betalte Jimmy 2.175 millioner dollars for et hjem en blok fra stranden i Hermosa Beach, Californien. Han købte et andet hjem i Hermosa i 2014 for $ 2,25 millioner. På et tidspunkt gjorde han dette hjem til sin kones søster. I 2018 faldt han 8,2 millioner dollars på endnu et hjem i Hermosa. Det nuværende hjem på denne grund er en beskeden struktur på 2.200 kvadratmeter. Ifølge salgsplanerne kan et fremtidigt hjem være 20.000 kvadratmeter.

Uden for Hermosa ejer Jimmy et to-pars hjem på 7,1 millioner dollars i Hollywood Hills over det berømte Chateau Marmont.

Jimmy Kimmel Netværdi

Jimmy Kimmel

Nettoværdi: $ 50 millioner
Løn: $ 15 millioner
Fødselsdato: 13. nov. 1967 (53 år)
Køn: Han
Højde: 1,85 m (6 fod)
Erhverv: Komiker, talkshow vært, tv-producent, skuespiller, manuskriptforfatter, stemmeskuespiller, filmproducent, sanger
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020

Jimmy Kimmel Indtjening

  • Jimmy Kimmel Live! 1.750.000 $
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion