Johnny Manziel nettoværdi

Hvor meget er Johnny Manziel værd?

Johnny Manziel Netværdi: $ 6 millioner

Johnny Manziels løn

$ 2 millioner

Johnny Manziel Netværdi: Johnny Manziel er en amerikansk fodboldspiller, der har en nettoværdi på 6 millioner dollars. En tidligere Heisman Trophy-vinder, Manziel har tilbragt sin professionelle karriere med hold som Cleveland Browns i NFL og Hamilton Tiger-Cats og Montreal Alouettes i CFL. Imidlertid er han måske bedst kendt for de mange kontroverser, han har været involveret i.

Mellem løn, underskrivelsesbonus og påtegninger tjente Johnny Manziel $ 7 millioner i løbet af sit debutår. I løbet af det begynderår, kastede han i alt 175 passerende yards med nul forbipasserende touchdowns og en farende touchdown. Den 11. marts 2016 skar The Cleveland Browns Johnny efter at have betalt ham 7.707.913 $ i løn. I løbet af sin tid på holdet kastede Johnny syv touchdowns og syv aflytninger.

Johnny tjente millioner mere fra tilslutninger, især fra Nike. Han godkendte også Nissan, McDonalds og Panini America. Lige før han kom ind i NFL-udkastet, da han stadig blev forventet at være en første runde med en lang karriere, underskrev Johnny en flerårig, multi-million dollar godkendelsesaftale med Nike. Under Armour og New Balance indsendte også forslag til landning af Manziel. Desværre to år senere, i april 2016, blev Johnny droppet af Nike og hans agenter i kølvandet på en række kontroverser uden for banen.

Johnny var blevet forventet at tjene mere end $ 100 millioner i løn og tilslutninger, hvis han havde afgivet endda en moderat præstation i sin tid i NFL.

Tidlige liv og college karriere: Jonathan Paul Manziel blev født i Tyler, Texas, den 6. december 1992. Han er af italiensk og libanesisk afstamning og har en yngre søster ved navn Meri. Johnnys forældre er meget succesrige og velhavende takket være investeringer i olie- og naturgasindustrien.

Han spillede adskillige sportsgrene, der voksede op, herunder fodbold, basketball, baseball og golf, men valgte at fokusere på fodbold og baseball, mens han deltog i Tivy High School i Kerrville, Texas.

I løbet af sin fodboldkarriere i gymnasiet begyndte han faktisk at spille som modtager sit førsteårsår og flyttede kun til positionen som quarterback i det fjerde spil i sit andet år. Som quarterback fik han hurtigt folks opmærksomhed med sine imponerende tilstande i løbet af sit sidste år, han havde 65,7% bestået i 3.609 yards med 45 touchdowns og 5 aflytninger. Nogle af hans anerkendelser, han modtog, er blandt andet at blive udnævnt til San Antonio Express-News Offensive Player of the Year (to gange), National High School Coaches Association Senior Athlete of the Year in Football og en Parade All-American. Mange skoler rekrutterede ham, såsom Baylor, Colorado State, Iowa State, Louisiana Tech, Oregon Rice, Stanford, Tulsa samt Texas A&M.

Han valgte at deltage og spille for Texas A&M, hvor han modtog et akademisk stipendium. På grund af quarterback Ryan Tannehills afgang til NFL efter sæsonen 2011 havde Texas A&M et sted at udfylde. Manziel overgik Jameill Showers og Matt Joeckel og tjente stedet for at starte quarterback. Han begyndte at få opmærksomhed, da han brød Archie Mannings 43-årige samlede lovovertrædelsesrekord under et spil mod Arkansas, og han fortsatte med at præstere godt. Efter at have ført Texas A&M til en sejr over den toprangerede Alabama, begyndte Manziel at vises på Heisman Watch lister. Han brød rekorder ved at blive den første nybegynder (og kun den femte spiller nogensinde) i NCAA-historien, der passerede til 3.000 og skyndte sig til 1.000 yards i en sæson. Han skabte historie igen, da han blev den første nybegynder nogensinde til at vinde Davey O'Brien Award og Heisman Trophy. I løbet af sin anden sæson i Texas A&M kom han på femteplads i 2013 Heisman Trophy-afstemningen.

