Judd Nelson Netværdi

Hvor meget er Judd Nelson værd?

Judd Nelson Netværdi: $ 4 millioner

Judd Nelson nettoværdi: Judd Nelson er en amerikansk skuespiller, manuskriptforfatter og producent, der har en nettoværdi på 4 millioner dollars. Nelson har akkumuleret sin rigdom gennem sine mange roller i film og tv samt en stemmeskuespiller i animeret film.

Judd Nelson blev født i Portland, Maine i USA i 1959. Han debuterede på skærmen i komedien Making the Grade fra 1984. Det følgende år medvirkede han som John Bender i The Breakfast Club, et smash hit komedie-drama, der satte ham i rampelyset. Derefter optrådte han i drama St.Elmo's Fire (1985) og gav udtryk for karakteren Hot Rod / Rodimus Prime i den animerede spillefilm The Transformers: The Movie (1986), hvorefter der fulgte en række billetkontorskuffelser. I 1996 gjorde han sin strejftog i fjernsynet efter at have underskrevet sin første sitcom-serie, Pludselig Susan. Siden er han blevet kastet til at spille både på den lille og store skærm i en karriere, der er blevet krydret med underfremmede film og dårligt skrevet tv-optrædener. Senest i et ironisk skæbnesvigt vendte Nelson fra bad boy i The Breakfast Club til at portrættere rektor Nash i live action-filmen Bad Kids Go to Hell (2012), baseret på den bedst sælgende roman med samme navn. Han fungerede også som medforfatter og skuespiller i den korte film fra 2012 The Spin Room: Super Tuesday.

Judd Nelson Netværdi

Judd Nelson

Nettoværdi: $ 4 millioner
Fødselsdato: 28. nov. 1959 (61 år)
Køn: Han
Højde: 1,78 m (5 fod 10 tommer)
Erhverv: Skuespiller, manuskriptforfatter, filmproducent
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion