Jordan Spieth Netværdi

Hvor meget er Jordan Spieth værd?

Jordan Spieth nettoværdi: $ 110 millioner

Jordan Spieth Netværdi: Jordan Spieth er en amerikansk professionel golfspiller, der har en nettoværdi på $ 110 millioner. Han er en af ​​de bedst betalte atleter i verden. I skrivende stund har han tjent mere end $ 40 millioner på PGA-gevinster alene. Det placerer ham blandt de 20 bedste golfspillere i PGA-historien. Jordan tjener også titusindvis af millioner om året oven på turneringsgevinster fra påtegninger. Mellem juni 2017 og juni 2018 tjente Spieth $ 42 millioner fra løn og påtegninger.

Spieth vandt US Junior Amateur-turneringen i både 2009 og 2011, kun den anden spiller i historien, der gjorde det (Tiger Woods var den første). Da Jordan kun var 17 år gammel, blev han rangeret som verdens bedste PGA Junior-golfspiller. Han deltog i University of Texas, hvor han var et første hold All-American og vandt NCAA-golfturneringen i løbet af sit førsteårs-år, og han sluttede sig til PGA Pro Tour i 2012, halvvejs gennem sit andet år. I 2013 blev Spieth kåret til årets PGA Rookie og samarbejdede med Under Armour og BioSteel Sports Supplements for sponsorering. I 2015 vandt han Valspar Championship og blev den tredje yngste spiller i PGA Tour-historien til at vinde flere PGA Tour-begivenheder bag Tiger Woods og Sergio García. Det år brød Jordan også en 36-hullers rekord på The Masters og vandt US Open med en endelig score på 5 under pari. Han er den tredje yngste spiller i PGA Tour-historien til at vinde flere begivenheder bag Woods og García og er den yngste US Open-mester siden Bobby Jones vandt i 1923 i en alder af 21 år.

Tidligt liv: Jordan Spieth blev født Jordan Alexander Spieth den 27. juli 1993 i Dallas, Texas. Hans mor, Chris, er en computeringeniør, der spillede basketball på college, og hans far, Shawn, spillede college-baseball og er grundlæggeren af ​​et medieanalysefirma. Jordan voksede op med to yngre søskende, Steven og Ellie, og spillede golf, basketball, baseball, fodbold og fodbold i sin ungdom. Han begyndte at spille golf på familiens græsplæne, men han overbeviste senere sine forældre om at blive medlemmer af Brookhaven Country Club, så han kunne finpudse sine evner på en ordentlig golfbane. Spieth fik sin uddannelse ved St. Monica Catholic School og Jesuit College Preparatory School, hvor han dimitterede i 2011.

Amatørkarriere: Jordan blev nummer to i Junior PGA-mesterskabet i 2008 og 2009, og han blev udnævnt til Rolex Junior Player of the Year af American Junior Golf Association (AJGA) i 2009. I juli 2011, lige før hans 18-års fødselsdag, var Jordan den # 1 spiller i AJGA Golf Rankings. Det foregående år blev Spieth den sjette yngste golfspiller, der deltog i en PGA Tour-begivenhed, da han spillede i HP Byron Nelson Championship, hvor han bundet til 16. plads, og han konkurrerede igen i 2011 og bød om 32. plads. Jordan konkurrerede i Walker Cup 2011, mens han var studerende ved University of Texas, og hans præstation på skolens golfhold gav ham titlerne Årets spiller og Big 12 Freshman of the Year, og han blev udnævnt til All -Big 12 Team. Efter at Spieth var en suppleant i US Open i 2012 (bundet til 21. plads), rangerede World Amateur Golf Ranking ham som nr. 1 amatør golfspiller.

Professionel karriere: Jordan blev professionel i 2012, og i juli 2013 vandt han John Deere Classic og blev den første teenager, der vandt en PGA Tour-begivenhed siden 1931, da Ralph Guldahl var mester i Santa Monica Open. Efter sejren blev Spieth et fuldgyldigt medlem af PGA Tour, hvor han fik adgang til FedEx Cup, PGA Championship, 2013 Open Championship og 2014 Masters. Han bundet til fjerdepladsen i Deutsche Bank Championship og blev valgt til at spille på det amerikanske hold i 2013 Presidents Cup. Jordan fik den ære at blive udnævnt til PGA Tour Rookie of the Year den 27. september 2013, og i slutningen af ​​året kom han ind som nr. 22 i den officielle verdensrangliste. I 2014 spillede han i sin første Masters og bundet til andenpladsen, hvilket gjorde ham til den yngste andenplads i turneringens historie. Spieths status i den officielle verdensgolfrangering steg til nr. 9 efter Masters, og senere samme år blev han den yngste amerikaner, der konkurrerede i Ryder Cup siden 1929. I november 2014 vandt Jordan Emirates Australian Open og en uge senere , han vandt sejren i Hero World Challenge.

(Foto af Stuart Franklin / Getty Images)

I 2015 var Spieth mester i Valspar Championship og blev rangeret som nr. 6 golfspiller i den officielle verdens golfrangering. Derefter var han andenplads ved Valero Texas Open og flyttede sin placering op til nr. 4, og i april 2015 vandt han Masters og blev den næst-yngste golfspiller til at gøre det og nr. 2-spilleren i den officielle verdensgolfrangliste. . Jordan vandt US Open i juni samme år og vandt derefter John Deere Classic og kom på andenpladsen i PGA-mesterskabet i 2015 og tjente det eftertragtede nummer 1 i den officielle verdensrangliste. Hans sejr i Tour Championship 2015 gjorde ham til en FedEx Cup-mester og tjente ham en $ 10 millioner dollar bonus. Spieth vandt ikke mere end bonusen, men vandt mere end 12 millioner dollars i 2015. I 2016 vandt Jordan Hyundai Tournament of Champions, Dean & DeLuca Invitational og Emirates Australian Open og var nummer to i Masters og året efter han vandt AT&T Pebble Beach Pro-Am og Open Championship. I 2018 blev Spieth PGA Tour's formand for Player Advisory Council.

Personlige liv: Jordan begyndte et forhold til Annie Verret i gymnasiet, og han foreslog hende juleaften i 2017. Parret blev gift i Thanksgiving-weekenden året efter. I 2014 dannede Spieth Jordan Spieth Family Foundation, som skaber opmærksomhed og midler til organisationer, der er dedikeret til børnekræft, børn med særlige behov, militære familier og juniorgolf.

Præmier og præstationer: I 2013 blev Spieth udnævnt til PGA Tour Rookie of the Year. I 2015 havde han et meget godt år, idet han tjente titlerne PGA Player of the Year, PGA Tour Player of the Year, PGA Tour leading money winner og FedEx Cup Champion og vandt Vardon Trophy og Byron Nelson Award. Jordan modtog også Vardon Trophy og Byron Nelson Award i 2017.

Ejendom: I 2016 købte Jordan et 10.000+ kvadratfod Dallas palæ fra kollegaen Hunter Mahan. Spieth betalte angiveligt 7,15 millioner dollars for hjemmet med 5 soveværelser, som har en indendørs basketballbane, 12-bil garage og et motionscenter med en golfsimulator.

Jordan Spieth Netværdi

Jordan Spieth

Nettoværdi: $ 110 millioner
Fødselsdato: 27. juli 1993 (27 år)
Køn: Han
Højde: 1,85 m (6 fod)
Erhverv: Golfspiller
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020

Jordan Spieth indtjening

  • 20 præmiepenge vinder i 2014 PGA-sæsonen $ 3.854.682
  • 18 præmiepenge vinder i PGA-sæsonen 2013 $ 3.879.820
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion