Joy Behar Net Worth

Hvor meget er Joy Behar værd?

Joy Behar nettoværdi: $ 30 millioner

Joy Behars løn

$ 7 millioner

Joy Behar Netværdi og løn: Joy Behar er en amerikansk komiker, forfatter, skuespillerinde og co-vært, der har en nettoværdi på $ 30 millioner. Hun er måske bedst kendt for co-hosting Udsigten på ABC. Derudover har Behar været vært for en række andre shows på forskellige netværk. Hun er også en hyppig sceneskuespillerinde og en etableret forfatter, hvis værker typisk involverer politisk kommentar.

Løn: Joy Behar får en løn på $ 7 millioner om året for co-hosting Udsigten .

Tidligt liv: Josephine Victoria Occhiuto blev født den 7. oktober 1942 i Brooklyn, New York. Josephine blev opdraget som det eneste barn af arbejderforældre i en romersk-katolsk, italiensk husstand. Efter eksamen fra universitetet gik Joy på Queens College. I 1964 dimitterede hun med en B.A. inden for sociologi inden han fik en kandidatgrad i engelsk uddannelse fra Stony Brook University i 1966. I løbet af de næste par år underviste Joy gymnasium i engelsk og studerede skuespil i sin fritid.

Karriere: I 1980'erne var Joy Behar begyndt at forfølge en karriere i underholdningsindustrien. Hun startede med produktionskreditter den Godmorgen Amerika inden hun etablerede sig som stand-up komiker. Efter at have optrådt i forskellige komedieklubber gennem 1980'erne fulgte tv-optrædener snart på shows som Baby bom og Live fra dronninger . Til sidst var hun vært for sit eget talkshow kaldet Langt væk fra Broadway .

I 80'erne og 90'erne begyndte Behar også at booke filmroller i film som f.eks Cookie, dette er mit liv og Manhattan Murder Mystery, samt at dukke op i HBO-komediespecialer. Hendes virkelige gennembrud kom i 1997, da hun først begyndte at vises Udsigten som en almindelig paneldeltager. Til sidst blev hun en permanent co-vært, der var berømt for at præsentere kommende komikere. I 2009 vandt Behar en Daytime Emmy Award sammen med sine medværter for Udsigten .

Selvom Behar gik Udsigten i 2013 for at fokusere på stand-up og playwriting tiltrådte hun igen i showet som co-vært igen i 2015. Ud over udsigten har Joy Behar været vært for shows som f.eks. Larry King Live . CNN gav senere Behar sit eget show kaldet Joy Behar Show , selvom det blev annulleret efter to år. Behar var også vært for aktuelle tv'er Joy Behar: Sig noget! og TLC'er Late Night Joy . Uden for fjernsynet har Behar optrådt i mange teaterstykker, såsom Vagina Monologer og Kærlighed, tab og hvad jeg bar på .

Personlige liv: I 1965 giftede Joy Behar sig med en universitetsprofessor Joe Behar. Efter et 14-ægteskab, hvor parret havde ét barn, blev de skilt i 1981. Joy Behar beholdt Joes efternavn og bevarede også forældremyndigheden over sit barn. Senere begyndte Joy et forhold til Steve Janowitz. Parret blev gift i 2011. Joy Behar er berømt for sin stærke støtte til det demokratiske parti.

Ejendom : Joy Behar har også foretaget betydelige investeringer i fast ejendom. I 2016 blev det rapporteret, at Joy Behar solgte sit traditionelle cedertræshus i East Hampton for $ 3,8 millioner. Efter at have solgt sit hjem købte hun et andet nærliggende hjem for $ 4,75 millioner. I 2017 brugte Behar angiveligt 2,4 millioner dollars på en lejlighed med to soveværelser i Upper West Side i New York City. I 2018 opnåede hun en betydelig fortjeneste på sin investering efter at have solgt den nyrenoverede lejlighed til $ 3,28 millioner.

Joy Behar Net Worth

Glæde Behar

Nettoværdi: $ 30 millioner
Løn: $ 7 millioner
Fødselsdato: 7. oktober 1942 (78 år)
Køn: Kvinde
Højde: 1,67 m (5 fod)
Erhverv: Komiker, skuespiller, forfatter, præsentator, talkshow vært, stemmeskuespiller
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion