Jose Canseco lancerer sin bilvask i Las Vegas lørdag

Major League baseballspiller Jose Canseco vil blive præsenteret i det nye Strip -show The Renegades, ...Major League baseballspiller Jose Canseco vil blive præsenteret i det nye Strip -show The Renegades sammen med andre provokerende atleter som Terrell Owens og Jim McMahon. Foto taget fredag ​​den 19. januar 2018 i Cansecos hjem i Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal @benjaminhphoto Den tidligere Major League Baseball -spiller Jose Canseco svinger under hjemmeløbets derby i Battle For Vegas Charity Softball Game til fordel for Tyler Robinson Foundation lørdag den 15. juni 2019 i Las Vegas Ballpark i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Ex-Major League slugger Jose Canseco vises med The Gazillionaire på 'Absinthe' på Caesars Palace onsdag den 24. januar 2017 (Joseph Sanders/Spiegelworld)

Det var det karakteristiske soulband fra 1970'erne Rose Royce, der rådede: Du bliver måske aldrig rig. Men lad mig fortælle dig, det er bedre end at grave en grøft.

Det er i relation til at arbejde på bilvask (ja). Ved du hvem der er enig? José Træt , der faktisk har rigdom til at åbne sin egen bilvask (ja) lørdag i Las Vegas.

Den tidligere big league slugger og engang Las Vegas Strip co-headliner (i Renegades på Caesars Palace) afslører Showtime bilvask kl. 5893 W. Tropicana Ave. lørdag formiddag. Dem, der ankommer mellem kl. 10-13. kan mødes og få taget fotos med Canseco, der bor i Las Vegas.Der vil være en mobil Axe Monkey -attraktion på stedet med grundlægger og Paris Las Vegas -hypnotisør Anthony Cools på hånden. Canseco vil indtage en dunk tank (så måske Roger Clemens vil dukke op), og der vil blive oprettet et par andre familievenlige attraktioner omkring virksomheden. Canseco er også vært for sin podcast fra arrangementet, og Canseco-mærket merch (naturligvis) er også til salg.

I en tekstsamtale torsdag sagde Canseco: Bilvaskningen opstod, fordi jeg er en karakter og underholder, der er større end livet, så folk er altid interesserede i alt og alt, hvad jeg laver. Hvorfor ikke lave en turistattraktion, der også tilbyder en service?

Canseco har aldrig arbejdet på en bilvask - indtil nu - men er kendt for at holde sine biler i fantastisk stand. Hans nuværende tur er en slags superhurtig Cadillac CTS-V, der vil være foran bilvasken, og i mine langsomme og kedelige dage kører jeg en Mercedes s550.

Årets nybegynder i 1986 i American League og M88 i American League ’88 har skubbet planerne tilbage for hans omfattende hypede Bigfoot -turné, annonceret i februar. Han taler med et par produktionsselskaber, der ønsker at krønike udflugten. Fem interesserede parter har aftalt at bruge $ 5.000 til at besøge ørkenen i det sydlige Nevada på udkig efter Bigfoot, mens de lytter til Cansecos eventyr.

Den, der har det bedste tilbud, får filmet udflugten, siger Canseco. Ellers kan jeg ikke tale om det.

Canseco har et opkald til World Series (han har et par ringe, en med 1989’ernes A’er og en anden med 2000 Yankees). Astroerne er stadig i det, men de skal vinde fredag. Ellers er deres sæson, for at låne et udtryk, en vask.

Udvidelse af 'vejen'

Ord omkring scenen er Elton John er interesseret i en tilbagevenden til Colosseum på Caesars Palace efter hans nuværende Farvel Yellow Brick Road -tur lukker i London i december 2020. Kunstneren selv er angiveligt interesseret i at vende tilbage til det renoverede sted.

De (Hjerte) FSE

IHeartMedia har flyttet sit hovedkvarter i Las Vegas til andet niveau i Fremont Street Experience -kontorkomplekset, forbundet til FSE -parkeringshuset. Indgangen til iHeart i bunden af ​​Slotzilla Zipline (dette burde give nogle interessante personalemøder).

IHeartMedia driver en kvartet med FM -stationer på Vegas -markedet: Sunny 106.5, Real 103.9, 93.1 The Mountain og 95.5 The Bull

Besætningen slæbte ind onsdag, og dette er en stor udvikling for iHeart -operationen og også for FSE, der formelt skal præsentere sit nye Viva Vision -videoshow i tide til nytårsaften.

Om emnet downtown

Ken Henderson fra Best Agency rapporterer, at hans Notoriety-projekt i Neonopolis skulle være åbent i midten af ​​november. Det afgørende er, at spirituslicensen er godkendt til underholdningsfæstningen med flere lokaliteter, som overtager det tidligere Krave Nightclub og Galaxy Neonopolis 11 biografkompleks.

Travis Cloers udgivelsesfest for sit kommende album, passende titlen Here’s Travis Cloer, er sat til 12. november. Cloer skrev udgivelsen sammen med Frankie og Tony mørk , så forvent glans, og også cocktails. Fordi licens.

Store øjeblikke i sociale medier

Lady Gaga har lagt fotos og en video af hendes post-show terapirutine på Park Theatre, hvor hun falder ned i et kar med isvand. Den kolde dukkert ligner en afslappende spændende tur ved Wet’n’Wild.

Se dette indlæg på Instagram

Et opslag delt af Lady Gaga (@ladygaga) den 20. oktober 2019 kl. 14:33 PDT

Gaga lagde også et klip op, mens han sang med til Human Fly by The Cramps. Som svar på en fan, der præcist identificerede melodiens titel, sagde Gaga: Det er min temasang.