Johnny Mac’s, en gammeldags bar og grill, sætter sit eget spin på gamle favoritter

Sal Arochi stiller en pizza ned til Johnny MacSal Arochi sætter en pizza ned på Johnny Mac's, 842 S. Boulder Highway, i Henderson lørdag den 5. juli 2014. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Folk spiser på Johnny Mac's, 842 S. Boulder Highway, i Henderson lørdag den 5. juli 2014. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Pete Skubish, til højre, serverer et stykke pizza til Sherman Conley som Shirley Mrozik, anden fra venstre, og Lynn Skubish ser på Johnny Mac's, 842 S. Boulder Highway, i Henderson lørdag den 5. juli 2014. (Chase Stevens/ Las VegasJournal) Manager Lucas McGinty bringer en pizza frem på Johnny Mac's, 842 S. Boulder Highway, i Henderson lørdag den 5. juli 2014. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Sal Arochi tilbereder en pizza på Johnny Mac's, 842 S. Boulder Highway, i Henderson lørdag den 5. juli 2014. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Folk spiser på Johnny Mac's, 842 S. Boulder Highway, i Henderson lørdag den 5. juli 2014. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Folk sidder i barområdet ved Johnny Mac's, 842 S. Boulder Highway, i Henderson lørdag den 5. juli 2014. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Walt Denison tager en skive pizza til sin datter Madalyn (5) på Johnny Mac's, 842 S. Boulder Highway, i Henderson lørdag den 5. juli 2014. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Kyler Benson skiver en pizza på Johnny Mac's, 842 S. Boulder Highway, i Henderson lørdag den 5. juli 2014. (Chase Stevens/Las VegasJournal)

I årenes løb har læserne af og til sendt en e -mail for at fortælle mig om Johnny Macs - om kødbrødet, corned beef og kål, den venlige og personlige service.

Gennem det hele kunne jeg af en eller anden grund ikke helt få styr på konceptet (og i disse dage skal alt, som du ved, have et koncept). Var det primært en restaurant? Var det primært en bar? Var det en slags hybrid?

Efter et besøg ved jeg: Dette er en gammeldags bar og grill, meget som du ville finde i storbyområder i nord. Og ja, det er en god ting.Det gammeldags mærke passer, fordi Johnny Macs har været i forretning i Henderson siden 1983 og i Las Vegas-dalen, der kvalificerer sig som ligefrem ærværdig. Det er naturligvis et tveægget sværd, for selvom de ærer traditionen, skal restauranter med få undtagelser give et nyt strejf nu og da for at holde folk interesserede. Og det gør Johnny Mac også.

Udstilling nr. 1: Vingerne vi havde. Wings er en specialitet hos Johnny Mac’s; hvis hukommelsen tjener, er der en Buffalo (N.Y.) slips der et sted. (Og jeg taler ikke om det enorme bøffelhoved, der hænger på den ene væg. Jeg vidste ikke, at bøfler kunne blive så store. Det var faktisk skræmmende, lidt skræmmende. Men jeg går ud.)

Jeg taler heller ikke om traditionelle bøffelvinger, som ikke er en frisk idé, og Johnny Macs tilbyder faktisk vinger i traditionelle stilarter. Men så er der hvidløg-koriander. Og vandmelongrillen.

Vandmelon grill. Tja, hvorfor ikke; Jeg er praktisk talt afhængig af jordnøddesmørvingerne et lille sted i New York, som ikke kun er usædvanlige, men ualmindeligt velsmagende. Og sådan var det også med vandmelon-grillvingerne hos Johnny Mac. Nej, jeg vil ikke påstå at skelne nogen klare vandmelonnoter (selvom det nok også er en god ting), men frugten tilføjede et sødt, forfriskende aspekt, der satte grillsaucen det rigtige sted på vippen.

Vores 1 pund vinger ($ 10,25; 2 pund er $ 19,25, på op til 10 pund for $ 49,95) var på den store side; vi fik otte vinger, og menuen siger et pund i gennemsnit otte til 12. Så de var ikke kun tilsvarende kødfulde, men også blevet stegt omhyggeligt for at sprøde skindet smukt, mens kødet forblev mørt. I betragtning af alle de wan, mikrobølgeopvarmede vinger, vi har stødt på på det seneste, var disse en rigtig godbid. Og den hjemmelavede blå ostedressing på siden var fantastisk.

Som pizzaen var, en anden specialitet i huset. Hverken tyk eller tynd, den slags splittede forskellen med en medium tyk, let strækbar skorpe. Vi forblev enkle på denne, og vores 12-tommer tomat-basilikum ($ 14,95) indeholdt kun de to varer plus hvidløg og mozzarella. Enkle, naturlige ingredienser, de blev med fordel vist pænt.

Lidt (men kun lidt) skuffende var hyrdetærten ($ 11,95), som var en special den aften. Måske var jeg bare skuffet, fordi den berømte kødbrød mandag aften ikke var tilgængelig (vores server forklarede, at fyren, der laver den, var slukket), men mens den havde en række rosende komponenter-frisksmagede piskede kartofler, godt krydret oksekød, rimeligt sprøde møre grøntsager-fyldet blev tilsluttet i en væske, der syntes at tilsætte salt og ikke meget andet.

Servicen startede ekstremt langsomt, men jeg var imponeret over teamarbejdet. Vores server, fik vi at vide, blev holdt op med et stort bord, og mens vi ventede tog både værtinden og en løber vores drikkeordre, og en anden server stoppede med jævne mellemrum for at fortælle os, at vi ikke blev overset. Vores server bragte os også vand sammen med frygtelige undskyldninger og forsikringer om, at tingene ville blive bedre derfra, hvilket de absolut gjorde, hendes sans for humor og optimistisk holdning bidrog til en samlet behagelig oplevelse.

Vi havde ikke klaget eller udtrykt utilfredshed; de vidste bare, og det er som det skal være.

Men så ofte er det ikke.

Anmeldelse

Johnny Mac’s, 842 S. Boulder Highway, Henderson; 702-564-2121

Samlet B+

Mad B+

Atmosfære B+

Service B+

Plusser: God pizza og vinger, godt samarbejde.

Minusser: Et interiør, der er på den mørke side, selv uden det massive bøffelhoved.

Se vores restaurantinspektionsguide, udarbejdet fra Clark County Health District's inspektioner.