John C Reilly Netværdi

Hvor meget er John C Reilly værd?

John C Reilly Netværdi: $ 50 millioner

John C. Reilly Netværdi og løn: John C. Reilly er en amerikansk skuespiller, komiker, stemmeskuespiller, musiker, producent og manuskriptforfatter med en nettoværdi på $ 50 millioner. Off-screen foretrækker Reilly at være uden for rampelyset. I løbet af en karriere med flere tiår har John spillet i en række højt profilerede film i mindeværdige roller. Nogle bemærkelsesværdige film inkluderer 'Boogie Nights', 'Days of Thunder', 'Chicago', 'Gangs of New York', 'The Hours', 'Wreck It Ralph', 'Step Brothers' og 'Talladega Nights'.

Tidligt liv: John Christopher Reilly blev født den 24. maj 1965 i Chicago, Illinois. Den femte af seks børn, Reilly, blev opvokset romersk-katolsk i Chicago Lawn-kvarteret og fortalte Cinema Blend, at 'som de fleste irske amerikanere er jeg meget stolt af den del af min arv.' Reilly er opkaldt efter sin far, John Reilly, der tilføjede mellemnavnet Christopher for at undgå at gøre sin søn til junior.

Reilly gik på Brother Rice High School, en helt mandlig katolsk privatskole i Chicago. Han var en hyppig problemer-maker, ofte ender på rektor kontor. Mens han ikke havde nogen ambitioner om at blive skuespiller, opdagede han, når han begyndte at spille i skuespil, at han nød det og havde fundet sit samfund.

I 1978 dimitterede Reilly fra The Theatre School (dengang opkaldt Goodman School of Drama) ved DePaul University i Chicago med en BFA i skuespil.

Karriere: Reilly fik sin krediterede filmdebut i Brian De Palmas 1989-film 'Casualties of War'. Han blev oprindeligt kastet til en lille rolle i en enkelt scene, men på grund af skuespillere, der blev fyret, skiftede han roller to gange og i sidste ende portrætterede Private First Class Herbert Hatcher. Han fik synlighed i løbet af de næste par år, da han optrådte i flere film sammen med stjerner som Tom Cruise i 'Days of Thunder', Jack Nicholson i 'Hoffa' og Kevin Bacon og Meryl Streep i 'The River Wild'.

Reilly bruger sin melleminitial professionelt, fordi der var en anden John Reilly i Screen Actors Guild, da han kom til.

Succes inden for film: Efter 'Casualties of War' fortsatte Reilly med at booke roller i flere film næsten hvert år, inklusive 1996-filmen 'Hard Eight', som han medvirkede i sammen med Gwyneth Paltrow og Samuel L. Jackson. Filmen blev skrevet og instrueret af Reillys ven, Paul Thomas Anderson. Reilly samarbejdede med Anderson i to efterfølgende film: 'Boogie Nights' i 1997 og 'Magnolia' i 1999.

Reillys store pause kom i form af den biografiske katastrofefilm fra 2000 'The Perfect Storm'. Filmen var en box office-succes og tjente 328,7 millioner dollars på verdensplan med et budget på 120 millioner dollars.

I 2002 blev tre ud af de fire film, som Reilly optrådte i, nomineret til Oscar-prisen for bedste film: 'Gangs of New York', 'The Hours' og 'Chicago' (vinderen). For sin rolle i 'Chicago' blev han nomineret til Oscar for bedste mandlige birolle og Golden Globe for bedste mandlige birolle. Sammen med sine kolleger fra 'Chicago' medvirkende vandt han Screen Actors Guild Award for fremragende præstation af en rollebesætning i en film.

Tristan Fewings / Getty Images

Overgang til komedie: I 2006 havde Reilly 35 filmroller under sit bælte, hvoraf mange var i drama- og kriminalfilm. Mens han havde optrådt i komediefilm før, var hans første store rolle i en komediefilm Cal Naughton Jr. i den succesrige sportskomedie fra 2006 'Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby', som medvirkede i Will Ferrell.

Begyndende i 2007 spillede Reilly hyppigt op på Adult Swims skitsekomediprogram 'Tim and Eric Awesome Show, Great Job!' som Dr. Steve Brule, en uheldig læge og tv-præsentant. Efter showet sluttede i 2010 gentog Reilly sin rolle i spin-off-showet 'Check It Out! med Dr. Steve Brule '. Reilly spiller med, skriver og producerer showet, som er en parodi på 80'ers public-shows. Mens showet fik positive kritiske anmeldelser, fornyede Adult Swim det ikke i en femte sæson.

Succes inden for stemmeskuespil og blockbuster-film: I 2012 gav Reilly udtryk for titelfiguren i Disney-animationsfilmen 'Wreck-It Ralph'. Filmen var en box office-succes, og Reilly repriserede sin hovedrolle i 2018-efterfølgeren 'Ralph Breaks the Internet'. Han havde en lille rolle i Marvels kæmpestor 'Guardians of the Galaxy' fra 2014 som korpsmand for Nova Corps. Han var medlem af ensemblet i 2017-monsterfilmen 'Kong: Skull Island'. Flere kritikere fremhævede Reillys rolle for ros, herunder Variety's Owen Gleiberman, der beskrev Reillys karakter Hank Marlow som 'den anden ting, der holder filmen popping', og RogerEbert.coms Matt Zoller Seitz, der skrev, at Reillys karakter 'stjæler filmen med det samme. og giver det aldrig tilbage. '

Arbejde i teater: Reilly er også kendt som en talentfuld sceneskuespiller. Han optrådte i mange lokale og skoleproduktioner, mens han voksede op i Chicago. Han blev nomineret til en Tony Award for bedste skuespiller i et teaterstykke for sin rolle i 2000 Broadway-produktionen af ​​'True West'. Han og Philip Seymour Hoffman skiftede mellem at spille de to hovedpersoner. I 2010 annoncerede Reilly sit ønske om at spille Nathan Detroit i en fremtidig genoplivning af 'Guys and Dolls'. Han deltog også i en iscenesat læsning af '8', et stykke af Dustin Lance Black om den føderale retssag, der omstødte Californiens Prop 8-forbud mod ægteskab af samme køn. Forestillingen blev afholdt for at skaffe penge til American Foundation for Equal Rights, den nonprofitorganisation, der økonomisk støttede sagsøgerne i Prop 8-retssagen.

(Foto af Tibrina Hobson / Getty Images)

Musikkarriere: Reilly begyndte at arbejde i musikbranchen i 1998, da han spillede Russell Simins fra bandet The Jon Spencer Blues Explosion i deres video 'Talk About The Blues'. I 2007 var Reilly vokalist og sangskriver på soundtracket til 'Walk Hard: The Dewey Cox Story', en biopisk parodi, hvor han også stjernede som titelfiguren. Reilly spillede guitar på de fleste spor og sang på dem alle. Soundtracket blev nomineret til både en Grammy og en Golden Globe Award. Han turnerede in-character som Dewey Cox med sit band The Hard Walkers til 'Cox Across America Tour' med stop i syv byer.

I 2011 indspillede han to singler, der blev frigivet af den amerikanske sanger Jack Whites Third Man Records. Han har optrådt i musikvideoer for en række kunstnere, herunder Mr. Oizo og A $ AP Mob.

Han er i øjeblikket medlem af bandet 'John Reilly and Friends'.

Personlige liv: Reilly mødte sin kone, Alison Dickey, på scenen af ​​hans første film, 'Casualties of War'. Dickey var Sean Penns assistent, og de to blev venner. Parret blev gift i 1992 og har to sønner: Leo, født i 1998, og en anden, hvis navn ikke er offentliggjort, født i 2001. I et 2008-interview med People delte Reilly, at han frygter dagen, da de [hans børn] vil forlade huset 'og' jeg elsker hvert minut at være sammen med dem. '

Ejendom : I 2004 betalte John og Alison $ 1.225 millioner for et hjem i Altadena, Californien.

John C Reilly Netværdi

John C. Reilly

Nettoværdi: $ 50 millioner
Fødselsdato: 24. maj 1965 (55 år)
Køn: Han
Højde: 1,87 m (6 fod 1 tommer)
Erhverv: Skuespiller, komiker, sanger, manuskriptforfatter, tv-producent, stemmeskuespiller
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2021
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion