Jon Cryer nettoværdi

Hvor meget er Jon Cryer værd?

Jon Cryer nettoværdi: $ 70 millioner

Jon Cryers løn

$ 650 tusind pr. Episode

Jon Cryer nettoværdi og løn: Jon Cryer er en amerikansk tv- og filmskuespiller, der har en nettoværdi på $ 70 millioner dollars. Selvom Cryer begyndte sin karriere i 80'erne, er han sandsynligvis bedst kendt i dag for sin rolle i hit sitcom To og en halv mand . I løbet af sin karriere har Cryer optrådt i en række film, tv-shows og teaterproduktioner.

Tidligt liv: Jonathan Niven Cryer blev født den 16. april 1965 i New York City. Jon blev opvokset i en familie, der var stærkt forankret i skuespilverdenen. Hans far er en veteran skuespiller, og hans mor er en dramatiker, skuespillerinde og sanger. Jon blev opvokset sammen med to søstre. Selvom Jons mor oprindeligt var usikker på sin søns karrierevalg, besluttede Jon at blive skuespiller i en alder af 12 år.

Jon tilbragte sine gymnasieår på skuespilworkshops i løbet af somrene. Efter eksamen fra gymnasiet i 1983 gik Cryer direkte til Royal Academy of Dramatic Art i London for at deltage i et sommerlange kursus om Shakespeares værker.

Karriere: Jon Cryer startede med en rolle i Broadway-stykket Torch Song Trilogy . Selvom Matthew Broderick oprindeligt var bestemt til at tage rollen, erstattede Cryer ham for at tjene sin første professionelle skuespilkredit. Han erstattede igen Broderick for at tage føringen i 1984 Ingen lille affære . På grund af Jon Cryers lighed med Matthew Broderick fortsatte dette mønster med andre fremtidige produktioner.

Efter en række mindre tv- og filmroller kom Cryers virkelige gennembrud med 1986'erne Pæn i pink . Rollen gjorde Cryer til et teenagebillede, og hans rolle som 'Duckie' gjorde ham til en teenagerhjerter blandt piger over hele landet. Pæn i pink var en kommerciel succes, der senere blev en kultklassiker. Selvom Cryer forsøgte at udnytte denne succes med en hovedrolle i 1989-serien Den berømte Teddy Z , resulterede dårlige anmeldelser i, at showet blev annulleret efter kun en sæson.

Jon Cryer begyndte 90'erne stærkt med en rolle i Hot Shots! Filmen fik positive anmeldelser og styrket Jon Cryers status som en del af 'Brat Pack.' I 1993 audierede Cryer for rollen som Chandler den Venner , men hans bånd kom ikke til netværket i tide. Cryer sluttede sig til en anden mislykket tv-serie i 1995 kaldet Partnere . Endnu en gang blev det aflyst efter en sæson.

Jon Cryer skrev og producerede derefter filmen Gik til Coney Island på en mission fra Gud ... Kom tilbage med fem . Filmen havde premiere på Los Angeles Film Festival og fik positive anmeldelser. Jon Cryer sluttede sig derefter til forestillingerne Bliver personlig og Problemet med normal , selvom de endnu en gang blev annulleret efter kun en sæson. Imidlertid gjorde Cryer endelig noget fremskridt med To og en halv mand i 2003. Selvom CBS-ledere ikke ønskede Cryer til rollen, viste hans venskab med Charlie Sheen sig at være den afgørende faktor. Showet løb indtil 2013, og Jon Cryer var den eneste skuespiller, der optrådte i hver enkelt episode. Han vandt to Emmys for sine forestillinger i serien.

Amy Sussman / Getty Images

I løbet af Cryers tid To og en halv mand , han fandt stadig tid til yderligere projekter, såsom filmene Torteret og Shorts . Efter To og en halv mand færdig, Cryer dukkede op NCIS i tre episoder i løbet af sæsonen 2015-2016. I 2018 bestilte Jon Cryer rollen som Lex Luthor i tv-serien Super pige . På grund af rollens centrale betydning i 'Arrowverse' vises Cryer i mange crossover-episoder på andre serier. Tilbage i 1987 havde Cryer spillet rollen som Lenny Luthor (Lex Luthor's nevø) i Superman IV: The Quest for Peace .

Derudover har Cryer optrådt i gæstroller på mange andre tv-serier, herunder De ydre grænser, Family Guy, The Practice, American Dad !, CSI: Crime Scene Investigation, Hannah Montana, The Cleveland Show, Robot Chicken, og Will & Grace.

Lønets højdepunkter : I mellemsæsonerne af To og en halv mand , Jon tjente $ 550.000 pr. Episode. Forud for sæson 11 blev hans løn hævet til $ 650.000 pr. Episode. På det tidspunkt tjente han over 15 millioner dollars om året i grundløn før syndikering og genkørsel af royalty. Alene i de sidste to sæsoner tjente Jon mere end $ 30 millioner. I alt tjente Cryer over $ 100 millioner i løn i løbet af sin tid på showet. Han tjente titusindvis mere i det første år af showets syndikering. Når alt er tilføjet i løbet af de næste par årtier, vil han have tjent $ 200 millioner fra showet.

Personlige liv: I 1999 giftede Jon Cryer sig med skuespillerinden Sarah Trigger. Parret havde ét barn, før de skiltes i 2004. I 2007 giftede Cryer sig med reporter Lisa Joyner. Parret adopterede et barn i 2009.

Jon Cryer nettoværdi

Jon Cryer

Nettoværdi: $ 70 millioner
Løn: $ 650 tusind pr. Episode
Fødselsdato: 16. april 1965 (55 år)
Køn: Han
Højde: 1.746 m (5 ft 8 in)
Erhverv: Skuespiller, filmproducent, manuskriptforfatter, tv-direktør, filmregissør, stemmeskuespiller
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020

Jon Cryer indtjening

  • To og en halv mænd $ 550.000 / episode
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion