Kaos natklub skød højt, faldt kort før lukning

Deltagerne stiller sig i kø uden for Palmerne under den store åbningsweekend i Kaos, den nye dayclu ...Deltagerne stiller op uden for Palms i løbet af den store åbningsweekend i Kaos, den nye dagklub og natklub, i Las Vegas fredag ​​den 5. april 2019. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Deltagerne danser og lytter til musik, når kunstnere underholder ved udendørs scenen i Kaos, den nye dagklub og natklub på Palms, i Las Vegas fredag ​​den 5. april 2019. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto

Hvad siger det om, at jo større de er, jo sværere falder de? Det er den enkle besked, der kommer ud af Palms dage efter, at den lukkede sit massive festkompleks.

Kaos natklub og dagklub lukkede, fordi det skød for højt og faldt for kort. Palms-klubbens ambition var lige så nøgen som den 60 fod høje Demon med Bowl-statue truende over poolområdet, den britiske konceptuelle kunstner Damien Hirsts værk. Selv den nyinstallerede Kaos -kuppel kunne ikke afværge den økonomiske dousing.

Kaos lukning blev annonceret tirsdag af Palms moderselskab Red Rock Resorts. Hjørnestenen i selskabets eftersyn på 690 millioner dollars, Kaos var et indendørs-udendørs anneks designet specielt som et mangefacetteret tilflugtssted for top-DJ’er og hiphop-artister.Festen sluttede kun syv måneder efter en vild åbningsweekend i april. I et indtjeningsopkald citerede virksomhedens medejer Frank Fertitta III store udgifter i forbindelse med de høje omkostninger ved at åbne og drive en megaklub og betale sine overskrifter-især DJ Marshmello og hip-hop-stjernen Cardi B-som grunde til at lukke lokalet.

Klubbens manglende opfyldelse af høje forventninger er blevet betragtet som tidevandet, der vender tilbage på opførelsen og driften af ​​mega-nattelivskultur.

Bestemt vil ingen Las Vegas -udvej have tarmmodstand til at konstruere en klub på 70.000 kvadratmeter, fyldt med 40 cabanas, flere små pools og et kunstværk på $ 14 millioner (den førnævnte Demon -statue). Ingen ansvarlig operatør ville være villig til at betale en DJ $ 60 millioner over to år eller $ 600.000 pr. Show, selvom personen havde en prangende, LED-udstyret spand på hovedet.

Men nogle branchens insidere har sagt, at de synes Vegas 'lodtrækning som festby betyder, at der altid vil være efterspørgsel efter nye, prangende dansegulve. Flere projekter, der i øjeblikket er under opførelse, omfatter planer om udførlige spillesteder. Resorts World Las Vegas har for eksempel angiveligt planer om en overdådig natklub og dagklub, når den åbner i slutningen af ​​2020.

Ved at forbinde prikkerne (eller synkronisere festkanonerne) driver Resorts World -ejere Genting Berhad Zouk natklub i Singapore og afholder den årlige ZoukOut EDM -festival, der er blevet overskrevet af (vent på det) Marshmello, Tiesto, David Guetta, Zedd og Martin Garrix . Alle er i øjeblikket, eller har været, overskrifter i større Vegas -feriesteder.

Også Resorts World President og COO Scott Sibella har erfaring med at håndtere nattelivsvirksomheder. Han var præsident på MGM Grand, da Hakkasan Nightclub åbnede i 2013.

Drew planlægger også en omfattende natklub under ledelse af Bobby Baldwin, der hjalp med at skabe et forhold til Hakkasan Group, da han var præsident og administrerende direktør i CityCenter (Baldwin var om bord, da Jewel Nightclub åbnede i Aria).

Og for ikke at glemme en ejendom, der hjalp med at lancere den nuværende æra med megaklubber i midten af ​​1990'erne med Club Rio: Indkommende Rio-ejere Imperial Companies of New York planlægger angiveligt sit eget aggressive nattelivssted for at begynde byggeriet, når selskabets toårige, lease-back aftale med Caesars Entertainment timeout. Den kejserlige medstifter Michael Fascitelli, medejer af Milwaukee Bucks i NBA, forventes at foretage en fuldstændig renovering af Rio, der begynder i 2021.

Rio er faldet til grinede tider i løbet af det sidste årti, men har stadig rigelig plads i sit poolområde, kasinogulv og tagterrasse (hvor VooDoo Lounge og VooDoo Steak er placeret) til et nyt klubkoncept. Ulempen er Rio's off-Strip-placering-som også dogged Palms-som er næsten helt blottet for walk-in trafik, der ville feste på en natklub.

Der er ingen planer om, at Virgin Hotels Las Vegas åbner en megaklub, når den åbner igen i slutningen af ​​2020. Hotelpræsident og administrerende direktør Richard Bosworth siger: En stor klub er ikke i vores forretningsmodel. Den tidligere Body English/Magic Mike Live -klub er sandsynligvis vært for et produktionsshow, og mindre nattelivssteder planlægges.

Som en modsætning til massiv natklubudvikling har forholdsvis intime natsteder fået popularitet på og uden for the Strip. Blandt dem: Den nye Mayfair Supper Club i Bellagio (i det tidligere Hyde Nightclub -rum); On The Record, Mama Rabbit og NoMad Bar and Restaurant på Park MGM; Rose. Kanin. Lie, Clique, Beauty & Essex og Block 16 på The Cosmopolitan of Las Vegas; Dorsey og Rosina på Venetian/Palazzo; Vista på Caesars Palace; og Apex, fortsætter sin virksomhed i Palms.

Alle tilfredsstiller stadig tørsten efter Vegas natteliv, uden at gæsterne føler, at de er blevet overfaldet af strobes.

Hvad angår Kaos, er der lektioner at lære fra hele klubben.

Klyngen af ​​ledere, der oprindeligt blev bragt ind af Palms, herunder nattelivets tvillingetandem af Cy og Jesse Waits, og Clique Hospitality -embedsmænd Ronn Nicolli og Ryan M. Craig forlod hotellet og efterlod nattelivet i hænderne på selve hotellet. Palms 'bestræbelser - i mange tilfælde succesfulde - på at fange de bedste nattelivsfolk fra Wynn Nightlife førte til en åben fejde mellem de to feriesteder.

Og at Marshmello -kontrakten fortsat er et tornet problem. Ifølge velplacerede branchemyndigheder trak den maskerede DJ dobbelt så meget ind pr. Show som Cardi B. Hotellet ville have haft behov for at indsamle en million dollars i indtægt pr. Udseende bare for at dække hans $ 600.000 gebyr og andre driftsomkostninger.

Som det var, klarede Mello, som han er kendt, den forhindring i løbet af dagen, da mellem 6.000-8.000 partiers tilbragte flere timer på pooldækket, kun for at give den tilbage til kortere sæt om natten.

Og Cardi B, et lyn for opmærksomhed, var tilbøjelig til at dukke op kl. 3 for at optræde i 20 minutter. Det er nok passende. Til sidst var en Kaos kun god i et varmt minut.

TheJournal ejes af familien til Las Vegas Sands formand og administrerende direktør Sheldon Adelson. Las Vegas Sands driver The Venetian og Palazzo.