Jon Bones Jones Netværdi

Hvor meget er Jon Bones Jones værd?

Jon Bones Jones Netværdi: $ 3 millioner

Jon Bones Jones Netværdi: Jon 'Bones' Jones er en amerikansk blandet kampsportkunstner, der har en nettoværdi på 3 millioner dollars. Jon Jones er en af ​​de mest kendte krigere underskrevet med Ultimate Fighting Championship (UFC). Mange observatører betragter Jones som en af ​​de største krigere, der nogensinde har sat foden i ottekant, og han er den nuværende og to gange lette tungvægtsmester. I 2019 blev han rangeret som den største fighter i UFC pund for pund.

I løbet af sin karriere har Jon slået mange rekorder. Fra 2020 er han aldrig blevet slået ud, og han vinder altid kampe, der går til dommerne. Hans eneste tab kom, da han kontroversielt blev diskvalificeret mod Matt Hamill. Mens Jon Jones har haft masser af lyse øjeblikke i løbet af sin karriere som professionel fighter, fortsætter kontroversielle øjeblikke med at hæmme hans omdømme. Efter en række juridiske problemer og mislykkede lægemiddelprøver kom Jones til at blive betragtet som en noget usmagelig karakter inden for sporten af ​​blandet kampsport.

Tidligt liv: Jonathan Dwight Jones blev født den 19. juli 1987 i Rochester, New York. Opdrættet sammen med tre søskende af en far, der var en præst. Alle hans brødre fortsatte med at blive professionelle fodboldspillere, og hans far støttede ikke Jons beslutning om at blive professionel fighter. I løbet af sin tid på gymnasiet blev Jon Jones et aktivt medlem af high school wrestling team og blev statsmester.

Han fik sit nu berømte kaldenavn efter at han kom til skolefodboldholdet. På grund af hans tynde krop kaldte hans fodboldtræner ham 'ben', og navnet sidder fast. Efter eksamen fra gymnasiet gik Jones på Iowa Central Community College, men faldt hurtigt ud for at forfølge en karriere inden for MMA.

Karriere: Jon Jones 'første kamp i UFC var i 2008. Kontrovers kom i 2009, da Jones blev diskvalificeret for at bruge nedadgående albue strejker mod Matt Hamill. Dana White og forskellige andre observatører sagde, at beslutningen burde have været en 'ingen konkurrence' i stedet for et tab for Jones. I 2011 besejrede han Mauricio 'Shogun' Rua og blev den yngste UFC-mester nogensinde i en alder af 24. I 2012 nægtede han kontroversielt at kæmpe mod Chael Sonnen, som i sidste øjeblik var trådt ind for at erstatte den skadede Dan Henderson. Som et resultat blev UFC 145 aflyst, og White kritiserede Jones for at få alle involverede til at miste alvorlige beløb.

Efter en klassisk kamp mod Alexander Gustaffson var Jones planlagt til at kæmpe mod Daniel Cormier, men blev suspenderet på grund af en mislykket lægemiddelprøve. Jones vendte til sidst tilbage for at slå Daniel Cormier, men blev frataget sin sejr og suspenderet igen efter en anden overtrædelse af narkotikatest. Han vendte til sidst tilbage til UFC i 2018 og fortsatte med at vise fremragende form.

Mærkepåtegninger: Jon Jones var den første MMA-fighter, der blev sponsoreret af Nike internationalt. Jones har nu sin egen skolinje og en ekstra sponsoraftale med Gatorade. Han blev engang sponsoreret af Reebok og MuscleTech, skønt mærket skar bånd til Jon efter en hit-and-run hændelse i 2015.

(Foto af Steve Marcus / Getty Images)

Relationer: Jon Jones 'mangeårige kæreste og forlovede er Jessie Moses. Sammen har de tre døtre. I nogle interviews har Jones hentydet til et fjerde barn, som han havde før sit forhold til Moses.

Kritik af kampstil: Ved mange lejligheder er Jones blevet kritiseret for at stikke folk i øjet. Ved flere lejligheder ser Jon ud til at have bevidst stukket sine modstandere i øjnene ved at række sin åbne hånd udad for at blokere indkommende slag. Slowmotion-optagelser synes at antyde, at bevægelserne er bevidste, skønt Jones og andre observatører har hævdet, at det er en rent instinktuel, reaktionær refleks. Ikke desto mindre har Dana White henvist til hændelser, der involverer Jon, og mens han ikke beskyldte ham for forseelser, sagde UFC-præsidenten, at 'det skal stoppe.'

Daniel Cormier hændelse: Under et staredown på scenen bøjede Jon Jones sig ind og rørte ved hans pande til Daniel Cormier og udløste en kort skænderi, der resulterede i skubber og slag. De to krigere blev hurtigt adskilt, men Jones blev idømt en bøde på $ 50.000 af Nevada Athletic Commission. Han blev også dømt til 40 timers samfundstjeneste.

Juridiske problemer: I 2012 blev Jon sigtet for en DUI efter at have styrtet ned på en stang. I 2015 flygtede Jones fra stedet for en trafikkollision og opgav sin lejebil efter at have kørt et rødt lys. Det resulterende nedbrud resulterede i, at en gravid kvinde blev såret. Selvom han oprindeligt var efterlyst til afhøring og kunne have været anklaget for en simpel forseelse, blev anklager mod UFC-fighter hævet til forbrydelser relateret til bevidst at forlade ulykkesstedet. Han overgav sig senere til politiet og blev løsladt mod kaution. Som et resultat af hændelsen blev han frataget sin UFC-titel. Han blev til sidst dømt til 18 måneders overvåget prøvetid.

I 2019 blev Jones anklaget for batteri, angiveligt angrebet en servitrice og rørt hende uden hendes tilladelse. I 2020 hørte politiet skud og opdagede Jon beruset igen bag rattet i en bil. De opdagede også en pistol i hans besiddelse. Han blev anklaget for grov DWI og uagtsom brug af et skydevåben. Han blev idømt fire dages husarrest som følge heraf.

Kontroverser om lægemiddeltest: I 2015 mislykkedes Jon 'Bones' Jones sin første narkotikatest. Imidlertid testede han kun positivt for kokain, hvilket betød, at han stadig teknisk kunne konkurrere i UFC 182, hvis efterfølgende resultater kom tilbage rent - hvilket de gjorde. Imidlertid testede Jones positivt for præstationsfremmende stoffer i 2016, herunder et antiøstrogen stof og en aromatasehæmmer. Begge stoffer er forbudt for UFC-krigere, og Jon fik overdraget et års suspension - selvom et panel besluttede, at han tog stoffet utilsigtet.

I 2017 blev den samme konklusion nået, da Jones testede positivt for anabolske steroider. Imidlertid blev han stadig frataget sin tidligere sejr mod Cormier og hans UFC-titel. Derudover fik han en suspension på 15 måneder. I 2018 vendte Jones tilbage til UFC igen - kun for at teste igen positivt for spormængder af anabolske steroider. Det blev fastslået, at dette var spor, der stadig var til stede fra 2017-testen, og der blev ikke truffet nogen disciplinær handling mod krigeren.

Ejendom: I 2017 blev det rapporteret, at Jon Jones solgte sit hjem i Ithaca til en børsnoteret pris på $ 750.000. Han købte oprindeligt den 4.400 kvadratmeter store ejendom i 2011 under træning i området, og det blev hurtigt en unødvendig udgift, da han flyttede til andre træningssteder.

Jon Bones Jones Netværdi

Jon Jones

Nettoværdi: $ 3 millioner
Fødselsdato: 19. juli 1987 (33 år)
Køn: Han
Højde: 1,93 m (6 fod 3 tommer)
Erhverv: Mixed Martial Artist
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion