Joey Fatone Netværdi

Hvor meget er Joey Fatone værd?

Joey Fatone Netværdi: $ 7 millioner

Joey Fatone Netværdi: Joey Fatone er en amerikansk sanger, skuespiller og tv-show vært, der har en nettoværdi på $ 7 millioner. Han er bedst kendt for at være medlem af boybandet NSYNC.

Tidligt liv: Joseph Anthony Fatone Jr., bedre kendt som Joey Fatone, blev født den 28. januar 1977 i Brooklyn, New York City. Hans forældre er Phyllis og Joe Patone, og han har to søskende, en bror ved navn Steven og en søster ved navn Janine. Musik kører i familien, og hans far Joe sang engang i en doo-wop-gruppe kaldet Orions. Da Fatone var tretten år gammel, flyttede hans familie til Orlando, Florida, og han gik på Dr. Phillips High School. Efter eksamen fra gymnasiet arbejdede han i Universal Studios i Orlando som kunstner. Han spillede rollen som 'Wolfie' i showet Beetlejuices Rock and Roll Graveyard Revue.

Musikkarriere: Fatone blev venner med Chris Kirkpatrick i sommeren 1995. De arbejdede sammen i Universal Studios som scenekunstnere. Kirkpatrick havde prøvet Backstreet Boys, men nåede ikke cuten, men mødtes med Lou Pearlman for at diskutere at sammensætte en anden gruppe. Pearlman accepterede, og de satte sig for at finde medlemmer til gruppen. Fatone sluttede sig til Kirkpatrick, Justin Timberlake og JC Chasez for at danne gruppen NSYNC. Senere blev Lance Bass føjet til gruppen, efter at deres originale bassanger, Jason Galasso, faldt ud. Til sidst blev gruppen underskrevet til BMG Ariola München, og de flyttede til Sverige for at arbejde på deres debutalbum.

De debuterede i Europa med udgivelsen af ​​deres første single, 'Jeg vil have dig tilbage', i Tyskland den 18. november 1996. Deres selvtitulerede debutalbum fulgte i maj 1997. Gruppen bestod omfattende juridiske kampe med deres tidligere pladeselskab Bertelsmann. Music Group samt deres tidligere manager Lou Pearlman. Til sidst kunne de frigive deres andet studiealbum, 'No Strings Attached' i 2000. Albummet var et kæmpe hit og solgte endda en million eksemplarer på en dag. Det satte også en rekord, da den solgte 2,42 millioner eksemplarer på en enkelt uge, denne rekord stod i over femten år. Deres tredje album, 'Celebrity', blev udgivet i 2001 og indeholdt mange hitsange som 'Bye Bye Bye', 'Pop' og 'It's Gonna Be Me'. 'It's Gonna Be Me' ramte faktisk nr. 1 på det amerikanske Billboard Hot 100-diagram. Efter deres succesrige Celebrity Tour i 2002, som tjente næsten $ 30 millioner, gik gruppen på, hvad der skulle være en midlertidig pause, men endte med at blive en permanent split uden noget nyt materiale frigivet, på trods af flere flere offentlige optrædener sammen. I alt blev NSYNC nomineret til otte Grammy Awards. De optrådte også ved bemærkelsesværdige begivenheder, herunder World Series, Super Bowl og De Olympiske Lege, og samarbejdede med berømte kunstnere som Elton John, Michael Jackson, Stevie Wonder, Britney Spears, Phil Collins, Celine Dion og Aerosmith, blandt mange andre .

(Foto af Theo Wargo / Getty Images)

Mens han stadig var hos NSYNC, debuterede Fatone sammen med bandkammeraten Lance Bass i Miramax-filmen 'On the Line' (2001). Han lavede også noget stemmeskuespil, herunder på shows som 'The Simpsons', 'Kim Possible' og 'Robot Chicken'. Efter afslutningen af ​​sin tid med NSYNC fortsatte Fatone med at give sin stemme til 'Robot Chicken'. Han fortsatte også med at optræde i filmene 'My Big Fat Greek Wedding' (2002) og 'My Big Fat Greek Wedding 2' (2016) som Toulas fætter Angelo og repriserede rollen i spin-off tv-serien 'My Big Fat Greek Life '. Han har også optrådt i film som den kritikerroste film 'The Cooler' (2003), den eksperimentelle film 'Red Riding Hood' (2006) sammen med Henry Cavill og Morgan Thompson filmen 'Homie Spumoni' (2006) 'Dead 7' (2016) ) og 'Izzie's Way Home' (2016). Andre tv-shows, han har handlet på, inkluderer 'Shorty McShorts' Shorts 'og' Hannah Montana '. Derudover har han optrådt på Broadway i hovedrollen i shows som 'Rent' i 2002 og 'Little Shop of Horrors' i 2004. Andre sceneproduktioner, han har været involveret i, er 'The Producers' i 2010, '42ndStreet 'i 2013 og' Rock of Ages 'i 2015.

Fatone har også foretaget overgangen til reality-tv og hosting. Han har været vært for shows, herunder NBCs 'The Singing Bee' (og den australske version, der blev sendt på Nine Network), NBCs 'Celebrity Circus' (2005), Live Well Network-serien 'My Family Recipe Rocks', og var vært for kendisgæster til 'Prisen er rigtig live!'. Han var også annoncør for Steve Harvey om 'Family Feud' fra 2010 til 2015 og var en berømthedsdeltager i Food Network reality-serien 'Rachael vs. Guy: Celebrity Cook-Off' (2012). Han var også deltager i sangkonkurrenceshowet 'The Masked Singer' (2019) og den fjerde sæson af 'Dancing with the Stars' (2007). Han endte med at placere nummer to på 'Dancing with the Stars' sammen med sin professionelle partner Kym Johnson og tabte til den tidligere olympiske atlet Apolo Anton Ohno og Julianne Hough.

Andre ventures: Fatone åbnede sin egen hotdog-restaurant, Fat One's, i september 2016 i Orlando, Florida. Ud over sin restaurant begyndte han i 2017 også at sælge sine hotdogs på Home Shopping Network.

Personlige liv: Fatone mødte først sin kone Kelly Baldwin i 1993, da de stadig var i gymnasiet. Han sluttede sig til NSYNC to år senere, og deres forhold gik igennem en off-and-on periode, men parret genoplivede deres forhold i begyndelsen af ​​2000. Baldwin blev gravid senere samme år, og deres første barn blev født i 2001. De blev forlovet med 2002, og giftede sig i september 2004. Deres andet barn blev født i januar 2010. Desværre indgav de en skilsmisse i 2019. Som en del af skilsmisseprocedurerne opførte Joey sin månedlige indkomst til $ 38.000 og accepterede at betale Kelly ca. $ 8.000 $ pr. og børnebidrag.

Joey Fatone Netværdi

Joey Fatone

Nettoværdi: $ 7 millioner
Fødselsdato: 28. jan 1977 (44 år)
Køn: Han
Højde: 5 fod 11 tommer (1,81 m)
Erhverv: Sanger, skuespiller, danser, stemmeskuespiller, annoncør, tv-præsentant, tv-personlighed
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion