Jonas Brothers aflyser ophold i Las Vegas Strip

Nick Jonas, fra venstre, Kevin Jonas og Joe Jonas fra The Jonas Brothers, optræder på scenen på F ...Nick Jonas, fra venstre, Kevin Jonas og Joe Jonas, fra The Jonas Brothers, optræder på scenen fredag ​​den 23. august 2019 i Toronto, Canada. (Foto af Arthur Mola/Invision/AP) Jonas Brothers vises i Mayfair Supper Club i Bellagio fredag ​​den 10. januar 2020. (Tony Tran)

Jonas Brødrene har aflyst deres kommende, og første, Las Vegas Strip -ophold på Park MGM.

Med titlen Jonas Brothers In Vegas var showets oktet planlagt til 1-18. April. Brødrene angav ikke, at der ville være make-up datoer. Deres meddelelse blev lagt på sociale medier.

Fra @JonasBrothers Twitter -konto: Vi tog ikke denne beslutning let. Vi var SÅ spændte på muligheden for at dele et fantastisk show med jer, men intet er vigtigere end alles sundhed og sikkerhed. Vi er kede af at skuffe jer, men det er vigtigt for alle at gøre hvad vi kan for at holde alle raske.Vi elsker jer, og vi beder om alles sikkerhed og velvære. Vi ses snart ❤️ pic.twitter.com/4qxqdXSl1f

- Jonas Brothers (@jonasbrothers) 13. marts 2020

Søskende triumviratet af Nick Jonas, Kevin Jonas og Joe Jonas senest overskriften Strip i oktober på MGM Grand Garden Arena. De udgav singlen What A Man Gotta Do i januar og havde premiere på sangen live under Grammy Awards -udsendelsen på CBS.