Justin Timberlake forgrener sig med en 2. nat på T-Mobile Arena

Justin Timberlake har to datoer i april på T-Mobile Arena. (Frank Micelotta/PictureGroup)Justin Timberlake har to datoer i april på T-Mobile Arena. (Frank Micelotta/PictureGroup) FIL- I denne 23. september 2017 optræder Justin Timberlake på Pilgrimage Music and Cultural Festival i Franklin, Tenn. (Foto af Amy Harris/Invision/AP, File) Rock -store John Fogerty præsenterer en ny Gibson -guitar til grundlæggeren af ​​Las Vegas Veterans Crisis Intervention Center, Arnold Stalk, på Encore Theatre i Wynn Las Vegas. (John Fogerty)

To nætter i april kan vi kalde det J.T.-Mobile Arena.

Justin Timberlake har tilføjet en anden nat, 15. april, til Las Vegas -stop på The Man of the Woods USA -turnéen. Timberlake havde allerede booket 14. april hos T-Mobile og forventes at sælge begge shows ud. Billetterne sælges mandag på axs.com.

The Man of the Woods er noget af et konceptalbum, der skal til den 2. februar, med fokus på Timberlakes liv væk fra scenen. Han har skrevet om at være en familiefar, gift med skuespillerinde Jessica Biel og far til parrets 2-årige søn, Silas Randall Timberlake .Timberlakes nye musik er indfødt i Memphis, der tilbragte meget af sin ungdom i Tennessee -skoven, og er blevet indrammet af naturens fælder. I turnéens salgsfremmende trailer siger han: Friluftslivet var inspirationen til mange af disse sange. Det er hovedideen. Turen vil kunne bringe det ydre ind. Jeg vil have, at folk ser inspirationen til, hvordan det endte med at lyde.

Ess af klubber

Sean Christie 'S nye stilling hos MGM Resorts International blev annonceret tirsdag. Den tidligere Wynn las vegas natteliv er nu MGMs præsident for events og natteliv. I denne nye rolle vil Christie føre tilsyn med alle virksomhedens natklubber og dagklubber, udover at fungere som forbindelsesled mellem MGM Resorts og Hakkasan Group (som ejer og driver Hakkasan Nightclub og Wet Republic kl MGM Grand, Jewel Natklub kl Luft og 1 Oak Nightclub på The Mirage).

Christie blev hvervet af Steve Wynn i 2006 for at lede åbningen af ​​Blush boutique -natklub på Wynn. Han åbnede også Society Cafe med stjernekokke Kim Canteenwalla og Elizabeth blau , og konstruerede også udviklingen af ​​XS, Tryst (nu Intrigue), Stadig Beach Club og Surrender Nightclub. Christie hjalp også med at indlede æraen med så fremtrædende klub -DJ'er som David Guetta, Calvin Harris, Tiesto, Skrillex, Deadmau5 og Avicii.

las vegas shows i januar 2016

Vi er så heldige at få Sean til at slutte sig til os, sagde MGM Resorts præsident Bill Hornbuckle i en erklæring. Vores forpligtelse over for vores gæster er at konsekvent tilbyde spændende, underholdende nye grunde til at besøge. Med Seans store erfaring inden for gæstfrihed tror vi på, at hans indsigt og perspektiver vil sætte os i stand til at tage vores tilbud til nye niveauer langt ud i fremtiden. Fra Christie: Jeg er begejstret for muligheden for at arbejde med Bill og hele MGM Resorts -teamet. Med projekter i gang rundt om i verden sætter MGM Resorts standarden for underholdning og gæstfrihed.

Instrumental besked

Rock fantastisk John Fogerty præsenterede en ny Gibson akustisk guitar til manden, han kalder en helgen, stifter af Las Vegas Veterans Village Crisis Intervention Center i Las Vegas Arnold Stalk , under hans show lørdag aften på Encore Theatre. Fogerty afleverede guitaren efter videoen af ​​Love and War, veteranenes hyldestsang, han skrev og optrådte sammen med Brad Paisley .

Torsdag besøgte Fogerty Las Vegas Veterans Village Center på 50 N. 21st St. i centrum af Las Vegas. Centret giver ressourcer til permanent eller midlertidig bolig, rådgivning om mental sundhed, lægehjælp, måltider, karriereplanlægning og 12-trins genoprettelsesmøder.

Jeg ville ønske, at vi kunne finde 100 Arnold Stalks og have dette som en model overalt i landet, sagde Fogerty torsdag efter at have besøgt anlægget. Han gør et så godt stykke arbejde.

Under dette besøg nævnte en veteran, at det ville være dejligt at have en guitar på for medlemmerne at spille, og Fogerty fulgte med.

Udvask opdatering

hvor meget tjener jeremy lin

Min ven og kollega Robin Leach fortsætter sin målte restitution efter det slagtilfælde, han fik i november sidste år. Han modtager pleje på Cleveland Clinic i Ohio, hvor fysioterapeuter hjælper ham med at genvinde den tabte styrke efter afsnittet 20. november, der opstod, mens Robin holdt ferie i Cabo San Lucas. Som han har anmodet om, siden han første gang blev indlagt, accepterer Robin ikke kort eller gaver, da han fortsat fokuserer på sin bedring.