Jon Bon Jovi rocker 'Absinthe' -teltet på Las Vegas Strip

Jon Bon Jovi udfører et akustisk sæt påJon Bon Jovi udfører et akustisk sæt i 'Absinthe' Spiegeltent på Caesars Palace fredag ​​den 17. januar 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats

Vi kan måske se det øjeblik, vi alle har ventet på: Gazillionaire introducerer Bon Jovi på Spiegeltent på Caesars Palace.

Jon Bon Jovi trådte i den retning fredag ​​eftermiddag under en akustisk optræden i bandets Runaway Tours fan/VIP -rejsepakke.

Disse tilbagevendende muligheder er åbne for fans, der ønsker at betale top dollar (typisk mellem $ 1.800 og $ 2.200) for at bo på luksushoteller, opleve topunderholdning og spise på flotte restauranter. Omkring 500 fans meldte sig til weekenden på Caesars. Bon Jovis akustiske koncert på Gazilloinaires hjemmebane var weekendens højdepunkt.

Den ærværdige frontmand standsede tidligt i sin sjældne optræden på Absinthe -teatret, kiggede sig omkring og sagde, jeg må sige, vi har gjort dette 'Runaway' -ting i årevis, overalt i verden, men dette 'Absinthe' Værelset er virkelig cool. Jeg kan forestille mig, at bandet kommer tilbage her.

Måske kender vi denne @jonbonjovi #RunawayTours ventilator/ #VIP begivenhed @AbsintheVegas telt… @BonJovi @hamptonwater_ @CaesarsPalace @reviewjournal pic.twitter.com/15vCflfk9z

- John Katsilometes (@johnnykats) 18. januar 2020

Publikum jublede. Bon Jovi tilføjede: Vi kunne gøre som Rolling Stones gjorde med den cirkus -ting med John Lennon.

Det var en henvisning til Rock & Roll Circus -filmen fra 1968, hostet af Stones og med legender som Lennon, WHO , Eric Clapton og Jethro Tull.

Den cirkusformede Spiegeltent ville være et fantastisk forum for en Bon Jovi-forestilling. Det indlysende punkt gik ikke tabt på Caesars Palace General Manager Sean McBurney , siddende i mængden. Hans øjne blev store, da sangeren meddelte denne mulighed.

Bon Jovi benyttede også lejligheden til at promovere det vinfirma, han grundlagde sammen med sin søn, Jesse Bongiovi, Dykning i Hampton Water Rose. Flere denim-og-bandana-klædte Bon Jovi-fans nippede til vinoen. Det er et anekdotisk, men alligevel pålideligt, mål for succes.

Lev og personligt, @jonbonjovi @AbsintheVegas telt #RunawayTours @CaesarsPalace @hamptonwater_ @reviewjournal #VegasVille pic.twitter.com/xT68SRU51a

- John Katsilometes (@johnnykats) 18. januar 2020

Sent i sættet tilbagekaldte Bon Jovi, der står i hovedet på T-Mobile Arena den 20. juni, også 1996 These Days-turnéen i U.K. De sidste tre shows i den serie på Wembley Stadium blev filmet til koncertfilmen Live From London. Van Halen åbnede under turnéen, og bandet var ivrig efter at fungere som Bon Jovis støtteakt.

Trommeslager Alex Van Halen udtrykte sin frustration over for Bon Jovi og sagde, at han var forfærdet over det lunkne publikumsrespons.

Bon Jovi lyttede og spurgte derefter: Ved du hvilken farve sæderne har i Knoxville, Tenn.?

Nej, sagde Van Halen. Hvorfor ville jeg være ligeglad?

Det @jonbonjovi - #VanHalen orange-sæder historie. @BonJovi @AbsintheVegas @CaesarsPalace #VegasVille @reviewjournal pic.twitter.com/SnWYKTvbiU

- John Katsilometes (@johnnykats) 18. januar 2020

De er orange, fortsatte Bon Jovi. Ved du, hvordan jeg ved det? Fordi vi var dernede i 1995, og der var mange tomme pladser.

For et par år siden trak en lastbil med en kæmpe kasse ud af ingenting til Bon Jovis High Point Estate i Middletown, N.J. De blev transporteret fra Knoxville Coliseum.

Jeg åbnede kassen, og der vi fire orange sæder, sagde Bon Jovi, mens mængden lo. De var fra arenaen i Knoxville, Tennessee.

Van Halen mærkede bagsiden af ​​stolene med en stor patch og læste, Orange sæder suger.

Bon Jovi grinede og sagde, jeg har stadig disse pladser.