Johnny Carson Netværdi

Hvor meget er Johnny Carson værd?

Johnny Carson Netværdi: $ 300 millioner

Johnny Carson's løn

$ 25 millioner om året

Johnny Carson Netværdi : Johnny Carson var en amerikansk talkshow vært, komiker og forfatter, der havde en nettoværdi på 300 millioner dollars på tidspunktet for hans død. Han var bedst kendt for 'The Tonight Show Starring Johnny Carson', som han var vært fra 1962 indtil 1992. I løbet af dette 30-årige løb lancerede Carson karriere for hundredvis af fremtidige superstjerner, herunder Jerry Seinfeld, David Letterman og hans fremtidige afløser , Jay Leno. Komikere levede og døde af Johnnys invitation til at optræde i showet og muligvis endda slutte sig til ham i sofaen til et interview efter deres sæt.

Carson trak sig tilbage i maj 1992, og den 23. januar 2005 døde han fra åndedrætssvigt relateret til emfysem.

Løn og filantropi : I midten af ​​1970'erne var Carson den bedst betalte tv-personlighed i showbranchen og tjente cirka 4 millioner dollars om året. På toppen af ​​sit show i 1991 tjente han 25 millioner dollars om året i løn, hvilket svarer til cirka 40 millioner dollars i nutidens dollars.

Gennem hele sit liv donerede Johnny millioner af dollars privat til en lang række velgørenhedsorganisationer. Efter hans død overlod Johnny størstedelen af ​​sin formue til John W. Carson Foundation. Før sin død havde Johnny givet Johnny Carson Foundation årlige gaver på $ 1 - $ 2 millioner. Efter hans død fik fonden at vide, at det var modtageren af ​​en tillid fra Johnnys ejendom.

Værdien af ​​tilliden forblev hemmelig i fem år, indtil hans advokater var forpligtet til at oplyse aktiverne i en IRS-selvangivelse. Den 30. august 2010 opdagede Johnny Carson Foundation, at værdien af ​​deres trustfond var 156 millioner dollars værd. Det havde været under det indtryk, at værdien var en tiendedel af dette beløb. Inden for få år var fondens aktivværdi vokset til over $ 200 millioner.

Johnny's vil også efterlade 4 millioner dollars til Los Angeles Children's Hospital.

Michael Ochs Archives / Getty Images

Tidligt liv: Johnny Carson blev født John William Carson den 23. oktober 1925 i Corning, Iowa. Hans mor, Ruth, var husmor, og hans far, Homer, var en el-selskabsleder. Han havde 2 søskende: storesøster Catherine og yngre bror Richard (der voksede op til at blive tv-instruktør og Emmy-vinder). Familien flyttede til Norfolk, Nebraska, da Johnny var 8 år gammel, og han begyndte snart at udforske sin passion for underholdning. I en alder af 12 købte han et magisk sæt med postordre efter at have opdaget en bog om magi hos en vens hus. Han begyndte at udføre korttriks til sin familie, og to år senere debuterede han som 'The Great Carsoni' på den lokale Kiwanis Club.

Militærtjeneste: Carson tilmeldte sig den amerikanske flåde den 8. juni 1943 og tilmeldte sig V-12 Navy College Training Program som sømand. Nær slutningen af ​​anden verdenskrig blev han bestilt som et banner og tildelt USS Pennsylvania, men han så aldrig kamp på grund af det faktum, at krigen sluttede, da han var på vej til kampzonen. I løbet af Carsons militære karriere deltog han i amatørboksning (med en imponerende 10-0-rekord) og sagde, at det at udføre et kortspil for USAs flådesekretær James V. Forrestal var højdepunktet i sin tid i flåden.

Uddannelse: Efter at have forladt flåden, Johnny deltog i University of Nebraska-Lincoln. Han erklærede en hovedfag inden for journalistik, men besluttede snart at tage hovedfag i tale og drama og mindre i fysik. Carson var medlem af Phi Delta Gamma-broderskabet, og mens han var på college, fortsatte han med at dele sit talent for magi og optrådte for $ 25 pr. Show. Han dimitterede i 1949 med en bachelorgrad i radio og tale.

