John Fogerty -showet i Wynn Las Vegas går tilbage til Woodstock

John Fogerty optræder på Stagecoach Festival 2016 i Indio, Californien (Foto af Rich Fury/Invi ...John Fogerty optræder på Stagecoach Festival 2016 i Indio, Californien. (Foto af Rich Fury/Invision/AP) John Fogerty fjerner 'Suzie Q' på Encore Theatre i Wynn Las Vegas, 10. januar 2018. (John Katsilometes/Las VegasJournal). @JohnnyKats

John Fogerty sammenligner hans kulturudforskning i slutningen af ​​1960'erne med at være astronaut.

Det er som at gå til månen, siger Fogerty. Det er meget få, der har haft den oplevelse.

Fogerty er tilbage i ophold på Encore Theatre i Wynn Las Vegas onsdag til og med 20. april i et koncertprogram kaldet My 50 Year Trip. I denne opdaterede produktion genbesøger Fogerty en berømt trippy -hukommelse ved at spille hele sætlisten fra Creedence Clearwater Revivals optræden på Woodstock i august 1969.

Fogerty har udgravet den hukommelse mange gange og griner stadig gennem genfortællingen.

Jeg er den fyr, der fulgte Grateful Dead, siger han. Når jeg siger netop det, griner alle. Alle har en på forhånd tryllet idé om, hvordan det skal være, og af golly levede de taknemmelige døde op til deres ry, deres hype, deres image.

På grund af legendariske trafiksnurrer forårsaget af den tre dage lange begivenhed, skulle bandet omdirigeres til endda at ankomme til Max Yasgurs malkegård, scenen. De blev fløjet på en helikopter udstedt af anden verdenskrig fra en Holiday Inn i Albany, NY, til koncertstedet.

hvor meget er Reese Witherspoon værd

Vi kom over denne bakke, og jeg kiggede på denne skål med en halv million mennesker, og jeg havde aldrig set noget lignende i mit liv, siger Fogerty. Vi var bare dette stramt sammensatte rock ‘n’ roll band, men enormiteten af ​​det, gud, det var faktisk skræmmende.

CCR, på en skrækkelig streak ved sensommeren 1969 med Proud Mary, Born on the Bayou og Green River over hele radioen, var planlagt ved valget kl. Lørdag slot, efter optrædener af sådanne festivalfavoritter Santana, Canned Heat and the Dead. Det havde regnet meget, og det var børn, der ikke var forberedt på regn. Det var efter planen, kaotisk, siger Fogerty. Det blev senere og senere, og endelig ved midnat indtager de døde scenen.

The Dead, som årtier senere indrømmede at have taget LSD -hits, inden han gik på scenen, spillede cirka 45 minutter og stoppede derefter.

Jeg tænkte: 'Tavshed! Okay! Vores tur! ’Siger Fogerty. Men så fik vi besked om, at der var et problem - The Dead er stadig på scenen. De begynder at spille musik igen! Jeg var ængstelig, lidt afkrydset, men de var velkendte for at være løse og uorganiserede og endda lidt dysfunktionelle. Vi måtte vente på det.

Fogerty og hans bandkammerater kom endelig på scenen klokken 02.30. Jeg kunne kun se de første to eller tre rækker på grund af det arkaiske belysningssystem, de havde, men jeg siger altid, de var mennesker ligesom mig - bortset fra at de var nøgne, og de sov.

CCR slog alarm og åbnede med Bayou og Green River. Efter 20 minutter tog Fogerty mikrofonen.

Jeg sagde: 'Vi håber, at du har det godt derude! Vi spiller vores hjerter ud for dig! Vi vil have dig til at nyde dette! ’Siger Fogerty. Og jeg så en fyr, der slog sin lighter derudad, og jeg kunne høre ham: ‘Bare rolig om det, Joooohn! Vi er med yaaaaa! ’

hvad er dwayne the rock johnsons nettoværdi

I mit sind spillede jeg for Den fyr .

Fogerty griner, Rock-and-roll, ikke? Vi spillede ret voldsomt, og til sidst hoppede stedet igen, men jeg havde et mentalt sammenbrud for at komme dertil.

Fogerty er i opstillingen til Woodstock 50 i august. Han slutter sig til Carlos Santana, Melanie, David Crosby, John Sebastian, Country Joe McDonald, Canned Heat og Varm tun, alle optrådte på den originale Woodstock. Og ja, Dead & Company, med tidligere Grateful Dead -medlemmer Bob Weir , Mickey Hart og Regning Kreutzmann , er også på regningen.

Det ene sæt, der så virkelig varmt ud, var Santanas, siger Fogerty. Jeg plejede virkelig at lide at palle rundt med sit band i de dage. De var fantastiske, og jeg ved, at Woodstock virkelig var en stor del af Carlos karriere.

Fogerty tilbyder, at hans deltagelse i arrangementet primært lever i hans hukommelse.

hvor meget er nick nolte værd

Du ved, jeg har aldrig set filmen, og vi var ikke med i filmen af ​​de nøjagtige grunde, jeg lige har fortalt dig. han siger. Engang noterede han sig et bånd med hjul til slange af Bad Moon Rising og sagde: Det lød godt, men der var ikke noget ekstra specielt i det. Vi havde lige en oplevelse, der var unik fra alle andre, der var på Woodstock.

Celine antyder at vende tilbage

Under hendes optræden den Jimmy Kimmel Live på fredag, Celine Dion sagde, at hendes kommende Courage -turné og album senere på året ikke udelukker, at hun vender tilbage til Las Vegas.

Dette er mit andet hjem, og det er ikke sådan, at jeg forlader Las Vegas, sagde hun og henviste til hendes 16-årige løbetur i to residenser på Colosseum ved Caesars Palace. Det er lidt som at tage en tur, åbne et nyt kapitel i mit liv.

Dion er på farten indtil mindst marts 2020. Hun har også gjort denne ting, hvor hun bryder ind i sangen under interviews og overrasker intervieweren (inklusive Kimmel) med sin kraftværksstemme.

ShowBuzz!

Bange over rapporter om, at Aerosmith har skåret Las Vegas hornafsnittet fra dets Deuces is Wild -ophold på Park Theatre. Vi får se, hvordan dette foregår, men en af ​​grundene Dame Gaga 'S Jazz + Piano -show var så fantastisk på grund af hendes liveband. Aerosmith bruger i hvert fald stadig strengsektionen. ... Efter yderligere forskning føler jeg tegneserien, der lavede sjove lyde, der åbnede for det nuværende Bally's Jubilee Theatre headliner Dionne Warwick i 1970'erne var faktisk Charlie Callas. De blev faktureret sammen mange gange på Sands. Vi forsøgte at ordne det under vores interview for et par uger siden ... Ester Goldbergs Totally Outrageous Brunch på The Sayers Club i SLS Las Vegas har afskåret det tidlige show fra sit skema og går med klokken 13.30. vis lørdage og søndage. Producenter planlægger at vende tilbage til showet 10. maj den 18. maj, når de håber, at forretningen tager til ... Klassisk historie, der går rundt om, hvordan et nyt Strip -headlining -show har taget sig af - paraply, jeg fortæller dig! - ved uventet at blive anmeldt af et mediemedlem uden for Las Vegas. Den hårde regel er, at hvis du er med i en billetforestilling, skal du altid være forberedt på en anmeldelse ... Master Magician Lance Burton vendte et par hoveder lørdag kl Mat Franco 'S show på Linq Hotel. Stor nat med magi, komedie, improvisation og underholdning var Burtons udsendte anbefaling.