Julio Iglesias

35996603599660

Julio Iglesias plejede at have travlt - utrolig travlt - i Las Vegas. Nu tager han børnene med.

Da han spillede det gamle Caesars Palace -showroom i 1980'erne, 'plejede jeg at elske før koncerten, midt i koncerten og efter koncerten.'

Før og efter - selvfølgelig. Men midten?'Det var publikum. To tusinde mennesker på samme tid! '

hvad er rex tillerson nettoværdi

Han griner, som han ofte gør, for den 65-årige spanier er ganske kidder. Det er svært at sige, om han mener alvor med alt det køn, selvom næsten enhver gammel historie, du finder om ham på Internettet, vil tage fat på det ofte citerede antal på 3.000 partnere.

'Mit sexliv er komplet. Jeg elsker tre gange om året, og det er perfekt for mig, 'siger Iglesias og tuller igen, håber man.

Uanset hvad der skete dengang var dengang, og det er nu. På et tidspunkt i en kort telefonchat, holder sangeren telefonen til side for at sige, hvad der lyder meget som: 'Hvor skal du hen? Pisse kisse?'

I disse dage rejser den tidligere Casanova sammen med den mangeårige partner Miranda Rijnsburger og deres familie: en 2-årig dreng, 8-årige tvillingepiger og to andre sønner i alderen 9 og 11. (Han har også tre voksne børn, bl.a. popstjernen Enrique Iglesias.)

'De vil i øvrigt være i Las Vegas med mig,' siger han om sine shows på Las Vegas Hilton i dag og lørdag. 'Det er et sted at bringe børnene og have det sjovt.'

hvad er kid rocks rigtige navn

Ja, han er enig: 'Livet har ændret sig meget. For det bedste altid. Lidenskaben er der stadig. Jeg elsker det, der er sket med mit liv. Jeg er så taknemmelig for alt, hvad der er sket. '

Nu og nu ligger det meste af den romantiske crooner-publikum i den spansktalende verden. Men i 1984 knækkede to engelsksprogede duetter den amerikanske Top 20: 'All Of You' med Diana Ross og 'To All The Girls I've Loved Before' med Willie Nelson, som har været en gave til impressionister lige siden.

hvem er blækspruttens stemme

I 1986 begyndte Iglesias sine årlige besøg på Caesars Palace, hvor hans åbningskomikere omfattede Roseanne Barr, Brad Garrett og Rita Rudner. De lærte på den hårde måde, at kun omkring en tredjedel af hvert publikum talte engelsk. Men datoerne pegede på fremtiden for underholdning i Las Vegas, der udvider sig ud over den engelsktalende verden.

Iglesias siger, at fans købte ham et stykke af den gamle Caesars -scene, der blev revet ned i 2000, som han stolt viser frem på sit kontor. Nu rejser han 'til verdens ende' med datoer i år i Brasilien, Spanien og Israel. Men han og familien tager deres Gulfstream G550 jet.

'At rejse i et tog eller en bus er en anden historie,' tilføjer han med et andet grin. 'Derfor synger jeg ikke for penge mere. Ingen penge er nok til at betale mig for at gå på scenen. Det handler om passionen.

'Hvis jeg stopper med at synge i dag, dør jeg,' siger han. 'Fysisk måske, men helt sikkert psykisk. Ingen tvivl om det, jeg har stadig den flamme og den passion, der rører mig. '

At fylde 65 sidste september er 'ingenting sammenlignet med 75. Og 75 er ingenting sammenlignet med 85,' siger han.

Han har huse i Miami, Spanien og den Dominikanske Republik resort Punta Cana. 'Alle husene er i solen, så der er ingen vinter for mig,' siger han.

'Der kommer en vinter for mig i de næste 20 år, men ikke nu.'

Kontakt reporter Mike Weatherford på mweatherford@ reviewjournal.com eller 702-383-0288.

Forhåndsvisning

hvor meget er alicia keys værd 2016

Julio Iglesias

20.00 i dag og lørdag

Hilton Theatre på Las Vegas Hilton, 3000 Paradise Rad

$ 58,91- $ 102,91 (732-5755)