Tidlig radio og tv: Carson startede sin tv-karriere på Omahas WOW Radio i 1950 og begyndte snart at være vært for et WOW-TV morgenprogram kaldet 'The Squirrel's Nest'. Han var vært for low-budget skitseserien 'Carson's Cellar' på Los Angeles tv-station KNXT fra 1951 til 1953, hvilket førte til et skrivearbejde på 'The Red Skelton Show'. Da Skelton en gang bankede sig bevidstløs under repetitionen, udfyldte Johnny for ham under live showet, og CBS oprettede snart 'The Johnny Carson Show', et primetime-sortiment, der løb fra 1955 til 1956. Carson var også vært for showet 'Earn Your Ferie 'i 1954 og var en fast paneldeltager på' At fortælle sandheden 'fra 1961 til 1962. Efter' The Johnny Carson Show 'sluttede, flyttede han til New York City og var vært for' Hvem stoler du på? ', Hvor han mødte fremtiden 'Tonight Show' sidekick Ed McMahon.

Tonight Show: NBCs 'Tonight' debuterede i 1954 med vært Steve Allen Jack Paar erstattede ham i 1956, og Carson overtog efter Pars pensionering. Johnny var vært for sin første episode den 1. oktober 1962, og showet blev senere kendt som 'The Tonight Show Starring Johnny Carson.' Ed McMahon var Johnnys annoncør og sidekick, og showets musik blev leveret af maestro Skitch Henderson og NBC-orkestret. 'The Tonight Show Starring Johnny Carson' krediteres med at etablere det moderne talkshowformat om aftenen: en monolog efterfulgt af skitsekomedie, interviews og en musical eller stand-up komedieoptræden. I juli 1971 begyndte Carson at arbejde 4 dage om ugen i stedet for 5 og lod gæsteværter tage tøjlerne mandage. I maj 1972 flyttede showet fra New York City til Burbank, Californien, hvor det forblev indtil Jimmy Fallon overtog i 2014. Oprindeligt et 90-minutters show anmodede Carson om at blive reduceret til 60 minutter i 1980. Den 22. maj, 1992, Carson trak sig tilbage i en alder af 66 år, hans næstsidste show indeholdt Robin Williams og Bette Midler, og hans sidste show var en retrospektiv af mindeværdige klip fra showets 30-årige løb.

Personlige liv: Carson var gift med Judy Wolcott fra 1948 til 1963, Joanne Copeland fra 1963 til 1972, Joanna Holland fra 1972 til 1983 og Alexis Maas fra 1987 til sin død i 2005. Han havde 3 sønner med Wolcott: Christopher, Richard og Cory. Richard døde tragisk i en bilulykke den 21. juni 1991, og Johnny hyldede ham i 'The Tonight Show', der viste noget af Richards naturfotografering.

Død: I marts 1999 fik Carson et hjerteanfald og gennemgik en firedobbelt bypass-operation. Han havde været storryger i store dele af sit liv, og den 23. januar 2005 døde han af emfysem i en alder af 79 år. Carson døde på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles, og hans krop blev kremeret.

Eftermæle: Carson vandt seks Primetime Emmy Awards samt en Peabody Award og Governor's Award fra Television Academy. I 1960 modtog han en stjerne på Hollywood Walk of Fame, og han blev optaget i Television Academy Hall of Fame i 1987. Carson modtog også præsidentens medalje for frihed og en Kennedy Center Honor.

Ejendom : I 1984 betalte Johnny 9,5 millioner dollars for et massivt hjem på en klippe over havet i Malibu. Efter hans død solgte Johnnys ejendom huset for 46 millioner dollars. I 2017 dukkede hjemmet op på markedet for $ 81,5 millioner.

Johnny Carson Netværdi

Johnny Carson

Nettoværdi: $ 300 millioner
Løn: $ 25 millioner om året
Fødselsdato: 23. oktober 1925 - 23. januar 2005 (79 år)
Køn: Han
Højde: 1,77 m (5 fod 9 tommer)
Erhverv: Komiker, skuespiller, manuskriptforfatter, præsentator
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion