John C. Reilly optræder abernes konge i ‘Kong: Skull Island’

Tom Hiddleston som James Conrad og Brie Larson som Mason Weaver i Warner Bros. PicturesTom Hiddleston som James Conrad og Brie Larson som Mason Weaver i Warner Bros. Pictures ', Legendary Pictures' og Tencent Pictures 'action eventyr' Kong: Skull Island '(Chuck Zlotnick/Warner Bros. Pictures)

Kom efter den kæmpe abe, bliv hos John C. Reilly.

For det meste er Kong: Skull Island bare en undskyldning - omend en mere underholdende end den burde være - for at lancere MonsterVerse, som vil bringe King Kong i folden sammen med Godzilla, Mothra, Rodan og andre klassiske atomalderen skabninger til en række store budgetkampe.

Men under en videnskabelig mission til Skull Island i 1973 dukker Reilly op som Hank Marlow, en jagerpilot fra Anden Verdenskrig, der styrtede ned der for 28 år siden, og tingene tager en sjovt skævvending.Skull Island byder på en top-cast, ledet af Tom Hiddleston, 2016-vinderen Brie Larson, Samuel L. Jackson og John Goodman. Men Reilly jangler med ren elektricitet. Han spiller Hank som en krydsning mellem Randy Quaid fra Independence Day og Randy Quaid fra TMZ. Du har brug for noget meget mere interessant end noget andet, der foregår på Skull Island for at lirke øjnene væk fra ham.

Anyway, Bill Randa (John Goodman), en senior operatør ved det skyggefulde, X-Files-ish offentlige agentur Monarch, leder den første ekspedition til Skull Island. Det var skjult i årtier af et evigt stormsystem, men det er netop blevet afsløret ved fremkomsten af ​​satellitfotos, og Randa vil gerne derhen, før russerne gør det.

Han har fået en hær -eskorte, ledet af oberstløjtnant Preston Packard (Jackson), der virker alt for glad for at acceptere missionen på trods af, at han og hans mænd med konflikten i Vietnam er ved at være 24 timer væk fra forsendelsen hjem.

Randa og hans kollega Houston Brooks (Corey Hawkins, 24: Legacy), en geolog, han rekrutterede fra Yale, opsøger kaptajn James Conrad (Hiddleston), en tidligere black-ops officer og ekspert tracker. Af en eller anden grund bliver Mason Weaver (Larson), en anti-krigsfotograf, også taget med på turen.

hvor meget er nick cannon værd

Og hvilken tur det er. Mere end et dusin choppere, rockmusik brager fra indbyggede højttalere, slår igennem stormsystemet og begynder at udløse seismiske ladninger for at kortlægge øens indre. Med andre ord smider de store bomber over hele junglen, og den bosiddende konge i den jungle er ikke særlig glad.

Sagen ved kolossale aber er, at de ikke forstår videnskab, og selvom de gjorde det, ville de helt sikkert være ligeglade med det. For aldrig at have stødt på en helikopter finder Kong hurtigt ud af flere opfindsomme måder at ødelægge dem på. Dette efterlader de førnævnte karakterer sammen med nogle farverige kanonfoder til at forsøge at komme til et eksfiltreringspunkt, mens de overlever øens andre dødbringende skabninger, herunder en edderkop på størrelse med et lejlighedstårn og en ting af blæksprutte, der er stor nok til at fylde stripens calamari har brug for i flere måneder.

Jacksons Packard laver en formidabel fjende for Kong. Når han holder hundemærkerne til de mænd, han har mistet under missionen, er det svært at sige, hvem der er mere skræmmende: en vred Kong eller en hævngerrig Jackson.

hvad er nettoværdien af ​​kevin o leary

Ligesom Aaron Taylor-Johnson i Godzilla fra 2014, der utilsigtet lagde grunden til denne MonsterVerse, er Hiddleston lidt kedelig som førende. Og Larson får for det meste bare at have en tanktop på og løbe.

Heldigvis er Reilly der for at puste liv i hele affæren med en forestilling, der føles stort set improviseret. Det er svært at opgradere King Kong, men det gør han - med lethed.

Skull Island, der er skrevet af Dan Gilroy (Nightcrawler), Max Borenstein (Godzilla) og Derek Connolly (Jurassic World) og instrueret af Jordan Vogt-Roberts (The Kings of Summer), tager sig selv langt mindre alvorligt end den glædeløse Godzilla.

Marker mine ord, siger Randa, tilbage i 1973, vil der aldrig være en mere skruet tid i Washington.

Han har!

Næste op for MonsterVerse er 2019s Godzilla: King of Monsters og 2020s Godzilla vs. Kong. Sørg for at holde dig igennem kreditterne for et glimt af, hvad der kommer.

Jeg havde ingen forventninger til enten Kong: Skull Island eller MonsterVerse. Men hvis filmskaberne kan blive ved med at frigøre overraskelser som Reilly, bliver disse kommende King Kong -film bananer.

Anmeldelse

Film: Kong: Skull Island

Løbe tid: 118 minutter

Bedømmelse: PG-13; intense sekvenser af sci-fi-vold og handling, og for kort stærkt sprog

Karakter: B-

Spiller nu: Flere steder

RELATEREDE

En guide til nutidens filmiske universer - GRAPHIC

Marvel Comics -ikonet Stan Lee taler om fælles universer, kærlighed til sine fans

hvor meget er john lennon værd