Jimmy Kimmel minder om tilbud om at investere i Golden Knights

Jimmy Kimmel og Bill Maher vises i skærmfangst under udsendelsen af ​​HBOJimmy Kimmel og Bill Maher vises i skærmfangst under udsendelsen af ​​HBOs 'Real Time With Bill Maher' fredag ​​den 6. februar 2021. (YouTube) Bill Maher vises i screen screen under udsendelsen af ​​HBOs 'Real Time With Bill Maher' fredag ​​den 6. februar 2021. (YouTube) Jimmy Kimmel vises i screen screen under udsendelsen af ​​HBOs 'Real Time With Bill Maher' fredag ​​den 6. februar 2021. (YouTube)

Hvornår Jimmy Kimmel trukket ind på parkeringspladsen uden for Real Time With Bill Maher studio i L.A., bemærkede han, at den åbne slot ved siden af ​​ham var forbeholdt D. Strawberry.

Under fredagens udsendelse af HBO -talkshowet fortalte Kimmel Maher, at han havde parkeret ved siden af ​​den slot.

Jeg troede, ' Darryl Jordbær er her! ’Som en idiot sidder jeg i omklædningsrummet og tænker:‘ Dreng, ingen krop har nævnt Darryl Strawberry, ’sagde Kimmel. Så tænkte jeg: 'Åh, Bill er Darryl Strawberry!hvor meget er randy moss værd

Parkerings kofangeren er en spøg, der henviser til Mahers investering i New York Mets.

Det er et falsk navn, vi har brugt, så folk ikke ved, at det er mig, sagde Maher.

Maher fortalte derefter Kimmel, at han havde skrevet checks hele sidste år for at dække gæld fra Mets 'tab fra 2019 og ind i 2020.

Vi spillede ikke baseball i 100 kampe, sagde Maher. Og da vi gjorde det, solgte vi ikke hotdogs.

Kimmel fortalte derefter Maher, Dit råd, da du fortalte mig om situationen med Mets - jeg blev tilbudt et stykke Las Vegas hockeyhold, Golden Knights, NHL -holdet. De sagde: ‘Vi vil gerne sælge dig 1 procent af Golden Knights.’ Det er en stor ære, og jeg tænkte på Bill, og jeg syntes, at han ikke virkede så begejstret for at eje Mets.

Det gjorde jeg, indtil pandemien kom, svarede Maher. Forresten, jeg gjorde mig stadig som en (eksplosiv) bandit, selv med alt det. Jeg havde ret. Det er den bedste investering, ikke Vegas hockey.

bill klein og jen arnold nettoformue

De gik til Stanley Cup i deres første sæson! Kimmel, en stor Golden Knights -fan, ringede tilbage.

Hvem giver et (eksplicit)? Maher svarede imod. Det er hockey.

Publikum (og Mahers show tillader et socialt fjernt levende publikum) lo.

Kimmel henviste senere til sit komedieparadis ved Linq Promenade i nutiden. Jeg har en komedieklub der, mindede han om. Det er opmuntrende, da vi i flere måneder har søgt en formel opdatering af Jimmy Kimmels Comedy Clubs plan om at genåbne (det seneste ord er, det vil det gøre, når begrænsninger for offentlig samling er tættere på fuld kapacitet).

Maher og Kimmel bavede også over Kimmels opvækst i Vegas og Mahers bopæl på sidelinjen i The Mirages Aces of Comedy Series.

Det, jeg savner mest i 2020, er at turnere. Jeg savner Vegas, The Mirage, sagde Maher. Men jeg kunne ikke bo der. Jeg elsker Vegas i weekenden. Du voksede op der. Hvordan var det? Hvordan formede det dig?

Davey-tilbud forbudt fra bondestjerner

Det er sjovt, når folk spørger dig om at vokse op i Las Vegas, er det som om du er vokset op i et piratskib, sagde Kimmel. Det er ligesom, 'Var det skræmmende? Var du fuld hele tiden? Mistede du øjet? ’

Kimmel mindede om en pandemisk RV -tur, han og hans familie tog til Idaho, hvor han har købt et hjem. De campede og boede inde i telte på en campingplads i Utah. Kimmel sagde: Lad os køre til Vegas!

Familien trak op og vandrede til the Strip.

Vi kørte til Caesars Palace, sagde Kimmel. Du kan parkere autocampere på Caesars Palace, og det var der, vi tilbragte den sidste nat.

Talt ord præstation

Brady optrådte torsdag aften på Jimmy Kimmel Live i det populære Mean Tweets -segment og læste krænkende Twitter -indlæg højt. Eksempler: Kan vi være virkelige et øjeblik? Er der virkelig nogen, du hellere vil se faldet i en beholder med baconfedt end Tom Brady? Og jeg hader Tom Brady så meget, men jeg har ingen legitim grund til det. Han virker som en rar fyr. MEN JEG HÅBER, AT DE BRÆDER HANS BEN. En ros til den seks-gange Super Bowl-mester for at have hængt i mod den blitz.