Professionel karriere: Manziel tog beslutningen om at forlade college-fodbold, give afkald på sin juniorsæson i Texas A&M og deltage i 2014 NFL-udkastet. Han blev forventet at være et valg i første omgang, men bekymring for hans holdning forblev med mange tøvende over ham. På udkastsdagen gik 21 hold (inklusive Cleveland Browns) over Manziel, men til sidst hjalp en tekst, han sendte til Browns quarterbacks-træner Dowell Loggains, med at overbevise hovedtræner Mike Pettine om at udarbejde ham som 22ndsamlet valg.

Manziel blev kun hos Browns i to sæsoner, begge plaget af vanskeligheder. I løbet af sin rookiesæson (2014) blev han idømt en bøde på $ 12.000 af NFL for en uhøflig håndbevægelse, han lavede i et presstabstab mod Washington Redskins, hvilket resulterede i, at Brian Hoyer blev udnævnt til den startende quarterback for det indledende sæsonkamp. Derefter, i løbet af 2015-sæsonen, blev Manziel degraderet til tredjestrengs quarterback, efter at videoer af ham festede opstod online. Den 11. marts 2016 skar Cleveland Browns Manziel ned efter at have betalt ham $ 7.707.913 i løn. I løbet af sin tid på holdet kastede han 7 touchdowns og 7 aflytninger.

Derefter tilbragte han to år uden fodbold, en stor del af den på grund af igangværende kontraktforhandlinger, inden han vendte tilbage til sporten i 2018, da han underskrev en to-årig kontrakt med Hamilton Tiger-Cats i Canadian Football League (CFL). Imidlertid tilbragte han kun seks uger som benchwarmer, før han blev handlet til Montreal Alouettes i juli 2018. Til sidst skar CFL båndet til Manziel, og han blev løsladt af Alouettes på ordre fra ligatjenestemænd.

Manziel forsøgte at vende tilbage til professionel fodbold ved at slutte sig til den nyetablerede Alliance of American Football (AAF) i marts 2019, hvor han blev tildelt Memphis Express-holdet. Ligaen indgav imidlertid konkurs i april 2019 efter ikke engang at have afsluttet en eneste sæson. Fra april 2020 er Manziel i øjeblikket ikke signeret til noget professionelt fodboldhold.

Jason Miller / Getty Images

Personligt liv og kontroverser: Manziel blev forlovet med Bre Tiesi i marts 2017, og de to blev gift i marts 2018. Parret blev imidlertid adskilt blot et år senere. Selvom en talentfuld atlet på banen, er Manziels karriere blevet skæmmet af flere kontroverser og kørsler med loven. Hans første anholdelse var i juni 2012, før han endda spillede sit første college fodboldkamp. Efter sigende var en af ​​hans venner i en skænderi, som Manziel forsøgte at stoppe, men blev involveret i, og derefter præsenterede han et falsk ID for politibetjente efter hændelsen. Uanset hvad blev han stadig udpeget som start quarterback for Texas A&M University.

Hans bekymrende opførsel fortsatte i hele college og endda i sin tid med profferne og trak betydelig medieopmærksomhed. Hændelser inkluderer at blive sparket ud af et broderskabsfest ved University of Texas, en NCAA-undersøgelse af angiveligt accept af betalinger for autografer (som han blev fundet ikke skyldig i), trukket over for at kæmpe med den daværende kæreste Colleen Crowley i bilen og en Dallas Politiets efterforskning i 2016 på grund af voldskrav fra hjemmet fra Crowley (han blev til sidst tiltalt for anklager om forseelse). Hans narrestreger uden for banen havde alvorlige følger, herunder førte til, at Cleveland Browns skar båndet med ham, mistede sin sponsoraftale med Nike og ikke havde en, men to forskellige agenter opsiger ham som klient.

Johnny Manziel nettoværdi

Johnny Manziel

Nettoværdi: $ 6 millioner
Løn: $ 2 millioner
Fødselsdato: 6. december 1992 (28 år)
Køn: Han
Højde: 1,85 m (6 fod)
Erhverv: Amerikansk fodboldspiller
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2021
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion